Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa gonzales napisał(a):
zaglądam z nadzieja na wieści o Puszenku ....?/???

Dziękuję,że jesteś. Martika przez jakiś czas musi nas opuścić, Iwonka też ma rodzinne sprawy.
Sama tu chyba zostanę...:(

Posted

Puszek ma czas do września, jak nie znajdzie lokum , to nie wiem co będzie...:(
Czy macie fotki do ogłoszeń? Trzeba działać, czas tak szybko leci...

Posted

Niestety Puszek nie ma zdjęć odpowiednich do ogłoszeń :shake:... Planowałyśmy zabrać go gdzieś na trawkę i zrobić ładną sesję, ale wszystko nam się pokomplikowało...

Posted

Bez zdjęć go nie ogłosimy. Do września niewiele czasu...
Realnie -szanse Puszka na dom są znikome..:(
Jestem załamana perspektywą.
Puszek ma 6-7 kg , czy jest tak szczupły, czy taki maleńki?

Posted

Puszek jest niewielki, na zdjęciu koło białego kota widać, że jest prawie tak duży jak kot, tylko wyższy. Podobno przybrał na wadze, ja go widziałam, jak był szczuplutki. Trudno będzie o domek dla Puszka, on ma już 11 lat :(... Ale nigdy nie wiadomo.

Posted

ewu napisał(a):
Dziękuję,że jesteś. Martika przez jakiś czas musi nas opuścić, Iwonka też ma rodzinne sprawy.
Sama tu chyba zostanę...:(
Nie zapominaj o mnie:lol:. Jestem tu cały czas tylko in cognito;)

Posted

Jutro mam wizytę więc dowiem się o terminie operacji. Mam nadzieję że jakoś to przetrwam i wrócę cała i zdrowa ;)
Wizyta Puszka oczywiście aktualna. 24 maj godzinka 15.00 wszystko ustaliłam z Panią Ulą. Osobiście dowiezie Puszka na zabieg.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jutro mam wizytę więc dowiem się o terminie operacji. Mam nadzieję że jakoś to przetrwam i wrócę cała i zdrowa ;)
Wizyta Puszka oczywiście aktualna. 24 maj godzinka 15.00 wszystko ustaliłam z Panią Ulą. Osobiście dowiezie Puszka na zabieg.

Trzymaj się:)

Posted

Wczoraj do 2-giej w nocy jeździłam z mężem szukając psa.
Dostałam w nocy pw ,że ktoś widział z okien autobusu psa przywiązanego do słupa przy lesie.
Sprawdziliśmy wszystko ,psa nie było...
Albo ktoś go na moment przywiązał i poszedł do lasu za potrzebą albo ktoś przed nami go zabrał.
Mam nadzieję ,że psiak bezpieczny.
Jutro jadę do Warszawy , wiozę Trixi z dzikiego stada, tam odbierze ją jej nowa Pani i powiezie do Gdyni.
Trixi właśnie szaleje z moimi psami, cudna kruszynka:smile:

Posted

Ciociu ewu jestes:buzi::iloveyou::iloveyou:janiolem dobrości postokroc. Puszenku sciskam za Ciebie kochany:thumbs::thumbs::buzi::buzi:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Ciociu ewu jestes:buzi::iloveyou::iloveyou:janiolem dobrości postokroc. Puszenku sciskam za Ciebie kochany:thumbs::thumbs::buzi::buzi:

Oj co Ty Ewciu:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
śliczny pycholek :loveu: no to teraz nic tylko wybierać i przebierać i można ruszać z ogłoszeniami :lol:

No cudny:)