Matagi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jak tam zdrówko?Mam nadzieję,że już zostawiłaś choróbsko za sobą:lol: Quote
Akitka Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Matagi napisał(a):Jak tam zdrówko?Mam nadzieję,że już zostawiłaś choróbsko za sobą:lol: Po prostu już nie mogę dłużej być chora, więc od jutro znowu szara codzienność... :p Ale czuję się już lepiej. Tylko zatoki mi jeszcze trochę dokuczają... :roll: Quote
Matagi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Akitka napisał(a):Po prostu już nie mogę dłużej być chora, więc od jutro znowu szara codzienność... :p Ale czuję się już lepiej. Tylko zatoki mi jeszcze trochę dokuczają... :roll: Na zatoki trzeba uważać. A kto będzie konsumował murzynka?????;) Mniam...mniammmm,uwielbiam czarne ciasta:loveu::lol: Quote
Akitka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Matagi napisał(a):Na zatoki trzeba uważać. A kto będzie konsumował murzynka?????;) Mniam...mniammmm,uwielbiam czarne ciasta:loveu::lol: A kto się napatoczy, to skonsumuje... ;) Dzisiaj koleżanka moja, a potem to kto wie... :cool3: Może sama zjem całego i pęknę... :evil_lol: Też lubię ciemne ciasta. :) Muszę Ci kiedyś podesłać mój piernik - specjalność zakładu, że tak to określę... :cool3: Quote
Matagi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Akitka napisał(a):A kto się napatoczy, to skonsumuje... ;) Dzisiaj koleżanka moja, a potem to kto wie... :cool3: Może sama zjem całego i pęknę... :evil_lol: Też lubię ciemne ciasta. :) Muszę Ci kiedyś podesłać mój piernik - specjalność zakładu, że tak to określę... :cool3: Ajajajjjaaajjj!!!!!:roll:Kocham pierniki:loveu:Qurcze...już myślę kto z moich znajomych z Białegostoku będzie w Katowicach w marcu:roll:Ja nie,bo u mnie wtedy cieczki:shake: I wychodzi mi,że mój prezes będzie:roll:,tylko czy nie pożre piernika:roll::razz::mad: Muszę wszystko przemyśleć....:roll:ajajajjjj piernik....:loveu: Quote
Akitka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Matagi napisał(a):Ajajajjjaaajjj!!!!!:roll:Kocham pierniki:loveu:Qurcze...już myślę kto z moich znajomych z Białegostoku będzie w Katowicach w marcu:roll:Ja nie,bo u mnie wtedy cieczki:shake: I wychodzi mi,że mój prezes będzie:roll:,tylko czy nie pożre piernika:roll::razz::mad: Muszę wszystko przemyśleć....:roll:ajajajjjj piernik....:loveu: To upiekę jeden dla Niego na pożarcie i drugi dla Ciebie... :cool3: :lol: Quote
Matagi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Akitka napisał(a):To upiekę jeden dla Niego na pożarcie i drugi dla Ciebie... :cool3: :lol: OOOOooooooooooo!!!!!!!!!!!!!I to jest pomysł!!!!:multi:Andrzej lubi słodycze,jak każdy facet:evil_lol:;),ucieszy się!!!!;):lol:Super!!!!!:lol: Quote
Akitka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Matagi napisał(a):OOOOooooooooooo!!!!!!!!!!!!!I to jest pomysł!!!!:multi:Andrzej lubi słodycze,jak każdy facet:evil_lol:;),ucieszy się!!!!;):lol:Super!!!!!:lol: No patrz jak faceci się dobrze mają... Jeszcze nic ten Andrzej nie zrobił, a za darmo będzie miał piernik... :cool3::evil_lol: Quote
Matagi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Akitka napisał(a):No patrz jak faceci się dobrze mają... Jeszcze nic ten Andrzej nie zrobił, a za darmo będzie miał piernik... :cool3::evil_lol: Och,te chłopy:shake:;) Quote
Akitka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Matagi napisał(a):Och,te chłopy:shake:;) No skaranie boskie z tymi chłopami... :evil_lol: Quote
Darius Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nie narzekac!!! Cieszyc sie, ze ich macie!! :laugh2_2::boom: Serwus Darius Quote
Akitka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Darius napisał(a):Nie narzekac!!! Cieszyc sie, ze ich macie!! :laugh2_2::boom: Serwus Darius No ja poza kotem żadnego chłopa aktualnie nie mam i nie narzekam... Od dwóch miesięcy mam spokój! :cool3: :p Quote
Darius Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 O...... p s i a k o s c, babska gospodarka... (kot sie nie liczy...) Boze daj, aby ludzkosc przetrwala:diabloti: Serwus D.....s Quote
Akitka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Darius napisał(a):O...... p s i a k o s c, babska gospodarka... (kot sie nie liczy...) Boze daj, aby ludzkosc przetrwala:diabloti: Serwus D.....s Przetrwała by, gdyby nie mężczyzna... Za 4 miesiące byłabym żoną. Ale zrezygnowałam. Mam nadzieję, że trafię na lepszego jeszcze i wtedy liczę, że przyczynię się dla przetrwania ludzkości... ;) Quote
Darius Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Akitka napisał(a):Przetrwała by, gdyby nie mężczyzna... Za 4 miesiące byłabym żoną. Ale zrezygnowałam. Mam nadzieję, że trafię na lepszego jeszcze i wtedy liczę, że przyczynię się dla przetrwania ludzkości... ;) Z calego serca Ci zycze:thumbs: I jednego, i drugiego;) Serdeczne Pozdrowienia D. Quote
Akitka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Darius napisał(a):Z calego serca Ci zycze:thumbs: I jednego, i drugiego;) Serdeczne Pozdrowienia D. No nie dziękuję, żeby się spełniło... Ale spokojnie, kryzys już za mną... ;) W końcu wydaje mi się, (zresztą moi koledzy tak też mówią) że żoną byłabym dobrą. Dobrze gotuję, piec umiem, charakteru najgorszego nie mam... :cool3: Ktoś się trafi w końcu. :p Quote
Iwona&Wiki Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 :x-mas: :tree1: Wesołych Świąt!!! :tree1: :x-mas: Quote
Akitka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Proszę, jak to u mnie świetują moje skarby... I niestety mam też przykrą wiadomość - ukradli 14-letniego psa moich rodziców. :-( To był średniej wielkości kundelek. Zniknął z podwórka 3 dni temu. Myśleliśmy, że może nadeszła jego pora i uciekł, żeby nie odejść tutaj, ale dzisiaj tata znalazł na podwórku jego odpięty numerek. Nie do odpięcia dla psa. Ambra ma taki sam i to dłużej i szaleje więcej i jest idealny. Zresztą no nie ma szans, żeby pies go odpiął od obroży. :shake: Trzeba będzie uważać, jak się wypuszcza Ambrę i Maxa mojego brata. Quote
Recommended Posts