Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem ciocie,dziękuję za zaproszenie.Postaram się śledzić losy psiaczka,niestety praktycznie chwilę wolnego będę miała dopiero na poczatku czerwca.Teraz praktycznie jestem z doskoku na dogo:(

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Ciociu ewu zapisz mnie prosze na malunia jednorazowa , 8 zl narazie ...:modla::buzi:cudny jest piesiunio

Dziękuję:)

Posted

Puszek ma skórę w strupach ...w tej chwili Pani Ula go wykąpała w szamponie zalecanym przez weta. We wtorek kolejna wizyta u weterynarza. Przekazałam Iwonce 100 zł za DT marzec ....100 zł zabieram we wtorek do lecznicy aby uregulować rachuneczek ( przelewy raczej nie wchodzą w grę więc musimy mieć gotówkę) ...jeśli coś zostanie kupie Puszkowi ryż ..marchewkę i kurczaczka aby było na zapas.
Dług u Iwonki mamy w kwocie 100 zł za wstawione dziś rachunki.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Puszek ma skórę w strupach ...w tej chwili Pani Ula go wykąpała w szamponie zalecanym przez weta. We wtorek kolejna wizyta u weterynarza. Przekazałam Iwonce 100 zł za DT marzec ....100 zł zabieram we wtorek do lecznicy aby uregulować rachuneczek ( przelewy raczej nie wchodzą w grę więc musimy mieć gotówkę) ...jeśli coś zostanie kupie Puszkowi ryż ..marchewkę i kurczaczka aby było na zapas.
Dług u Iwonki mamy w kwocie 100 zł za wstawione dziś rachunki.

Martika 100 zł od Pani Beaty pokryło część wydatków z zamieszczonych paragonów, czy 100 zł dd Beaty poszło na coś innego a Iwonka wyłożyła swoje 200 zł?

Posted

ewu napisał(a):
Martika 100 zł od Pani Beaty pokryło część wydatków z zamieszczonych paragonów, czy 100 zł dd Beaty poszło na coś innego a Iwonka wyłożyła swoje 200 zł?

Basieńko już tłumaczę :)
Pani Beata wyłożyła za DT : marzec : 100 zł więc zostawiłam Iwonce żeby jej zwróciła bo Pani Beatka to osoba poza dogo więc nie chcemy mieć długów :)
Iwonce trzeba zwrócić za weta i zakupy ( 4 rachunki wstawione) :) : 102 zł
U mnie jest 100 zł od Ciebie na wtorkową wizytę u weta i na jedzenie ( jeśli coś zostanie) nikt nas w tej lecznicy nie zna gdzie chodzi Pani Ula z Puszkiem więc musimy płacić od ręki ...nie ma wyjścia.

Posted

Basieńko już tłumaczę :)
Pani Beata wyłożyła za DT : marzec : 100 zł więc zostawiłam Iwonce żeby jej zwróciła bo Pani Beatka to osoba poza dogo więc nie chcemy mieć długów :)
Iwonce trzeba zwrócić za weta i zakupy ( 4 rachunki wstawione) :) : 102 zł
U mnie jest 100 zł od Ciebie na wtorkową wizytę u weta i na jedzenie ( jeśli coś zostanie) nikt nas w tej lecznicy nie zna gdzie chodzi Pani Ula z Puszkiem więc musimy płacić od ręki ...nie ma wyjścia.

Czyli 200 zł ode mnie pokryło dług wobec Beaty i wtorkowego weta a Iwonce musimy oddać 102 zł.

Posted

ewu napisał(a):
Czyli 200 zł ode mnie pokryło dług wobec Beaty i wtorkowego weta a Iwonce musimy oddać 102 zł.

tak dokładnie :) rachunki za jedzenie i weta wstawię we wtorek po wizycie.
To co zostanie zwrócę na Twoje konto Basieńko żeby była jasna sytuacja ile Ci jesteśmy winne. Zwrócić będziemy musiały bazarkiem :)

Posted

Pani Beatka założyła 100 zł - długu już nie mamy - pieniążki zwrócone - zostawiłam 100 zł osobiście dla pani Beatki u naszej Iwonki :)

Uffffffffffffffffffffffffff:)

Posted

Puszek upodobał sobie miejsce do spania przy drzwiach .....dziewczynki moja ogromna prośba ...czy ktoś ma jakieś stare posłanko po psiaku które nie jest mu potrzebne ??? chciałybyśmy zawieźć chłopakowi aby miał gdzie spać .....

Posted

Puszek nie jest wykastrowany i jego obecny stan zdrowia na to nie pozwala .....a prawdziwy z niego babiarz ;) Aza jest charakterna i dziś mu prawie nos odgryzła ze złości ......nie wiem czy nie powinnyśmy później pomyśleć o kastracji .....mam obawy bo Puszek ma już 11 lat ...choć wygląda dużo ..dużo młodziej jak na Pana w starszym wieku ;) proszę wypowiedzcie się :)