Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ewu kochana niestety wisi bo nie mam kiedy podjechać do Pani Uleńki :( ale podjadę jeszcze w tym tygodniu na pewno :) kupię również puszeczki o które prosiła bo suche jedzonko jeszcze ma :)[/QUOTE]
Dzięki Marticzko.A wypytaj o dziką kotkę do sterylki, ja mam ciągle pieniądze na ten cel.
Jak się nie uda jej ciachnąć to muszę zwrócić.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Dzięki Marticzko.A wypytaj o dziką kotkę do sterylki, ja mam ciągle pieniądze na ten cel.
Jak się nie uda jej ciachnąć to muszę zwrócić.[/QUOTE]

z tego co ostatnio rozmawiałam nie było możliwości jej złapania ...w tej chwili minęło już tyle czasu że na pewno się rozsypała :(

Posted

Jestem niedobrą ciotką, bo zaniedbałam Puszola STRASZNIE! Ale jest tyle bid i tyle wątków, że już nie wyrabiam :(:(:(
Mizianko, mizianko i jeszcze raz mizianko, i pozdrowienia dla Pani Uli :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Nasza Ewunia przekazała mi w żywej gotówce 14 zł dla naszego Puszeczka :loveu: Ewuś ślicznie dziękujemy :loveu: ewu kochana podeślij mi numerek konta do wpłat to przeleje pieniążki od naszej Ewci :lol: Dziękuję :)

Ewu sprawdź proszę czy ta wpłata dotarła .........

Posted

Dziewczynki jeszcze raz się przypomnę ....napisze ktoś tekst dla naszego Puszka ??? najwyższa pora chłopaka ogłaszać :) wierzę że znajdą się ludzie którzy go pokochają bo to wspaniały ...przyjazny i przekochany psiak :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dziewczynki jeszcze raz się przypomnę ....napisze ktoś tekst dla naszego Puszka ??? najwyższa pora chłopaka ogłaszać :) wierzę że znajdą się ludzie którzy go pokochają bo to wspaniały ...przyjazny i przekochany psiak :)

Napiszę:):)

Posted

Ewu sprawdź proszę czy ta wpłata dotarła .........

Sprawdzę , zawsze dostaję smsy z banku o wszystkich wpływach ale może jakiś nie dotarł.

Posted

z tego co ostatnio rozmawiałam nie było możliwości jej złapania ...w tej chwili minęło już tyle czasu że na pewno się rozsypała :(

Niedobrze...:(

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Odwiedzam Puszeczkowo cidne:buzi::bye:
ciociunia nie przepraszaj kochana:oops:nic sie nie stalo przeciez ciociu:loveu:

:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

bardzo się cieszę że pieniążki dotarły :) w poniedziałek będę u Pani Uli to obejrzę chłopaka i przekażę opłatę za DT i zawiozę karmę :) Iwonka wstawi zdjęcie rachunku bo ja wciąż bez aparatu :(
Myślę jeszcze głośno aby zapisać Puszka do Wróblewskiego na czyszczenie ząbków bo jego zapach z pyszczka powala z nóg :( to koszt w okolicach 120 zł .....dziewczynki wypowiedzcie się czy robimy porządek z ząbkami ???

Posted

bardzo się cieszę że pieniążki dotarły :) w poniedziałek będę u Pani Uli to obejrzę chłopaka i przekażę opłatę za DT i zawiozę karmę :) Iwonka wstawi zdjęcie rachunku bo ja wciąż bez aparatu :(
Myślę jeszcze głośno aby zapisać Puszka do Wróblewskiego na czyszczenie ząbków bo jego zapach z pyszczka powala z nóg :( to koszt w okolicach 120 zł .....dziewczynki wypowiedzcie się czy robimy porządek z ząbkami ???

Rzeczywiście, Puszkowi należy zrobić koniecznie porządek z ząbkami. To taki miły, radosny i bardzo ładny psiak, wg mnie ma szanse na dom, mimo wieku... Zrobiłabym jak najszybciej zabieg u dra Wróblewskiego (Azunia tam miała- super- cena "dla bezdomiaka" i wszystko na najwyższym poziomie) i ogłoszenia w lokalnej prasie i w internecie. Jeśli zdecydujecie, że Puszek będzie miał zabieg, to trzeba uzgodnić wszystko w lecznicy. Na pewno Justynka tym się zajmie, ja mogę jechać z nią na I wizytę (przed zabiegiem Puszka obejrzy wet i pewnie zrobi mu biochemię). Wtedy też można zabrać go gdzieś na trawkę i zrobić mu fotki do ogłoszeń... Dysponuje czasem tylko w przyszłym tygodniu- 1 maja jadę na 2 tygodnie do córki i nie będę mogła pomóc...

Posted

iwonamaj napisał(a):
Rzeczywiście, Puszkowi należy zrobić koniecznie porządek z ząbkami. To taki miły, radosny i bardzo ładny psiak, wg mnie ma szanse na dom, mimo wieku... Zrobiłabym jak najszybciej zabieg u dra Wróblewskiego (Azunia tam miała- super- cena "dla bezdomiaka" i wszystko na najwyższym poziomie) i ogłoszenia w lokalnej prasie i w internecie. Jeśli zdecydujecie, że Puszek będzie miał zabieg, to trzeba uzgodnić wszystko w lecznicy. Na pewno Justynka tym się zajmie, ja mogę jechać z nią na I wizytę (przed zabiegiem Puszka obejrzy wet i pewnie zrobi mu biochemię). Wtedy też można zabrać go gdzieś na trawkę i zrobić mu fotki do ogłoszeń... Dysponuje czasem tylko w przyszłym tygodniu- 1 maja jadę na 2 tygodnie do córki i nie będę mogła pomóc...

To trzeba wyczyścić:) Śmierdziuszka nikt nie zechce:)

Posted

[quote name='iwonamaj']

Nie widzę tego rachunku w poście rozliczeniowym.
DT Puszka opłacone 06.04.2013 r - 06.05.2013 r. kwota 100 zł
Puszeczki dowiezione :)
Pani Ula pięknie wszystkim za pomoc i okazane serducho dziękuję :)

Posted (edited)

Nie widzę tego rachunku w poście rozliczeniowym.
DT Puszka opłacone 06.04.2013 r - 06.05.2013 r. kwota 100 zł
Puszeczki dowiezione :)
Pani Ula pięknie wszystkim za pomoc i okazane serducho dziękuję :)

Martiko czekałam na wszystkie kwoty bo wiedziałam,że jedziesz do Pani Uli.
Wpisałam w poście 12,48 zł i 100 zł za dt.

Edited by ewu
Posted

Ja wczoraj miałam horror - płyta gazowa stanęła w płomieniach.
Jest strasznie stara i nastąpił wyciek gazu wszystkimi otworami... Musiałam zakręcić główny zawór i kupić na cito nową.
Sorki,że mnie nie było na wątku.
Dzisiaj na dodatek imieniny męża a ja nawet jajka nie mam jak ugotować. Jutro ekipa przyjdzie ratować sytuację.

Posted (edited)

Ja wszystko rzetelnie uzupełniam wtedy kiedy mam chwilę czasu...
Nic nie zostanie pominięte:).....

Edited by ewu