ewu Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 ewa gonzales napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 zakonczyl sie bazarus , prosze o num konta juz 3 raz Puszenku cudny:iloveyou::iloveyou::buzi:sciskam za Ciebie ogromnie juz mam konto dziekuje pieknie Dwa dnie nie miałam internetu. Już wysłałam:) Quote
ewu Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 mdk8 napisał(a):cioteczki czekam na nr. konta:multi: Ja już głupieję czy wysłałam Ci konto? Quote
Nadziejka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Puszenku kochany:iloveyou:odwiedzam i sciskuniam ciociu ewu dziekuje i przepraszam , bo ja tak z rozpedu pisalam na szybko:oops: wybacz ciociu waryjotowi Quote
iwonamaj Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Następny psi dramat, po sąsiedzku :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/241289-Savanna-pi%C4%99kna-sunia-o-barwie-piasku-pustyni-Wkr%C3%B3tce-bezdomna-POM%C3%93%C5%BBCIE!!! Quote
ewu Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Cudna sunia , rozsyłajcie wątek , ja też porozsyłam. Quote
ewu Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Dotarło 38 zł od ewy gonzale[SIZE=3]s z bazarku. Dziękuję:):):) Quote
ewu Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 ewa gonzales napisał(a):Puszenku kochany:iloveyou:odwiedzam i sciskuniam ciociu ewu dziekuje i przepraszam , bo ja tak z rozpedu pisalam na szybko:oops: wybacz ciociu waryjotowi No coś Ty Ciocia , nie przepraszaj:):) Quote
Nadziejka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Odwiedzam cudnego , z pozdrowieniem ogromnym dla caluniej rodzinki panciowej Puszenkowej:iloveyou: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-proszę-podpiszcie :placz::-(:-(:-( prosze podpisujcie i rozsylajcie gdzie mozecie :-(:-(:shake: Quote
Martika&Aischa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jestem w końcu i ja ...ledwo żywa więc szybciutko w skrócie ..... Poznałam dziś naszego cudnego chłopaka :) fajny ...kochany dziadeczek :) Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Dziś Puszek dostał zastrzyk przeciwko świądowi oraz kropelki przeciwpchelne ....przez kolejne 3 tygodnie ma być na diecie ...troszeczkę indyka ...ryż i marcheweczka. Straszny z niego chudzielczyk :( Pani Ula kupiła chłopakowi przecudne ubranko i kaganiec z materiału aby spróbować choć troszkę powstrzymać jego szczekanie ...a szczeka chłopak non stop ..niestety sąsiad grozi Pani Uli że założy jej sprawę jak nie uciszy psów :( Wizyta u weta : 50 zł ubranko : 25 zł 50 gr Kaganiec z materiału : 9 zł Rachuneczki wstawię jutro. to co zostało ( 100 zł podarowane przez naszą ciocię ewu - koszty weterynarza - zakupy akcesoriów ) czyli 15 zł 50 gr zostawiłam Pani Uli na jedzenie + 30 zł w bonach które podarowała mi dzisiaj nasza kochana ciocia smillea :multi::loveu: Pani Uleńka kupi za te pieniążki jedzenie dla Puszka i poda albo mnie albo naszej Iwonce rachuneczki :) Dodatkowo nasza smillea podarowała Puszkowi na jedzenie 37 zł w żywej gotówce oraz przepiękne fanty na bazarek :multi::loveu: Z całego serducha dziękujemy :loveu::loveu::loveu: ewu kochana prześlij mi proszę numerek konta do wpłat to przeleję podarowane przez ciocie smilla pieniążki :) ( 37 zł ) I przepraszam że pisze tak nie składnie ale jak wyszłam z domu rano tak dopiero teraz dotarłam ;) Edit : rachuneczki : Pieniążki oczywiście poleciały na wskazane konto :) A ja jutro z naszą smileą jedziemy odwiedzić naszego bohatera i zawieźć Pani Uli paczuszkę na święta :) niech się psiaki i ich Pani cieszy :) należy im się :) Quote
ewu Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Dziękuję:) Martiko wypytaj czego Pani Ula potrzebuje:) Quote
ewu Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Ciocie ja nie bardzo rozumiem te rozliczenia, czy to jest do zwrotu, czy to jest w ramach tych 100 -stu złotych? 100 zł jest dla Pani Uli za opiekę a nie na potrzeby Puszka:) Quote
Martika&Aischa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 ewu napisał(a):Dziękuję:) Martiko wypytaj czego Pani Ula potrzebuje:) Na pewno wypytam :) ale Pani Ula jest wdzięczna za wszystko :) za jedzenie ...za środki czystości ...za każdą najdrobniejszą rzecz :) Tak Basiu 100 zł miesięcznie to opłata DT. Quote
Martika&Aischa Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Karton świątecznych dodatków oraz środków czystości naszykowany :) dziś o 17 jedziemy z życzeniami świątecznymi do Pani Uli i zwierzaków :):):) Quote
Nadziejka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Zagladam z pozdrowionkami do Puszeczkowa:iloveyou::thumbs: Quote
smillea Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Witam wszystkie ciocie "puszkowe". Dzisiaj i ja miałam okazję poznać Panią Ulę, Puszka i pozostały zwierzyniec. Pani Ula to, jak pisały juz dziewczyny, naprawdę cudowna osoba z ogromnym sercem dla zwierząt :). Takim ludziom warto pomagać. Puszek to miód, cud i orzeszki :loveu::loveu::loveu:. Może troszkę "rozmowny" ;), ale chyba nie jest aż tak źle, bo nie wydawało mi sie to zbyt uciążliwe (albo na co dzień mam bardziej "wygadane" stworzenia :lol:). Chłopaczek jest niesamowicie kontaktowy i bardzo przyjazny. Pomimo,że widział mnie pierwszy raz zachowywał się jakbym była osobą dobrze mu znaną. Bez stresu czy strachu przywitał mnie w taki sposób jak wita się kogos dobrze znanego i akceptowanego, jest naprawdę bardzo komunikatywnym psiaczkiem. O pieszczotkę po prostu sie dopominał- nie prosił :evil_lol:. Fakt, że za bardzo nie musiał prosić ;), bo mizianko samo się uaktywnia przy takim słodziaku :loveu::loveu::loveu:. A Aza Pani Uli, nie chce być gorsza niz Puszek :cool3:, i koty Pani Uli też mocno towarzyskie.... no po prostu cały biedny, mały pokoik pełny miłości:lol::lol::lol::lol:. Quote
ewu Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Jak miło ,że tyle fajnych Cioteczek zna już Panią Ulę i Jej futrzaki:) Muszę się z Wami wybrać , koniecznie:) Quote
ewu Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Martiko co ja mam uzupełnić w wydatkach - przyznaję,że się pogubiłam, wypisz proszę kwoty. Dziękuję:) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ewu napisał(a):Martiko co ja mam uzupełnić w wydatkach - przyznaję,że się pogubiłam, wypisz proszę kwoty. Dziękuję:) ewu kochana wczoraj zawiozłyśmy od siebie w prezencie dla Pani Uleńki tak jak pisałam troszeczkę bibelotów oraz dwa kartony środków czystości :) Potem z ciocią smillea poszłyśmy do Biedronki i kupiłyśmy dla Puszka mięsko i potrzebne dodatki bo chłopak dalej jest na diecie. Rachuneczek przekazałam naszej Iwonce bo ja wciąż bez aparatu :( Iwonka wstawi :) Wiem że Iwonka jeszcze przed świętami wybierze się na chwilkę do Puszka więc i pewnie będą nowe fotki :) A Puszek tak jak pisze smillea cudny ...kochany ..ufny psiak kochający ludzi i cały świat :loveu: mega przyjazny i kochany Pan pies ;) :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ewu napisał(a):Martiko co ja mam uzupełnić w wydatkach - przyznaję,że się pogubiłam, wypisz proszę kwoty. Dziękuję:) ewu wysłałam jeszcze 37 zł dla Puszka od cioci smillea pieniążki już powinny być na koncie. Ta kwota też jest do uzupełnienia w rozliczeniu jako wpłata jednorazowa :) Quote
Martika&Aischa Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Jestem w końcu i ja ...ledwo żywa więc szybciutko w skrócie ..... Poznałam dziś naszego cudnego chłopaka :) fajny ...kochany dziadeczek :) Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Dziś Puszek dostał zastrzyk przeciwko świądowi oraz kropelki przeciwpchelne ....przez kolejne 3 tygodnie ma być na diecie ...troszeczkę indyka ...ryż i marcheweczka. Straszny z niego chudzielczyk :( Pani Ula kupiła chłopakowi przecudne ubranko i kaganiec z materiału aby spróbować choć troszkę powstrzymać jego szczekanie ...a szczeka chłopak non stop ..niestety sąsiad grozi Pani Uli że założy jej sprawę jak nie uciszy psów :( Wizyta u weta : 50 zł ubranko : 25 zł 50 gr Kaganiec z materiału : 9 zł Rachuneczki wstawię jutro. to co zostało ( 100 zł podarowane przez naszą ciocię ewu - koszty weterynarza - zakupy akcesoriów ) czyli 15 zł 50 gr zostawiłam Pani Uli na jedzenie + 30 zł w bonach które podarowała mi dzisiaj nasza kochana ciocia smillea :multi::loveu: Pani Uleńka kupi za te pieniążki jedzenie dla Puszka i poda albo mnie albo naszej Iwonce rachuneczki :) Dodatkowo nasza smillea podarowała Puszkowi na jedzenie 37 zł w żywej gotówce oraz przepiękne fanty na bazarek :multi::loveu: Z całego serducha dziękujemy :loveu::loveu::loveu: ewu kochana prześlij mi proszę numerek konta do wpłat to przeleję podarowane przez ciocie smilla pieniążki :) ( 37 zł ) I przepraszam że pisze tak nie składnie ale jak wyszłam z domu rano tak dopiero teraz dotarłam ;) Edit : rachuneczki : tych kwot też nie widzę w rozliczeniu. Musimy to ogarnąć bo się później pogubimy ;) Quote
Recommended Posts