Matagi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Noooo nooooo:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Matagi'] Noooo nooooo:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: Co nooo...? :cool3: :eviltong: Quote
Matagi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Akitka napisał(a):Co nooo...? :cool3: :eviltong: Hiiihiiiiiii:eviltong: Nooooo Nooooo......super!!!!!:multi: :lol: Ale ta mina.......mówi tak do mnie:"czego sie gapisz?cos Ci nie pasuje,nooooooo?jak co to Cie poszczuję makitą!":diabloti: :diabloti: :diabloti: A poważnie-fajnie ściełaś,włos lżejszy,krótszy,koloru nie widzę,ale domyslam sie ,że dobralas super!Twoja drobna bużka wygląda uroczo!:lol: Cuś jeszcze?nooooo;) :eviltong: Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Matagi napisał(a):Hiiihiiiiiii:eviltong: Nooooo Nooooo......super!!!!!:multi: :lol: Ale ta mina.......mówi tak do mnie:"czego sie gapisz?cos Ci nie pasuje,nooooooo?jak co to Cie poszczuję makitą!":diabloti: :diabloti: :diabloti: A poważnie-fajnie ściełaś,włos lżejszy,krótszy,koloru nie widzę,ale domyslam sie ,że dobralas super!Twoja drobna bużka wygląda uroczo!:lol: Cuś jeszcze?nooooo;) :eviltong: Ojej... Jaki rzeczowy komentarz. A dziękuję, dziękuję... Wszyscy mówią, że ładnie - oj, chyba popadnę w narcyzm... :p Quote
caroolcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Super fryzurka ;) bardzo fajnie masz pocieniowane włoski :razz: Pozdrawiamy serdecznie z samego rana i zabieram się do pracy, bo mnie szefostwo zawaliło robotą :shake: Quote
Akitka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 caroolcia napisał(a):Super fryzurka ;) bardzo fajnie masz pocieniowane włoski :razz: Pozdrawiamy serdecznie z samego rana i zabieram się do pracy, bo mnie szefostwo zawaliło robotą :shake: I co? Odrobiłaś się? :cool3: Ja właśnie wróciłam z Krakowa, ale jestem zmęczona. ;) Quote
cavallo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Akitko, byłaś w Karkowie i nic nie mówiłaś? Ładnie, ładnie....:shake: Quote
Akitka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 cavallo napisał(a):Akitko, byłaś w Karkowie i nic nie mówiłaś? Ładnie, ładnie....:shake: Jak dobrze pójdzie to będę tam często bywać... Mój TŻ się tam przeprowadza niebawem. :-( Quote
caroolcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Akitka']I co? Odrobiłaś się? :cool3: Ja właśnie wróciłam z Krakowa, ale jestem zmęczona. ;)[/quote] Niestety nie tak szybko :shake: ...sa okresy lenistwa i zapracowane, teraz nastał ten drugi, ale przynajmniej czas leci szybciej!!! Przeprowadzasz się do Krakowa Quote
lady_m Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Akitka']Jak dobrze pójdzie to będę tam często bywać... Mój TŻ się tam przeprowadza niebawem. :-([/quote] A Ty go tak SAMEGO puszczasz? :razz: Quote
Asia_M Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ciotka, ale Ty jesteś śliczna:loveu: Bardzo ładna fryzurka. Miałam taką samą 2 lata temu i pod wpływem Twoich fotek zastanawiam się czy do niej nie wrócić :) Jak zapodasz jeszcze jakieś zdjęcie Moresika to już będę super szczęśliwa :) Quote
cavallo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Akitko, no to extra!!!! I Ty się jeszcze martwisz! Na spacerek się razem wybierzemy, super będzie! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='caroolcia']Niestety nie tak szybko :shake: ...sa okresy lenistwa i zapracowane, teraz nastał ten drugi, ale przynajmniej czas leci szybciej!!! Przeprowadzasz się do Krakowa[/quote] Ja póki co nie... Ale Daniel tak... :-( [quote name='lady_m']A Ty go tak SAMEGO puszczasz? :razz:[/quote] Niestety muszę... :shake: [quote name='Asia_M']Ciotka, ale Ty jesteś śliczna:loveu: Bardzo ładna fryzurka. Miałam taką samą 2 lata temu i pod wpływem Twoich fotek zastanawiam się czy do niej nie wrócić :) Jak zapodasz jeszcze jakieś zdjęcie Moresika to już będę super szczęśliwa :)[/quote] Dziękuję za komplimenty... Zdjęcia Ambry i Moresa jutro wrzucę. Dziś jestem strasznie zmęczona, bo pomagaliśmy przewieźć Kropka - dalmatyńczyka z PwP do Chrzanowa. ;) [quote name='cavallo']Akitko, no to extra!!!! I Ty się jeszcze martwisz! Na spacerek się razem wybierzemy, super będzie! Pozdrawiam, Agata&Alpa[/quote] No, ja do niego po jakimś czasie dołączę, więc na pewno będziemy razem chodzić na spacery... :cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Akitko, co sie dzieje? Ja tu same powody do radości widzę: małpolud Ci nie wyszedł Amberek chowa się zdrowo, sesja szczęśliwie zmierzyła ku końcowi, chłop Ci się do ślicznego miejsca przenosi czyli życ nie umierać! A tu jakies minorowe nastroje!:shake: :lol: Cieszyć mi się! I to już!:mad: Quote
Akitka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Akitko, co sie dzieje? Ja tu same powody do radości widzę: małpolud Ci nie wyszedł Amberek chowa się zdrowo, sesja szczęśliwie zmierzyła ku końcowi, chłop Ci się do ślicznego miejsca przenosi czyli życ nie umierać! A tu jakies minorowe nastroje!:shake: :lol: Cieszyć mi się! I to już!:mad: No, ale beze mnie i bez Amberki się przenosi póki co... :roll: No trudno... Będzie mieszkał z moim przyjacielem, więc ten już mi Daniela przypilnuje... :mad: :evil_lol: Za niedługo wstawię jakieś zdjęcia. ;) Quote
Mada&Teodor Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Akitka'] Za niedługo wstawię jakieś zdjęcia. ;)[/quote] Czekam na te zdjęcia ;) Quote
Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Akitka'] czyżby Ambra ćwiczyła joge?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Czekam na te zdjęcia ;) Już, już... :cool3: [quote name='Agappe']czyżby Ambra ćwiczyła joge?? :evil_lol: :evil_lol: Ambra uwielbia takie wygibaski. :p Może to i forma jogi... :evil_lol: [quote name='caroolcia']hello łobuziaczki :eviltong: witamy... :cool3: A oto i obiecane zdjęcia. Wcale nie nowe, ale za to Ambry i Moresa (z 12.04.2007). :lol: Mores powiedz "a"... :evil_lol: Dasz buzi, Ambra? :evil_lol: Mores nauczył Ambrę, że stolik można obgryzać. :evil_lol: Małe mordulce... :diabloti: cdn. Quote
cavallo Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Piękne, cunde zdjęcia Akitko!!! Moresik i Amberek razem sa świetni! Ależ Wam musi być wesoło z tymi rozrabiakami....:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 cavallo napisał(a):Piękne, cunde zdjęcia Akitko!!! Moresik i Amberek razem sa świetni! Ależ Wam musi być wesoło z tymi rozrabiakami....:diabloti: Pozdrawiam, Agata&Alpa Oj, jest wesoło, jest... :cool3: Quote
maciaszek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ha, ha :) To się naoglądałam powystawianych zębów ;) Fajne fotki, naprawdę fajne. A z innej beczki: widzę, że lubicie wiklinę :) Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 maciaszek napisał(a):Ha, ha :) To się naoglądałam powystawianych zębów ;) Fajne fotki, naprawdę fajne. A z innej beczki: widzę, że lubicie wiklinę :) To nie moje mieszkanie na fotkach. To u Daniela. Jego mama uwielbia wiklinę, Mores także lubi ją obgryzać... :evil_lol: W związku z czym obgryziony jest już fotel, stolik, szafki, i taka jakby "tapeta" na ścianę pleciona z trawy. Ale Mama Daniela się nie przejmuje. :p Quote
Recommended Posts