Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
Albo zaadoptować Tosię ;)

Ambra nie dogaduje się jakoś zbytnio z suczkami. Poza tym dla Tosinego chorego serduszka Ambra to za duże przeżycie. :p

Mada&Teodor napisał(a):

Koniec myślenia. Czas przejśc do czynów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Najpierw sesja, jednocześnie dieta eliminacyjna Ambry, a potem się zobaczy... :cool3:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Kasiu coś ty taka tajemnicza? Masz jakiegoś bulwa na oku?

Póki co jest to pół konkretne, ale żadnego konkretnego bulwka na oku nie mam... ;) Ale już to moje bystre oko coś wypatrzy, jak będzie trzeba. :p

Posted

Właśnie podałam Ambrze kaczkę z warzywkami. Zjadła w 4 minuty zawartość miski i jeszcze 2 minuty wylizywała takie maluśkie kawałeczki warzyw, co się do ścianek miski przykleiły. :cool3: I do teraz się oblizuje. :razz:

Posted

cavallo napisał(a):
Rozumiem, ale intensywnie myślisz, a to już dużo!!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Taki marzenie sobie to jeszcze nie wszystko... Powinno się całą ewentualną sytuację dobrze rozważyć. :p

Posted

cavallo napisał(a):
Oj jak ja Ciebie rozumiem, bo mam podobne problemy...Też marzę o drugim pieseczku, ale to nie takie proste....
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Hmmm... Bo ja wiem, czy nie proste...? Zależy pod jakim względem. :cool3:

Posted

Zależy, zależy....
No nic, ja teraz muszę się skupić na sesji i obronie pracy, ale po wakacjach zaczynam działać:eviltong:

Życzę miłego dnia!

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Zależy, zależy....
No nic, ja teraz muszę się skupić na sesji i obronie pracy, ale po wakacjach zaczynam działać:eviltong:

Życzę miłego dnia!

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Powodzenia z sesją i obroną pracy... :kciuki: Ja póki co tylko sesja. :cool3:

Posted

cavallo napisał(a):
Oj jak ja Ciebie rozumiem, bo mam podobne problemy...Też marzę o drugim pieseczku, ale to nie takie proste....
Pozdrawiam, Agata&Alpa

ja już od 3 lat walcze z rodzicami w sprawie drugiego psiaka.. ale jak na razie przegrywam tą walkę:placz: :placz: :placz:

Posted

caroolcia napisał(a):
dwa pieski są cudowne, ale podwaja się ilość obowiązków i bałagany...sama się o tym prekonałam ;)

oczywiście, że się podwaja... tak jak i radość z posiadania kolejnego przyjaciela... :cool3:

Posted

[quote name='caroolcia']dwa pieski są cudowne, ale podwaja się ilość obowiązków i bałagany...sama się o tym prekonałam ;)

Kochanego szczescia nigdy za wiele :multi:

Posted

Dawno tu żadnych zdjęć nie było... Więc wstawię. Zdjęcia z zeszłej soboty - zabawy Ambry z psem mojego brata - Maksem. :cool3:

Proszę... Oto jak Ambra się bawi, podgryzając w biegu nóżki Maksa. :evil_lol:

Może tego dokładnie na tym zdjęciu nie widać, ale Ambra wlazła na Maksa i go przygniotła. :evil_lol:

Większość zdjęć jest statycznych, gdyż było gorąco i pieski nie chciały się przemęczać zabawą. :lol:

Posted

Dziękuje za trzymanie kciuków, ja też będę trzymała za Wasze sesje.Zawsze to raźniej :cool3: Jutro rano mam już egzamin z angielskiego, drugą część....:roll:

A drugi piesek, tak, to kolejny obowiązek i bałagan zwiększony, ale tak jak napisała Akitka, podwójna dawka MIŁOŚCI!!!!:loveu:

Zdjęcia CUDNE!!! Ależ Ambra sprowadza tych Chłopaków do parteru!!!:mad:

Pozdrawiam, Agata&Alpa