Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek waży zaledwie waży 6500 ...to taka malutka istotka .......
ewu ciocia uzupełnij proszę rozliczenie w 1 poście i zdjęcia Puszka .........
ja w wolnej chwili wstawię rachunki które przysłała nam nasza Iwonka.

Informacja od Iwonki :

Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta...

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Śliczny psiaczek, widać że jeszcze nieco zagubiony.
A jak Azunia i koty zareagowały na nowego domownika?[/QUOTE]

Gabi Puszek wcześniej mieszkał też z kociakiem .....dogaduje się ze wszystkimi ....... całe szczęscie.

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia kochana tak bardzo się cieszę że jesteś :calus: Dziękujemy :loveu:
Jak Iwonka nie może to ja będę skarbnikiem.

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa']Puszek waży zaledwie waży 6500 ...to taka malutka istotka .......
ewu ciocia uzupełnij proszę rozliczenie w 1 poście i zdjęcia Puszka .........
ja w wolnej chwili wstawię rachunki które przysłała nam nasza Iwonka.

Informacja od Iwonki :

Zostawiałam pani Uli 100 za marzec za DT, bo bardzo jej były potrzebne. U weta 74 zł, puszki 19,97 (zstały kupione przed wizytą u weta i nie wiedziałam, że na razie dieta), 4,71 ryż i marchewka i 4,27 pierś z kurczaka. To jest 200 zł, a we wtorek kontrola u weta...
Iwonko ja dałam 200 zł Martice. To weź od Martiki:)

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='ewa gonzales']Znalazlam watus , czekamy na zdjateczka bidunkia:calus::iloveyou:i sciskmy kciuki oczywiscie sercem , bo teraz juz bedzie tylko lepiej:thumbs:
porozsylam troszke p
Pani Ulenka:iloveyou::modla::modla:
Ciocia ja wklejam a one znikają:(:(
O już mam o Martiki:)

Edited by ewu
Posted

[quote name='Gabi79']Czy Puszek długo siedział w Miedarach???[/QUOTE]
Kilka dni na szczęście...Jak się dowiedziałam gdzie jest rozpętałam burzę...

Posted

Rachunki ........+ 100 zł opłata DT za marzec .....zaproponowałyśmy Pani Uli 100 zł miesięcznie za DT bo wiemy że na dogo z finansami coraz gorzej do tego dochodzi nam weterynarz ...jedzenie...Puszek ostatnie szczepienie miał w 2006 roku ...o odrobaczeniu...kroplach na pchły i kleszcze nawet nie wspomnę :(

Posted

[quote name='ewu']Iwonko ja dałam 200 zł Martice. To weź od Martiki:)

Basieńko pieniążki zawiozę naszej Iwonce ......uzupełnij proszę rozliczenie ( 200 zł ) założyłaś Ty osobiście ...zwrócić musimy bazarkiem i 100 zł na odrobaczenie i odpchlenie i to co w tej chwili jest potrzebne na cito założyła Pani Beatka z poza dogo.
Pojadę do Iwonki i dowiem się ile wynosi w tej chwili nasz dług .......

Posted

[quote name='ewu']Może Iwonka by została skarbnikiem ma bezpośredni kontakt z Ulą. Jak Iwonka nie może to ja będę skarbnikiem.[/QUOTE]

Basiu to proszę zagospodaruj post na rozliczenie :)
wpływów na razie mamy 0 ....do zwrotu 200 zł Tobie i 100 zł dla Pani Beatki ...rachuneczki pozostałe powklejam aby potwierdzić koszty.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Jestem i ja, za chwilę doczytam wątek :)[/QUOTE]

[quote name='kiyoshi']zaglądam do biedaka:( pani Ula to wspaniała osoba! Puszek jest śliczny! :)[/QUOTE]

[quote name='Ada-Vebby']Zaglądam i ja,pomyślę jak pomóc biedakowi :([/QUOTE]

Dziewczynki dziękuję że jesteście :buzi::calus:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Basiu to proszę zagospodaruj post na rozliczenie :)
wpływów na razie mamy 0 ....do zwrotu 200 zł Tobie i 100 zł dla Pani Beatki ...rachuneczki pozostałe powklejam aby potwierdzić koszty.[/QUOTE]
Gotowe Ciocia:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Informacja od naszej Iwonki .......

Byłam u Puszka :-( :-( :-(... Trzeba było iść z nim do weta- biegunka i choroba skóry. Głodówka 24- godzinna, potem 2 dni dieta ryż+ marchewka, potem ryż+ marchewka+ kurczak. Kąpiel w specjalnym szamponie...[/QUOTE]
Tak..... Miedary nie służą pieskom....:(

Posted

[quote name='Cantadorra']Zapisuję Puszka, czekam na jego fotki - duchy i prześlijcie nr konta.[/QUOTE]
Duchy już nie znikają:) Przesyła konto i dziękuję w imieniu Puszka:)

Posted

[quote name='ewu']Duchy już nie znikają:) Przesyła konto i dziękuję w imieniu Puszka:)[/QUOTE]

To ja w takim razie zakupię Puszkowi u swojego weta tabletki na robale i krople przeciw kleszczom i pchłom ...niech już będą u Pani Uli. Podwiozę osobiście a rachuneczek wkleję.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Jestem i ja. Czekam na wyznaczenie skarbnika :)[/QUOTE]
Ciocia ja jestem skarbnikiem ale Ty z torbami pójdziesz....:(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
To ja w takim razie zakupię Puszkowi u swojego weta tabletki na robale i krople przeciw kleszczom i pchłom ...niech już będą u Pani Uli. Podwiozę osobiście a rachuneczek wkleję.

Super Cioteczko. Chyba z odrobalaniem trzeba poczekać parę dni żeby brzusio wydobrzał:)