Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocie ja jutro rano wyruszam do Warszawy , potem do Siedlec , potem do Warszawy , z Warszawy do Gliwic , z Gliwic do Sarnowa , z Sarnowa do Gliwic..
Nie będzie mnie tutaj:)

Posted (edited)

Jestem w końcu i ja ...ledwo żywa więc szybciutko w skrócie .....
Poznałam dziś naszego cudnego chłopaka :) fajny ...kochany dziadeczek :) Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Dziś Puszek dostał zastrzyk przeciwko świądowi oraz kropelki przeciwpchelne ....przez kolejne 3 tygodnie ma być na diecie ...troszeczkę indyka ...ryż i marcheweczka. Straszny z niego chudzielczyk :( Pani Ula kupiła chłopakowi przecudne ubranko i kaganiec z materiału aby spróbować choć troszkę powstrzymać jego szczekanie ...a szczeka chłopak non stop ..niestety sąsiad grozi Pani Uli że założy jej sprawę jak nie uciszy psów :(
Wizyta u weta : 50 zł
ubranko : 25 zł 50 gr
Kaganiec z materiału : 9 zł
Rachuneczki wstawię jutro.
to co zostało ( 100 zł podarowane przez naszą ciocię ewu - koszty weterynarza - zakupy akcesoriów ) czyli 15 zł 50 gr zostawiłam Pani Uli na jedzenie + 30 zł w bonach które podarowała mi dzisiaj nasza kochana ciocia smillea :multi::loveu: Pani Uleńka kupi za te pieniążki jedzenie dla Puszka i poda albo mnie albo naszej Iwonce rachuneczki :)

Dodatkowo nasza smillea podarowała Puszkowi na jedzenie 37 zł w żywej gotówce oraz przepiękne fanty na bazarek :multi::loveu: Z całego serducha dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

ewu kochana prześlij mi proszę numerek konta do wpłat to przeleję podarowane przez ciocie smilla pieniążki :) ( 37 zł )
I przepraszam że pisze tak nie składnie ale jak wyszłam z domu rano tak dopiero teraz dotarłam ;)

Edit : rachuneczki :

Edited by Martika@Aischa
Posted

Panna Marple napisał(a):
Owszem, to jest problem ogromny...:shake:. Może to z emocji i za chwilę przestanie...

Może....Bardzo się jednak zmartwiłam.

Posted

Panna Marple napisał(a):
Owszem, to jest problem ogromny...:shake:. Może to z emocji i za chwilę przestanie...

Aneczko okazało się że Puszek to bardzo mądra psina :) wystarczy że Pani Uleńka pokaże chłopakowi kaganiec i od razu chłopak zamyka się w sobie ;) więc jest mały kroczek w przód :):):)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Aneczko okazało się że Puszek to bardzo mądra psina :) wystarczy że Pani Uleńka pokaże chłopakowi kaganiec i od razu chłopak zamyka się w sobie ;) więc jest mały kroczek w przód :):):)

To dobrze:)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Ufff, mądry Puszek:lol:

Posted

mdk8 napisał(a):
jestem i ja . Poproszę nr. konta postaram się pomóc ale dopiero po 27

ewa gonzales napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 :bye::calus::iloveyou::iloveyou:Odwiedzam Puszenka i braciszkowo cudne z nadzieja i pozdrowieniami :iloveyou:zakonczyl sie bazarus , beda pieniazki dla Puszenka :loveu::multi:dzieki cudnym ciotenkom:B-fly:kupujacym , prosze o dane do wplaty

Dziewczynki kochane z całego serduszka dziękujemy :loveu: