obiezyswiat75 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Oj przestań, zawsze chętnie pomogę jak będę mogła :) Quote
Martika&Aischa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 A ja dziś zobaczę się z naszych chłopakiem :) nie mogę się doczekać :) kochany pychol :lol: Quote
ewu Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Ciocie ja jutro rano wyruszam do Warszawy , potem do Siedlec , potem do Warszawy , z Warszawy do Gliwic , z Gliwic do Sarnowa , z Sarnowa do Gliwic.. Nie będzie mnie tutaj:) Quote
Panna Marple Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Oj przestań, zawsze chętnie pomogę jak będę mogła :) Popieram sercem całem:lol:. Quote
Martika&Aischa Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) Jestem w końcu i ja ...ledwo żywa więc szybciutko w skrócie ..... Poznałam dziś naszego cudnego chłopaka :) fajny ...kochany dziadeczek :) Kolejna wizyta dopiero za 3 tygodnie. Dziś Puszek dostał zastrzyk przeciwko świądowi oraz kropelki przeciwpchelne ....przez kolejne 3 tygodnie ma być na diecie ...troszeczkę indyka ...ryż i marcheweczka. Straszny z niego chudzielczyk :( Pani Ula kupiła chłopakowi przecudne ubranko i kaganiec z materiału aby spróbować choć troszkę powstrzymać jego szczekanie ...a szczeka chłopak non stop ..niestety sąsiad grozi Pani Uli że założy jej sprawę jak nie uciszy psów :( Wizyta u weta : 50 zł ubranko : 25 zł 50 gr Kaganiec z materiału : 9 zł Rachuneczki wstawię jutro. to co zostało ( 100 zł podarowane przez naszą ciocię ewu - koszty weterynarza - zakupy akcesoriów ) czyli 15 zł 50 gr zostawiłam Pani Uli na jedzenie + 30 zł w bonach które podarowała mi dzisiaj nasza kochana ciocia smillea :multi::loveu: Pani Uleńka kupi za te pieniążki jedzenie dla Puszka i poda albo mnie albo naszej Iwonce rachuneczki :) Dodatkowo nasza smillea podarowała Puszkowi na jedzenie 37 zł w żywej gotówce oraz przepiękne fanty na bazarek :multi::loveu: Z całego serducha dziękujemy :loveu::loveu::loveu: ewu kochana prześlij mi proszę numerek konta do wpłat to przeleję podarowane przez ciocie smilla pieniążki :) ( 37 zł ) I przepraszam że pisze tak nie składnie ale jak wyszłam z domu rano tak dopiero teraz dotarłam ;) Edit : rachuneczki : Edited March 14, 2013 by Martika@Aischa Quote
Martika&Aischa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 ależ tu ruch ...aż ciężko wtrącić słowo ....... to ja chociaż na bazarek dla Puszeczka zaproszę ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-Mega-LUKSUSOWY-%29-Firmowe-kosmetyki-przepi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-dodatki-19-03-21-00 Quote
ewu Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Martika@Aischa napisał(a):ależ tu ruch ...aż ciężko wtrącić słowo ....... to ja chociaż na bazarek dla Puszeczka zaproszę ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241029-Mega-LUKSUSOWY-)-Firmowe-kosmetyki-przepiękna-biżuteria-dodatki-19-03-21-00 Dziękuję, zaraz prześlę konto:) Wczoraj byłam 17 godzin w podróży po szczeniorka. Puszek będzie miał z pewnością swoich wielbicieli:) Quote
ewu Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Boże żeby on przestał szczekać... Dramat będzie jak nie przestanie.... Quote
Panna Marple Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Owszem, to jest problem ogromny...:shake:. Może to z emocji i za chwilę przestanie... Quote
ewu Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Panna Marple napisał(a):Owszem, to jest problem ogromny...:shake:. Może to z emocji i za chwilę przestanie... Może....Bardzo się jednak zmartwiłam. Quote
Martika&Aischa Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Panna Marple napisał(a):Owszem, to jest problem ogromny...:shake:. Może to z emocji i za chwilę przestanie... Aneczko okazało się że Puszek to bardzo mądra psina :) wystarczy że Pani Uleńka pokaże chłopakowi kaganiec i od razu chłopak zamyka się w sobie ;) więc jest mały kroczek w przód :):):) Quote
ewu Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Aneczko okazało się że Puszek to bardzo mądra psina :) wystarczy że Pani Uleńka pokaże chłopakowi kaganiec i od razu chłopak zamyka się w sobie ;) więc jest mały kroczek w przód :):):) To dobrze:) Quote
Panna Marple Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Aneczko okazało się że Puszek to bardzo mądra psina :) wystarczy że Pani Uleńka pokaże chłopakowi kaganiec i od razu chłopak zamyka się w sobie ;) więc jest mały kroczek w przód :):):) Ufff, mądry Puszek:lol: Quote
mdk8 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jestem i ja . Poproszę nr. konta postaram się pomóc ale dopiero po 27 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 :bye::calus::iloveyou::iloveyou:Odwiedzam Puszenka i braciszkowo cudne z nadzieja i pozdrowieniami :iloveyou:zakonczyl sie bazarus , beda pieniazki dla Puszenka :loveu::multi:dzieki cudnym ciotenkom:B-fly:kupujacym , prosze o dane do wplaty Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 mdk8 napisał(a):jestem i ja . Poproszę nr. konta postaram się pomóc ale dopiero po 27 ewa gonzales napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 :bye::calus::iloveyou::iloveyou:Odwiedzam Puszenka i braciszkowo cudne z nadzieja i pozdrowieniami :iloveyou:zakonczyl sie bazarus , beda pieniazki dla Puszenka :loveu::multi:dzieki cudnym ciotenkom:B-fly:kupujacym , prosze o dane do wplaty Dziewczynki kochane z całego serduszka dziękujemy :loveu: Quote
iwonamaj Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) .......... Edited March 16, 2013 by iwonamaj Quote
ewu Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Panna Marple napisał(a):Toż to cudo jest:loveu: prześliczne No piękny chłopak:) Quote
Nadziejka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240896-Rozliczamy!krem-na-zapalenie-skory-dla-Puszka-wyrwanego-z-miedar-od-9-3-15-3-g-22 zakonczyl sie bazarus , prosze o num konta juz 3 raz Puszenku cudny:iloveyou::iloveyou::buzi:sciskam za Ciebie ogromnie juz mam konto dziekuje pieknie Edited March 18, 2013 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts