Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Puszek waży zaledwie waży 6500 ...to taka malutka istotka ....... ewu ciocia uzupełnij proszę rozliczenie w 1 poście i zdjęcia Puszka ......... ja w wolnej chwili wstawię rachunki które przysłała nam nasza Iwonka. Informacja od Iwonki : Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta... Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Gabi79']Śliczny psiaczek, widać że jeszcze nieco zagubiony. A jak Azunia i koty zareagowały na nowego domownika?[/QUOTE] Gabi Puszek wcześniej mieszkał też z kociakiem .....dogaduje się ze wszystkimi ....... całe szczęscie. Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Jestem i ja. Czekam na wyznaczenie skarbnika :)[/QUOTE] Ciocia kochana tak bardzo się cieszę że jesteś :calus: Dziękujemy :loveu: Quote
Mazowszanka13 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Jestem i ja, za chwilę doczytam wątek :) Quote
kiyoshi Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 zaglądam do biedaka:( pani Ula to wspaniała osoba! Puszek jest śliczny! :) Quote
Ada-Vebby Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zaglądam i ja,pomyślę jak pomóc biedakowi :( Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Ciocia kochana tak bardzo się cieszę że jesteś :calus: Dziękujemy :loveu: Jak Iwonka nie może to ja będę skarbnikiem. Edited March 9, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Puszek waży zaledwie waży 6500 ...to taka malutka istotka ....... ewu ciocia uzupełnij proszę rozliczenie w 1 poście i zdjęcia Puszka ......... ja w wolnej chwili wstawię rachunki które przysłała nam nasza Iwonka. Informacja od Iwonki : Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta... Iwonko ja dałam 200 zł Martice. To weź od Martiki:) Edited March 9, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 (edited) [quote name='ewa gonzales']Znalazlam watus , czekamy na zdjateczka bidunkia:calus::iloveyou:i sciskmy kciuki oczywiscie sercem , bo teraz juz bedzie tylko lepiej:thumbs: porozsylam troszke p Pani Ulenka:iloveyou::modla::modla: Ciocia ja wklejam a one znikają:(:( O już mam o Martiki:) Edited March 9, 2013 by ewu Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Gabi79']Czy Puszek długo siedział w Miedarach???[/QUOTE] Kilka dni na szczęście...Jak się dowiedziałam gdzie jest rozpętałam burzę... Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Rachunki ........+ 100 zł opłata DT za marzec .....zaproponowałyśmy Pani Uli 100 zł miesięcznie za DT bo wiemy że na dogo z finansami coraz gorzej do tego dochodzi nam weterynarz ...jedzenie...Puszek ostatnie szczepienie miał w 2006 roku ...o odrobaczeniu...kroplach na pchły i kleszcze nawet nie wspomnę :( Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='ewu']Iwonko ja dałam 200 zł Martice. To weź od Martiki:) Basieńko pieniążki zawiozę naszej Iwonce ......uzupełnij proszę rozliczenie ( 200 zł ) założyłaś Ty osobiście ...zwrócić musimy bazarkiem i 100 zł na odrobaczenie i odpchlenie i to co w tej chwili jest potrzebne na cito założyła Pani Beatka z poza dogo. Pojadę do Iwonki i dowiem się ile wynosi w tej chwili nasz dług ....... Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='ewu']Może Iwonka by została skarbnikiem ma bezpośredni kontakt z Ulą. Jak Iwonka nie może to ja będę skarbnikiem.[/QUOTE] Basiu to proszę zagospodaruj post na rozliczenie :) wpływów na razie mamy 0 ....do zwrotu 200 zł Tobie i 100 zł dla Pani Beatki ...rachuneczki pozostałe powklejam aby potwierdzić koszty. Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Mazowszanka']Jestem i ja, za chwilę doczytam wątek :)[/QUOTE] [quote name='kiyoshi']zaglądam do biedaka:( pani Ula to wspaniała osoba! Puszek jest śliczny! :)[/QUOTE] [quote name='Ada-Vebby']Zaglądam i ja,pomyślę jak pomóc biedakowi :([/QUOTE] Dziewczynki dziękuję że jesteście :buzi::calus: Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Basiu to proszę zagospodaruj post na rozliczenie :) wpływów na razie mamy 0 ....do zwrotu 200 zł Tobie i 100 zł dla Pani Beatki ...rachuneczki pozostałe powklejam aby potwierdzić koszty.[/QUOTE] Gotowe Ciocia:) Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 To ja jeszcze wkleję zdjęcie naszego filigranowego Puszka ....... Quote
lika1771 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Moge dac na bazarek taki krem http://www.doz.pl/apteka/p61560-Mediderm_krem_500_g Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Informacja od naszej Iwonki ....... Byłam u Puszka :-( :-( :-(... Trzeba było iść z nim do weta- biegunka i choroba skóry. Głodówka 24- godzinna, potem 2 dni dieta ryż+ marchewka, potem ryż+ marchewka+ kurczak. Kąpiel w specjalnym szamponie...[/QUOTE] Tak..... Miedary nie służą pieskom....:( Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='lika1771']Moge dac na bazarek taki krem http://www.doz.pl/apteka/p61560-Mediderm_krem_500_g Dziękujemy, robimy bazarek, przyda się:) Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Cantadorra']Zapisuję Puszka, czekam na jego fotki - duchy i prześlijcie nr konta.[/QUOTE] Duchy już nie znikają:) Przesyła konto i dziękuję w imieniu Puszka:) Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='ewu']Dziękujemy, robimy bazarek, przyda się:)[/QUOTE] jasne że się przyda :) ślicznie dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='ewu']Duchy już nie znikają:) Przesyła konto i dziękuję w imieniu Puszka:)[/QUOTE] To ja w takim razie zakupię Puszkowi u swojego weta tabletki na robale i krople przeciw kleszczom i pchłom ...niech już będą u Pani Uli. Podwiozę osobiście a rachuneczek wkleję. Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Jestem i ja. Czekam na wyznaczenie skarbnika :)[/QUOTE] Ciocia ja jestem skarbnikiem ale Ty z torbami pójdziesz....:( Quote
ewu Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Martika@Aischa napisał(a):To ja w takim razie zakupię Puszkowi u swojego weta tabletki na robale i krople przeciw kleszczom i pchłom ...niech już będą u Pani Uli. Podwiozę osobiście a rachuneczek wkleję. Super Cioteczko. Chyba z odrobalaniem trzeba poczekać parę dni żeby brzusio wydobrzał:) Quote
Recommended Posts