Chefrenek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Kasia, koniecznie musisz sobie i Ambrze zakupić buldożka ;) ;) ;) One sa takie fantastyczne :evil_lol: Albo zaadoptować Tosię ;) Quote
Mada&Teodor Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Akitka napisał(a):Myślę nad tym intensywnie... :lol: Koniec myślenia. Czas przejśc do czynów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Chefrenek napisał(a):Albo zaadoptować Tosię ;) Ambra nie dogaduje się jakoś zbytnio z suczkami. Poza tym dla Tosinego chorego serduszka Ambra to za duże przeżycie. :p Mada&Teodor napisał(a): Koniec myślenia. Czas przejśc do czynów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Najpierw sesja, jednocześnie dieta eliminacyjna Ambry, a potem się zobaczy... :cool3: Quote
Chefrenek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kasiu coś ty taka tajemnicza? Masz jakiegoś bulwa na oku? Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Chefrenek napisał(a):Kasiu coś ty taka tajemnicza? Masz jakiegoś bulwa na oku? Póki co jest to pół konkretne, ale żadnego konkretnego bulwka na oku nie mam... ;) Ale już to moje bystre oko coś wypatrzy, jak będzie trzeba. :p Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Właśnie podałam Ambrze kaczkę z warzywkami. Zjadła w 4 minuty zawartość miski i jeszcze 2 minuty wylizywała takie maluśkie kawałeczki warzyw, co się do ścianek miski przykleiły. :cool3: I do teraz się oblizuje. :razz: Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No, to super, że to jedzonko jej tak do gustu przypadło!!! A buldożek, no, no...:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 cavallo napisał(a):A buldożek, no, no...:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa heh na razie bez komentarza... :cool3: Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Rozumiem, ale intensywnie myślisz, a to już dużo!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 cavallo napisał(a):Rozumiem, ale intensywnie myślisz, a to już dużo!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Taki marzenie sobie to jeszcze nie wszystko... Powinno się całą ewentualną sytuację dobrze rozważyć. :p Quote
cavallo Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Oj jak ja Ciebie rozumiem, bo mam podobne problemy...Też marzę o drugim pieseczku, ale to nie takie proste.... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 cavallo napisał(a):Oj jak ja Ciebie rozumiem, bo mam podobne problemy...Też marzę o drugim pieseczku, ale to nie takie proste.... Pozdrawiam, Agata&Alpa Hmmm... Bo ja wiem, czy nie proste...? Zależy pod jakim względem. :cool3: Quote
cavallo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Zależy, zależy.... No nic, ja teraz muszę się skupić na sesji i obronie pracy, ale po wakacjach zaczynam działać:eviltong: Życzę miłego dnia! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 cavallo napisał(a):Zależy, zależy.... No nic, ja teraz muszę się skupić na sesji i obronie pracy, ale po wakacjach zaczynam działać:eviltong: Życzę miłego dnia! Pozdrawiam, Agata&Alpa Powodzenia z sesją i obroną pracy... :kciuki: Ja póki co tylko sesja. :cool3: Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 cavallo napisał(a):Oj jak ja Ciebie rozumiem, bo mam podobne problemy...Też marzę o drugim pieseczku, ale to nie takie proste.... Pozdrawiam, Agata&Alpa ja już od 3 lat walcze z rodzicami w sprawie drugiego psiaka.. ale jak na razie przegrywam tą walkę:placz: :placz: :placz: Quote
Agappe Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no i oczywiście powodzenia na sesji.. do mnie tez ona sie zbliża wielkimi krokami :/ Quote
caroolcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dwa pieski są cudowne, ale podwaja się ilość obowiązków i bałagany...sama się o tym prekonałam ;) Quote
Akitka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 caroolcia napisał(a):dwa pieski są cudowne, ale podwaja się ilość obowiązków i bałagany...sama się o tym prekonałam ;) oczywiście, że się podwaja... tak jak i radość z posiadania kolejnego przyjaciela... :cool3: Quote
lady_m Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='caroolcia']dwa pieski są cudowne, ale podwaja się ilość obowiązków i bałagany...sama się o tym prekonałam ;) Kochanego szczescia nigdy za wiele :multi: Quote
Akitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='lady_m']Kochanego szczescia nigdy za wiele :multi: oczywiście, że tak... :lol: Quote
Akitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Dawno tu żadnych zdjęć nie było... Więc wstawię. Zdjęcia z zeszłej soboty - zabawy Ambry z psem mojego brata - Maksem. :cool3: Proszę... Oto jak Ambra się bawi, podgryzając w biegu nóżki Maksa. :evil_lol: Może tego dokładnie na tym zdjęciu nie widać, ale Ambra wlazła na Maksa i go przygniotła. :evil_lol: Większość zdjęć jest statycznych, gdyż było gorąco i pieski nie chciały się przemęczać zabawą. :lol: Quote
Akitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Daisunia napisał(a)::loveu: pieknotka :) dziękuję w jej imieniu... :cool3: Quote
cavallo Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dziękuje za trzymanie kciuków, ja też będę trzymała za Wasze sesje.Zawsze to raźniej :cool3: Jutro rano mam już egzamin z angielskiego, drugą część....:roll: A drugi piesek, tak, to kolejny obowiązek i bałagan zwiększony, ale tak jak napisała Akitka, podwójna dawka MIŁOŚCI!!!!:loveu: Zdjęcia CUDNE!!! Ależ Ambra sprowadza tych Chłopaków do parteru!!!:mad: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
caroolcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dziewczynki górą!!!! pozdrawiamy serdecznie i prosimy i całuska w amrowy nochal od nas Quote
Recommended Posts