Martika&Aischa Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) ewu napisał(a):Rozumiem,że pieniądze dla Pani Uli i zwrot dla Iwonki są z bazarku? 58,99 założyła Iwonka - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 20,19 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 12,48 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 100 zł opłata DT - zapłacono również z pieniążków bazarkowych :) co daje łączną kwotę : 191 zł 66 gr Jutro rozliczę bazarek z nadpłatami i zobaczymy ile nam zostaje na czyszczenie ząbków ...badania krwi i w przyszłości szczepienia :) może się uda zmieścić w tej kwocie :) A ja informuję że nasz chłopak ma się super :) pychol uśmiechnięty i boczki nam się pięknieeeeee zaokrągliły :loveu: po chudzielczyku ani śladu :lol: Edited April 24, 2013 by Martika@Aischa Quote
ewu Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Martika@Aischa napisał(a):58,99 założyła Iwonka - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 20,19 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 12,48 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 100 zł opłata DT - zapłacono również z pieniążków bazarkowych :) co daje łączną kwotę : 199 zł 66 gr Jutro rozliczę bazarek z nadpłatami i zobaczymy ile nam zostaje na czyszczenie ząbków ...badania krwi i w przyszłości szczepienia :) może się uda zmieścić w tej kwocie :) A ja informuję że nasz chłopak ma się super :) pychol uśmiechnięty i boczki nam się pięknieeeeee zaokrągliły :loveu: po chudzielczyku ani śladu :lol: Super:):):) Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Martika@Aischa']58,99 założyła Iwonka - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 20,19 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 12,48 założyła Martika - zwrócono z pieniążków bazarkowych :) 100 zł opłata DT - zapłacono również z pieniążków bazarkowych :) co daje łączną kwotę : 191 zł 66 gr Jutro rozliczę bazarek z nadpłatami i zobaczymy ile nam zostaje na czyszczenie ząbków ...badania krwi i w przyszłości szczepienia :) może się uda zmieścić w tej kwocie :) A ja informuję że nasz chłopak ma się super :) pychol uśmiechnięty i boczki nam się pięknieeeeee zaokrągliły :loveu: po chudzielczyku ani śladu :lol: dla Puszka z bazarku luksusowego 365 zł :multi:- zwrócone długi - opłata DT do maja ( 191 zł 66 gr ) czyli zostaje na weterynarza 173 zł 34 gr :) Link do bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-DZIŚ-KOŃCZYMY!Mega-LUKSUSOWY-)-kosmetyki-przepiękna-biżuteria-dodatki-18-03-21-00 Rozmawiałam z dr Wróblewskim i tak :) muszę się dowiedzieć czy w lecznicy 4 Łapy Puszek miał robione EKG bo w jego wieku przed zabiegiem czyszczenia było by to wskazane + biochemia = koszt 80 zł + czyszczenie 120 zł co daje nam 200 zł w rozliczeniu mam jeszcze jeden bazarek więc opłacę badania + zabieg. Zostanie nam jeszcze na szczepienia i powinno starczyć na opłatę DT za maj :) Quote
ewu Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Martika@Aischa']dla Puszka z bazarku luksusowego 365 zł :multi:- zwrócone długi - opłata DT do maja ( 191 zł 66 gr ) czyli zostaje na weterynarza 173 zł 34 gr :) Link do bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-DZIŚ-KOŃCZYMY!Mega-LUKSUSOWY-)-kosmetyki-przepiękna-biżuteria-dodatki-18-03-21-00 Rozmawiałam z dr Wróblewskim i tak :) muszę się dowiedzieć czy w lecznicy 4 Łapy Puszek miał robione EKG bo w jego wieku przed zabiegiem czyszczenia było by to wskazane + biochemia = koszt 80 zł + czyszczenie 120 zł co daje nam 200 zł w rozliczeniu mam jeszcze jeden bazarek więc opłacę badania + zabieg. Zostanie nam jeszcze na szczepienia i powinno starczyć na opłatę DT za maj :) Super:):):) Quote
ewu Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Martiko to ja jutro uzupełnię wszystko w poście rozliczeniowym. Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ewu napisał(a):Martiko to ja jutro uzupełnię wszystko w poście rozliczeniowym. Super ciocia :) wstępnie badania + czyszczenie ząbków umówione na godzinkę 12.00 14 maja :) Iwonka już będzie na miejscu więc pojedziemy z chłopakiem razem :) Potem już tylko chłopaka ogłaszać ...ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać ;) i fruuuuu do domku :) Quote
ewu Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Mam koszmarne zatrucie pokarmowe, głowa pusta... Niczego nie spłodzę zanim nie wyzdrowieję. Quote
ewu Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Super ciocia :) wstępnie badania + czyszczenie ząbków umówione na godzinkę 12.00 14 maja :) Iwonka już będzie na miejscu więc pojedziemy z chłopakiem razem :) Potem już tylko chłopaka ogłaszać ...ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać ;) i fruuuuu do domku :) Dzięki Kochane:):):) Quote
ewu Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 Co tam u Puszunia? Już wróciłam do żywych , dzisiaj machnę tekst:) Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 ewu napisał(a):Co tam u Puszunia? Już wróciłam do żywych , dzisiaj machnę tekst:) Puszkowi życie płynie spokojnie i z uśmiechem na pyszczku :lol: ewu kochana można w ogłoszeniu zaznaczyć że jak najbardziej chłopak nadaje się do mieszkania z innymi psiakami i kotami :) Dogaduje się wspaniale :) najważniejsze aby blisko był człowiek i miseczka pełna ;) Quote
ewu Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Puszkowi życie płynie spokojnie i z uśmiechem na pyszczku :lol: ewu kochana można w ogłoszeniu zaznaczyć że jak najbardziej chłopak nadaje się do mieszkania z innymi psiakami i kotami :) Dogaduje się wspaniale :) najważniejsze aby blisko był człowiek i miseczka pełna ;) Super:) Fajny z niego psiak:) Quote
Nadziejka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Zagladam do Pusinka:buzi:i braciszkow:iloveyou: pozdrowienia ogromne dla pani Ulenki Quote
iwonamaj Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Dzisiaj dzwonila do mnie pani Ula. Ma problemy ze zdrowiem (bardzo wysokie cisnienie) oraz bedzie sie przeprowadzala do malenkiego mieszkanka- pokoj z kuchnia. Zadecydowala, ze zostana z nia koty i Azunia, natomiast Puszkowi musimy szukac domu. I tak zamierzalysmy wkrotce to zrobic, ale moze ktos podejmie sie zrobic Puszkowi ladne zdjecia w plenerze oraz napisac tekst do ogloszen. Zabieg czyszczenia zabkow aktualny. Quote
iwonamaj Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 ... cisza... Sama nic nie zdzialam, zwlaszcza, ze jestem 1060 km od Sosnowca. Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 tekst obiecała napisać nasza ciocia ewu ....musimy w końcu ruszyć z miejsca bo czas ucieka. O złym stanie zdrowia Pani Uli nic nie wiedziałam :( 14 maja o godzince 12.00 zabieg czyszczenia ząbków i badania. Potem szczepienia. Opłacę również Pani Uli DT za maj i kupimy z Iwonką troszeczkę jedzenia. Quote
iwonamaj Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) Oczywiscie to zalatwimy, ale myslalam, ze ten tekst juz ktos zrobi i moze sesje foto w plenerze. Ja naprawde nie mam mozliwosci angazowac sie az tak :( Beda potrzebne fundusze na zabieg, szczepienia, ogloszenia, karme jak dotej pory... Same z Justynka nie damy rady, pomaga nam Beta z FB, ale sytuacja jest w tej chwili trudna. Ja jestem w Duisburgu, jak wroce, planujemy bazarek, ale mamy malo fantow, pisze byle jak, bo nie mam polskiej czcionki, wiec ogloszen nie zrobie... Jedno ogloszenie w Dzienniku Zachodnim w piatek, na caly zasieg, ze zdjeciem kosztuje ok. 40 zl, w internecie trzeba zaplacic za wyroznienia. Nie mamy deklaracji stalych. Prosimy o pomoc... Edited May 7, 2013 by iwonamaj Quote
ewu Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 iwonamaj napisał(a):Dzisiaj dzwonila do mnie pani Ula. Ma problemy ze zdrowiem (bardzo wysokie cisnienie) oraz bedzie sie przeprowadzala do malenkiego mieszkanka- pokoj z kuchnia. Zadecydowala, ze zostana z nia koty i Azunia, natomiast Puszkowi musimy szukac domu. I tak zamierzalysmy wkrotce to zrobic, ale moze ktos podejmie sie zrobic Puszkowi ladne zdjecia w plenerze oraz napisac tekst do ogloszen. Zabieg czyszczenia zabkow aktualny. Niedobrze, musimy działać. Quote
ewu Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Martika@Aischa napisał(a):tekst obiecała napisać nasza ciocia ewu ....musimy w końcu ruszyć z miejsca bo czas ucieka. O złym stanie zdrowia Pani Uli nic nie wiedziałam :( 14 maja o godzince 12.00 zabieg czyszczenia ząbków i badania. Potem szczepienia. Opłacę również Pani Uli DT za maj i kupimy z Iwonką troszeczkę jedzenia. Dwa dni byłam w podróży. Przedwczoraj jechałam do Warszawy pociągiem po szczeniaka żeby nie trafił do Radys... Nocował u mnie, wczoraj go wiozłam do dt w Krakowie, wróciłam do domu po północy. Dzisiaj od rana byłam w pracy. Zaraz napiszę ten tekst tylko nakarmię wnuka. W sobotę wyjeżdżam na wesele i już uprzedzam,że nie bądę na dogo do poniedziałku. Quote
ewu Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Tekst: Puszek - dystyngowany , niezwykle ułożony , przyjazny wszystkim stworzeniom pies szuka spokojnego , kochającego domu. Puszek ma 11 lat i niedawno stracił swojego Pana. Jego świat runął w jednej chwili w gruzach.Przerażony psiak trafił do schroniska w Miedarach skąd zabrali go dobrzy ludzie i ofiarowali chwilowe schronienie. Puszek przebywa w domu tymczasowym ale stan zdrowia jego obecnej Opiekunki uniemożliwia jej pozostawienie Puszka i ofiarowanie mu domu" na zawsze". Jeśli los tego wspaniałego psiaka nie jest Państwu obojętny, prosimy o adoptowanie Puszka a on odwdzięczy się najpiękniejszą i najwierniejszą miłością. Puszek jest zaszczepiony i cieszy się dobrym zdrowiem. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt w sprawie adopcji: ....... Quote
ewu Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 [quote name='iwonamaj']Oczywiscie to zalatwimy, ale myslalam, ze ten tekst juz ktos zrobi i moze sesje foto w plenerze. Ja naprawde nie mam mozliwosci angazowac sie az tak :( Beda potrzebne fundusze na zabieg, szczepienia, ogloszenia, karme jak dotej pory... Same z Justynka nie damy rady, pomaga nam Beta z FB, ale sytuacja jest w tej chwili trudna. Ja jestem w Duisburgu, jak wroce, planujemy bazarek, ale mamy malo fantow, pisze byle jak, bo nie mam polskiej czcionki, wiec ogloszen nie zrobie... Jedno ogloszenie w Dzienniku Zachodnim w piatek, na caly zasieg, ze zdjeciem kosztuje ok. 40 zl, w internecie trzeba zaplacic za wyroznienia. Nie mamy deklaracji stalych. Prosimy o pomoc... Iwonko ja przygotuję jakieś fanty , przecież uzgodniłam to z Martiką na początku ,że działamy razem. Nie mogę się jednak rozerwać , jak jadę ratować psie dziecko... Quote
Nadziejka Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 (edited) Zagladam do Puszenka i mocno trzymam kciuki za zabieg:iloveyou::modla: za zdrówko pani Ulenki i zwierzusiow:iloveyou: ciociu ewu - pozdrawiam ogromnie Edited May 16, 2013 by ewa gonzales Quote
Nadziejka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 :buzi:Puszenku trzymamy kciuki za :buzi:ciebie,serdunko kochane! Quote
dorobella Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Polecam lekturę o tym co się dzieje w schronisku w Miedarach http://www.gwarek.com.pl/artykuly,artykul,6764,Fundacja_zawiadamia_o_przestepstwie Quote
Recommended Posts