Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akitka napisał(a):
Co nooo...? :cool3: :eviltong:

Hiiihiiiiiii:eviltong: Nooooo Nooooo......super!!!!!:multi: :lol: Ale ta mina.......mówi tak do mnie:"czego sie gapisz?cos Ci nie pasuje,nooooooo?jak co to Cie poszczuję makitą!":diabloti: :diabloti: :diabloti:

A poważnie-fajnie ściełaś,włos lżejszy,krótszy,koloru nie widzę,ale domyslam sie ,że dobralas super!Twoja drobna bużka wygląda uroczo!:lol:
Cuś jeszcze?nooooo;) :eviltong:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiiihiiiiiii:eviltong: Nooooo Nooooo......super!!!!!:multi: :lol: Ale ta mina.......mówi tak do mnie:"czego sie gapisz?cos Ci nie pasuje,nooooooo?jak co to Cie poszczuję makitą!":diabloti: :diabloti: :diabloti:

A poważnie-fajnie ściełaś,włos lżejszy,krótszy,koloru nie widzę,ale domyslam sie ,że dobralas super!Twoja drobna bużka wygląda uroczo!:lol:
Cuś jeszcze?nooooo;) :eviltong:

Ojej... Jaki rzeczowy komentarz. A dziękuję, dziękuję... Wszyscy mówią, że ładnie - oj, chyba popadnę w narcyzm... :p

Posted

caroolcia napisał(a):
Super fryzurka ;) bardzo fajnie masz pocieniowane włoski :razz:

Pozdrawiamy serdecznie z samego rana i zabieram się do pracy, bo mnie szefostwo zawaliło robotą :shake:

I co? Odrobiłaś się? :cool3: Ja właśnie wróciłam z Krakowa, ale jestem zmęczona. ;)

Posted

cavallo napisał(a):
Akitko, byłaś w Karkowie i nic nie mówiłaś? Ładnie, ładnie....:shake:

Jak dobrze pójdzie to będę tam często bywać... Mój TŻ się tam przeprowadza niebawem. :-(

Posted

[quote name='Akitka']I co? Odrobiłaś się? :cool3: Ja właśnie wróciłam z Krakowa, ale jestem zmęczona. ;)[/quote]

Niestety nie tak szybko :shake: ...sa okresy lenistwa i zapracowane, teraz nastał ten drugi, ale przynajmniej czas leci szybciej!!!

Przeprowadzasz się do Krakowa

Posted

[quote name='Akitka']Jak dobrze pójdzie to będę tam często bywać... Mój TŻ się tam przeprowadza niebawem. :-([/quote]

A Ty go tak SAMEGO puszczasz? :razz:

Posted

Ciotka, ale Ty jesteś śliczna:loveu: Bardzo ładna fryzurka. Miałam taką samą 2 lata temu i pod wpływem Twoich fotek zastanawiam się czy do niej nie wrócić :)

Jak zapodasz jeszcze jakieś zdjęcie Moresika to już będę super szczęśliwa :)

Posted

[quote name='caroolcia']Niestety nie tak szybko :shake: ...sa okresy lenistwa i zapracowane, teraz nastał ten drugi, ale przynajmniej czas leci szybciej!!!

Przeprowadzasz się do Krakowa[/quote]

Ja póki co nie... Ale Daniel tak... :-(

[quote name='lady_m']A Ty go tak SAMEGO puszczasz? :razz:[/quote]

Niestety muszę... :shake:

[quote name='Asia_M']Ciotka, ale Ty jesteś śliczna:loveu: Bardzo ładna fryzurka. Miałam taką samą 2 lata temu i pod wpływem Twoich fotek zastanawiam się czy do niej nie wrócić :)

Jak zapodasz jeszcze jakieś zdjęcie Moresika to już będę super szczęśliwa :)[/quote]

Dziękuję za komplimenty... Zdjęcia Ambry i Moresa jutro wrzucę. Dziś jestem strasznie zmęczona, bo pomagaliśmy przewieźć Kropka - dalmatyńczyka z PwP do Chrzanowa. ;)

[quote name='cavallo']Akitko, no to extra!!!! I Ty się jeszcze martwisz! Na spacerek się razem wybierzemy, super będzie!
Pozdrawiam, Agata&Alpa[/quote]

No, ja do niego po jakimś czasie dołączę, więc na pewno będziemy razem chodzić na spacery... :cool3:

Posted

Akitko, co sie dzieje?
Ja tu same powody do radości widzę:
małpolud Ci nie wyszedł
Amberek chowa się zdrowo,
sesja szczęśliwie zmierzyła ku końcowi,
chłop Ci się do ślicznego miejsca przenosi
czyli życ nie umierać!
A tu jakies minorowe nastroje!:shake: :lol:
Cieszyć mi się! I to już!:mad:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Akitko, co sie dzieje?
Ja tu same powody do radości widzę:
małpolud Ci nie wyszedł
Amberek chowa się zdrowo,
sesja szczęśliwie zmierzyła ku końcowi,
chłop Ci się do ślicznego miejsca przenosi
czyli życ nie umierać!
A tu jakies minorowe nastroje!:shake: :lol:
Cieszyć mi się! I to już!:mad:

No, ale beze mnie i bez Amberki się przenosi póki co... :roll: No trudno... Będzie mieszkał z moim przyjacielem, więc ten już mi Daniela przypilnuje... :mad: :evil_lol: Za niedługo wstawię jakieś zdjęcia. ;)

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Czekam na te zdjęcia ;)

Już, już... :cool3:

[quote name='Agappe']czyżby Ambra ćwiczyła joge?? :evil_lol: :evil_lol:

Ambra uwielbia takie wygibaski. :p Może to i forma jogi... :evil_lol:

[quote name='caroolcia']hello łobuziaczki :eviltong:

witamy... :cool3:

A oto i obiecane zdjęcia. Wcale nie nowe, ale za to Ambry i Moresa (z 12.04.2007). :lol:

Mores powiedz "a"... :evil_lol:

Dasz buzi, Ambra? :evil_lol:

Mores nauczył Ambrę, że stolik można obgryzać. :evil_lol:

Małe mordulce... :diabloti:

cdn.

Posted

cavallo napisał(a):
Piękne, cunde zdjęcia Akitko!!! Moresik i Amberek razem sa świetni! Ależ Wam musi być wesoło z tymi rozrabiakami....:diabloti:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Oj, jest wesoło, jest... :cool3:

Posted

maciaszek napisał(a):
Ha, ha :) To się naoglądałam powystawianych zębów ;) Fajne fotki, naprawdę fajne.
A z innej beczki: widzę, że lubicie wiklinę :)

To nie moje mieszkanie na fotkach. To u Daniela. Jego mama uwielbia wiklinę, Mores także lubi ją obgryzać... :evil_lol: W związku z czym obgryziony jest już fotel, stolik, szafki, i taka jakby "tapeta" na ścianę pleciona z trawy. Ale Mama Daniela się nie przejmuje. :p