Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M napisał(a):
AAAAle bombowe fotki:multi:
Ciocia, Ty masz figurę modelki:cool3:

A tam... Modelki? Mam nadzieję, że jeszcze nie wyglądam jak taki totalny wieszak? :evil_lol: Heh...

Chefrenek napisał(a):
Dzięki :loveu:

Nie ma problemu... :cool3:

caroolcia napisał(a):
Super wycieczka, super fotencje!!!!

A dziękujemy, dziękujemy... :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
A tam... Modelki? Mam nadzieję, że jeszcze nie wyglądam jak taki totalny wieszak? :evil_lol: Heh...

gdyby było trzeba chętnie odstąpie pare kg :evil_lol: bo teraz grawitacja moim wrogiem jest :evil_lol: :evil_lol:

Posted

caroolcia napisał(a):
gdyby było trzeba chętnie odstąpie pare kg :evil_lol: bo teraz grawitacja moim wrogiem jest :evil_lol: :evil_lol:

Oj gdyby się tak dało... :cool3: Już parę osób chciało się dla mnie poświęcić i oddać mi parę kg. :cool3:

Mada&Teodor napisał(a):

Piękne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu:
Ambra chyba bardzo sie zmęczyła po taaaaaaaaaaaaaaakim spacerku :)
Uroczo wygląda taka zmęczona :loveu:

Prawda? Jedyne chwile, kiedy wygląda jak aniołek, to właśnie wtedy, kiedy jest zmęczona... :evil_lol:

cavallo napisał(a):
Witaj Akitko!!! Jak egzaminy?
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Egzaminy:
- psychologia rozwoju człowieka 4,5
- andragogika 3 (większość osób, które wybrały mój temat miały 3 - komentarz babki: wydaje mi się, że jeszcze nie dojrzeliście, żeby pisać o tym temacie (temat przypomnę: poradnictwo przedmałżeńskie)... :diabloti:).

Ale przynajmniej mam małą satysfakcję, bo... :evil_lol: Babka z andragogiki przy wołaniu jednej osoby: "Och Pani Bolik 5 - pięknie Pani napisała". Tyle, że miała małego zonka, bo to jest Pan Bolik. I mina feministce zrzedła jak musiała chłopakowi 5 dać, reszta chłopców miała 3. :p

Posted

Akitko - BRAWO!!! Tak myślałam, ze z tym małżeństwem będzie gorzej....Poradnictwo to chyba można prowadzić po 40 latach udanego związku....:diabloti:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Akitko - BRAWO!!! Tak myślałam, ze z tym małżeństwem będzie gorzej....Poradnictwo to chyba można prowadzić po 40 latach udanego związku....:diabloti:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Nie przejmuję się, co się będę przejmować feministką, której czas zatrzymał się w realiach lat 80-tych... :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Dzięki... ;)

Powiem Ci, co jej się śni... Grzeczna Pańcia, która w taki upał pozwala jej leżeć na chłodnych kafelkach, a nie łazić tyle i to po skałkach. :evil_lol:

hahaha :evil_lol: mam nadzieje ze beda wkrotce nastepne fotki ? :cool3:

Posted

[quote name='Daisunia']hahaha :evil_lol: mam nadzieje ze beda wkrotce nastepne fotki ? :cool3:

Chcesz, to masz... :cool3: Sesja Ambry w jej ulubionym punkcie obserwacyjnym w domu rodziców. :lol: Uwielbia tam leżeć po ciemku na chłodnych kaflach, bo stamtąd widzi wejście do domu i hall, więc ma oko na domowników i na przychodzących ludzi. :p

Posted

[quote name='Mada&Teodor']

Cudna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu:
Chętniebym ją wymiziała :p

Ach dziękujemy... :cool3: Ambra tu ma taką jełopkowatą minę z tym jęzorkiem... :evil_lol:

Posted

cavallo napisał(a):
Super schodowa sesja!!!!! Amberek jest śliczniuchny!

caroolcia napisał(a):
jakie piękne focisze misiaczka na schodach!

Dzięki... :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
Ach dziękujemy... :cool3: Ambra tu ma taką jełopkowatą minę z tym jęzorkiem... :evil_lol:

Czyli wszystkie psy nie zależnie od rasy mają w sobie coś z jełopka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Czyli wszystkie psy nie zależnie od rasy mają w sobie coś z jełopka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj tak... Zdecydowanie... :evil_lol: Wiecie co Ambra ostatnio zrobiła jełopkowatego? Biegła rozpędzona do mnie i zatrzymała się na mnie. Walnęła mnie swoją kościstą czaszką w łydkę - myślałam, że straciłam pół nogi... Tak bolało... :evil_lol: Na szczęście został mi tylko siniak i to nie taki duży. :p

Posted

weihaiwej napisał(a):
Ale ładnie Amberek wygląda z błyskiem ciekawości w oku :)

Akitko, a jak Wam idzie dieta? Gotujesz dalej, czy znalazłaś jakąś suchą?

Pozdrawiamy :)

Suchą być może znalazłam. Muszę wypróbować. Póki co jesteśmy na gotowanym. Ambra ma się dobrze. Brak nowych zmian skórnych, brak gazów bojowych, kupki ładne, drapanie jak u zdrowego psa. :p

Posted

Akitka napisał(a):
Oj tak... Zdecydowanie... :evil_lol: Wiecie co Ambra ostatnio zrobiła jełopkowatego? Biegła rozpędzona do mnie i zatrzymała się na mnie. Walnęła mnie swoją kościstą czaszką w łydkę - myślałam, że straciłam pół nogi... Tak bolało... :evil_lol: Na szczęście został mi tylko siniak i to nie taki duży. :p

a to bardzo charakterystyczna dla Burbona - jak dostanie głupawki i zaczyna biegać w kółko ze zwieszonym ogonem to regularnie zatrzymuje się na moich kolanach jezli nie zdarzę zrobić uniku :evil_lol: szczególnie niebezpieczne kiedy na ziemi błotko, albo lód:diabloti: