Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Jak tam zdrówko?Mam nadzieję,że już zostawiłaś choróbsko za sobą:lol:

Po prostu już nie mogę dłużej być chora, więc od jutro znowu szara codzienność... :p Ale czuję się już lepiej. Tylko zatoki mi jeszcze trochę dokuczają... :roll:

Posted

Akitka napisał(a):
Po prostu już nie mogę dłużej być chora, więc od jutro znowu szara codzienność... :p Ale czuję się już lepiej. Tylko zatoki mi jeszcze trochę dokuczają... :roll:

Na zatoki trzeba uważać.
A kto będzie konsumował murzynka?????;) Mniam...mniammmm,uwielbiam czarne ciasta:loveu::lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Na zatoki trzeba uważać.
A kto będzie konsumował murzynka?????;) Mniam...mniammmm,uwielbiam czarne ciasta:loveu::lol:

A kto się napatoczy, to skonsumuje... ;) Dzisiaj koleżanka moja, a potem to kto wie... :cool3: Może sama zjem całego i pęknę... :evil_lol: Też lubię ciemne ciasta. :) Muszę Ci kiedyś podesłać mój piernik - specjalność zakładu, że tak to określę... :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
A kto się napatoczy, to skonsumuje... ;) Dzisiaj koleżanka moja, a potem to kto wie... :cool3: Może sama zjem całego i pęknę... :evil_lol: Też lubię ciemne ciasta. :) Muszę Ci kiedyś podesłać mój piernik - specjalność zakładu, że tak to określę... :cool3:

Ajajajjjaaajjj!!!!!:roll:Kocham pierniki:loveu:Qurcze...już myślę kto z moich znajomych z Białegostoku będzie w Katowicach w marcu:roll:Ja nie,bo u mnie wtedy cieczki:shake: I wychodzi mi,że mój prezes będzie:roll:,tylko czy nie pożre piernika:roll::razz::mad: Muszę wszystko przemyśleć....:roll:ajajajjjj piernik....:loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
Ajajajjjaaajjj!!!!!:roll:Kocham pierniki:loveu:Qurcze...już myślę kto z moich znajomych z Białegostoku będzie w Katowicach w marcu:roll:Ja nie,bo u mnie wtedy cieczki:shake: I wychodzi mi,że mój prezes będzie:roll:,tylko czy nie pożre piernika:roll::razz::mad: Muszę wszystko przemyśleć....:roll:ajajajjjj piernik....:loveu:

To upiekę jeden dla Niego na pożarcie i drugi dla Ciebie... :cool3: :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
To upiekę jeden dla Niego na pożarcie i drugi dla Ciebie... :cool3: :lol:

OOOOooooooooooo!!!!!!!!!!!!!I to jest pomysł!!!!:multi:Andrzej lubi słodycze,jak każdy facet:evil_lol:;),ucieszy się!!!!;):lol:Super!!!!!:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
OOOOooooooooooo!!!!!!!!!!!!!I to jest pomysł!!!!:multi:Andrzej lubi słodycze,jak każdy facet:evil_lol:;),ucieszy się!!!!;):lol:Super!!!!!:lol:

No patrz jak faceci się dobrze mają... Jeszcze nic ten Andrzej nie zrobił, a za darmo będzie miał piernik... :cool3::evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
No patrz jak faceci się dobrze mają... Jeszcze nic ten Andrzej nie zrobił, a za darmo będzie miał piernik... :cool3::evil_lol:

Och,te chłopy:shake:;)

Posted

Darius napisał(a):
Nie narzekac!!!
Cieszyc sie, ze ich macie!!

:laugh2_2::boom:

Serwus
Darius

No ja poza kotem żadnego chłopa aktualnie nie mam i nie narzekam... Od dwóch miesięcy mam spokój! :cool3: :p

Posted

Darius napisał(a):
O...... p s i a k o s c, babska gospodarka... (kot sie nie liczy...)

Boze daj, aby ludzkosc przetrwala:diabloti:

Serwus
D.....s

Przetrwała by, gdyby nie mężczyzna... Za 4 miesiące byłabym żoną. Ale zrezygnowałam. Mam nadzieję, że trafię na lepszego jeszcze i wtedy liczę, że przyczynię się dla przetrwania ludzkości... ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Przetrwała by, gdyby nie mężczyzna... Za 4 miesiące byłabym żoną. Ale zrezygnowałam. Mam nadzieję, że trafię na lepszego jeszcze i wtedy liczę, że przyczynię się dla przetrwania ludzkości... ;)

Z calego serca Ci zycze:thumbs:

I jednego, i drugiego;)

Serdeczne Pozdrowienia

D.

Posted

Darius napisał(a):
Z calego serca Ci zycze:thumbs:

I jednego, i drugiego;)

Serdeczne Pozdrowienia

D.

No nie dziękuję, żeby się spełniło... Ale spokojnie, kryzys już za mną... ;) W końcu wydaje mi się, (zresztą moi koledzy tak też mówią) że żoną byłabym dobrą. Dobrze gotuję, piec umiem, charakteru najgorszego nie mam... :cool3: Ktoś się trafi w końcu. :p

• 3 weeks later...
Posted

Proszę, jak to u mnie świetują moje skarby...

I niestety mam też przykrą wiadomość - ukradli 14-letniego psa moich rodziców. :-( To był średniej wielkości kundelek. Zniknął z podwórka 3 dni temu. Myśleliśmy, że może nadeszła jego pora i uciekł, żeby nie odejść tutaj, ale dzisiaj tata znalazł na podwórku jego odpięty numerek. Nie do odpięcia dla psa. Ambra ma taki sam i to dłużej i szaleje więcej i jest idealny. Zresztą no nie ma szans, żeby pies go odpiął od obroży. :shake: Trzeba będzie uważać, jak się wypuszcza Ambrę i Maxa mojego brata.