lady_m Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Akitka']Ambra kontra różowy stwór: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=z9zS5XjxBsQ Super :multi: Zajrzyj do nas- zrobilam dzis kilka filmikow ze Zdzichem ;) Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 lady_m napisał(a):Super :multi: Zajrzyj do nas- zrobilam dzis kilka filmikow ze Zdzichem ;) już widziałam, tylko nic nie dopisałam, bo obiad by się przypalił... :lol: Quote
cavallo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To się nazywa atak na biednego Amberka! Jakieś dmuchanie w nochal....Chyba później była obrażona...:mad: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 cavallo napisał(a):To się nazywa atak na biednego Amberka! Jakieś dmuchanie w nochal....Chyba później była obrażona...:mad: Pozdrawiam, Agata&Alpa E tam... Później się domagała przeprosinowych pieszczot. :cool3: Quote
misiaczek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Świetne filmiki :loveu:. Ambra panu główkę umyła :evil_lol:. Quote
Iwona&Wiki Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Akitka napisał(a):...udało mi sie nakręcić 3 filmiki jak się Ambra bawiła z Danielem. .... Akitko, nie mogę znaleźć tego trzeciego?:niewiem: Gdzie on jest?:niewiem: Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 misiaczek napisał(a):Świetne filmiki :loveu:. Ambra panu główkę umyła :evil_lol:. Trzeba się myć... A nie wietrzyć... :evil_lol: Iwona&Wiki napisał(a):Akitko, nie mogę znaleźć tego trzeciego?:niewiem: Gdzie on jest?:niewiem: Jeszcze go nie wstawiłam, żebyście przesytu nie mieli. :cool3: Wstawię dziś. ;) Quote
cavallo Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Oj Akitko, ale nas trzymasz w niepewności.....;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='cavallo']Oj Akitko, ale nas trzymasz w niepewności.....;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Plosiem... ;) http://www.youtube.com/watch?v=CNzeuCkniyw - filmik nr 3 pt. "Pieszczoszki" :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=nWOPrcDAsM0 - gratis film nr 4 pt. "break dance" :evil_lol: P.S. Proszę nie słuchać głupich komentarzy mojego TŻ-ta w filmie nr 3 :D Quote
lady_m Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Akitko ale super te filmiki :multi: Chyba sama cos z Oszinajem moim nakrece z tego wszystkiego ;) Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 lady_m napisał(a):Akitko ale super te filmiki :multi: Chyba sama cos z Oszinajem moim nakrece z tego wszystkiego ;) Nakręć, nakręć... Ja sama do filmików przekonana jakoś specjalnie nie byłam, ale fajnie wychodzą. :cool3: Quote
cavallo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 SUPER!!! Amberek to urodzona aktorka!:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 cavallo napisał(a):SUPER!!! Amberek to urodzona aktorka!:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Chyba kombinatorka... :cool3: :evil_lol: Quote
cavallo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 To może jakieś foteczki tej kombinatorki? Bo już sie stęskniłam za tym Pluszaczkiem!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 cavallo napisał(a):To może jakieś foteczki tej kombinatorki? Bo już sie stęskniłam za tym Pluszaczkiem!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Może, może... :cool3: Ale nie dziś... :p Quote
Iwona&Wiki Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 cavallo napisał(a):To może jakieś foteczki tej kombinatorki? Bo już sie stęskniłam za tym Pluszaczkiem!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Racja Cavallo, filmiki fajne, ale ja też czekam na zdjęcia.:D :D Może dziś?:eviltong: Quote
Akitka Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Racja Cavallo, filmiki fajne, ale ja też czekam na zdjęcia.:D :D Może dziś?:eviltong: Może dziś... :p Ale później... :cool3: Agata_B napisał(a):Iiiiiiiiii :loveu: iiiii? Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 filmiki b. sympatyczne, niestety nie mam w pracy głośników :diabloti: Niunia nie ma pchełek, albo rabalków, że tak własną kitkę goni? Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a):filmiki b. sympatyczne, niestety nie mam w pracy głośników :diabloti: Niunia nie ma pchełek, albo rabalków, że tak własną kitkę goni? Mrówka tam była... ;] Wyjęłam po dogłębnych poszukiwaniach wśród bujnego Ambrowego włosa na kicie. :cool3: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Akitka napisał(a):Mrówka tam była... ;] Wyjęłam po dogłębnych poszukiwaniach wśród bujnego Ambrowego włosa na kicie. :cool3: wstrętna mrówka!!!!:mad: :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 caroolcia napisał(a):wstrętna mrówka!!!!:mad: :evil_lol: oj wstrętna... :diabloti: Quote
maciaszek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Eeee tam wstrętna. Gdyby nie ona nie byłoby filmiku. Spójrzcie na to od tej strony... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 maciaszek napisał(a):Eeee tam wstrętna. Gdyby nie ona nie byłoby filmiku. Spójrzcie na to od tej strony... :evil_lol: co prawda to prawda :lol: Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 maciaszek napisał(a):Eeee tam wstrętna. Gdyby nie ona nie byłoby filmiku. Spójrzcie na to od tej strony... :evil_lol: caroolcia napisał(a):co prawda to prawda :lol: W sumie racja... :evil_lol: Ważne, że Ambra długo się nie męczyła, bo zaraz jej tę mrówę zdjęłam (tzn. jak tylko mi się ją udało odnaleźć w wiercącej się Ambrze :p). Quote
Recommended Posts