caroolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 masa pieknych zdjęc! Rozkoszne maluchy!!! a jak widać posiłki bywają wyczerpujące :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 caroolcia napisał(a): masa pieknych zdjęc! Rozkoszne maluchy!!! a jak widać posiłki bywają wyczerpujące :evil_lol: Oczywiście, że wyczerpujące. :cool3: Ambra dalej ma ten zwyczaj. Zje i idzie spać. ;) Quote
lady_m Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Akitka napisał(a):Oczywiście, że wyczerpujące. :cool3: Ambra dalej ma ten zwyczaj. Zje i idzie spać. ;) No no... Najlepiej jak szczeniaczki zasypiaja np w talerzyku z serkiem homogenizowanym ;) Quote
Akitka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 lady_m napisał(a):No no... Najlepiej jak szczeniaczki zasypiaja np w talerzyku z serkiem homogenizowanym ;) Wszystkie szczeniaczki są słodzieńkie, co? :loveu: Dzisiaj do Ambry chciał podbiec szczeniak kundelek wielkości chichuachua. :cool3: Quote
lady_m Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Akitka napisał(a):Wszystkie szczeniaczki są słodzieńkie, co? :loveu: Dzisiaj do Ambry chciał podbiec szczeniak kundelek wielkości chichuachua. :cool3: Do mojej malej tez podbiegaja rozne male stworzenia ale niestety Oshi calkiem nieswiadomie moglaby je rozplaszczyc lapka :cool3: Quote
Akitka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 lady_m napisał(a):Do mojej malej tez podbiegaja rozne male stworzenia ale niestety Oshi calkiem nieswiadomie moglaby je rozplaszczyc lapka :cool3: Tak, myślę, że Ambra mogłaby podobnie... Dlatego odchodzę od takich maluchów. ;) Quote
caroolcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Z Burbaskiem ten sam kłopot - jak ten hipopotam zaczyna skakac niezdarnie nad szczeniakiem - kończy się to szczeniakowych strachem :evil_lol: Quote
Agappe Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mojej Rudej skakał (i to dosłownie :evil_lol: ) po głowie dwa dni temu jakiś taki maleńki piesek (max 15cm wysokości) Ruda nie bardzo wiedziała co ma z nim zrobić.. najpierw patrzyła na mnie zdziwiona.. potem widać było, że ma ochote sprobować się z nim pobawić, ale nie bardzo wiedziała jak sie do tego zabrać i wolała nawet paszczy nie otwierać :lol: w końcu podskoczyła sobie w miejscu a maluch wbiegł pod jej łapke :shake: zapiszczał i dalej skakał Rudej po głowie :evil_lol: kiedys Ruda sie kładła, zeby móc sie bawić z takimi maleństwami, ale jakoś zaprzestała tej praktyki.. a zdjecie małych akitek :loveu: :loveu: :loveu: w szczegolności to w jedzeniu :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Agappe napisał(a): a zdjecie małych akitek :loveu: :loveu: :loveu: w szczegolności to w jedzeniu :evil_lol: heh słodka była ta mała gromadka. Ja byłam pierwszą, która odbierała szczeniaka z tego miotu, także miałam okazję poznać całą gromadkę. :loveu: Quote
Daisunia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 caroolcia napisał(a): masa pieknych zdjęc! Rozkoszne maluchy!!! a jak widać posiłki bywają wyczerpujące :evil_lol: super fotki :loveu::loveu: slodkie maluchy:loveu: kiedy Ambry nowe zdjecia będą ? Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Daisunia napisał(a):super fotki :loveu::loveu: slodkie maluchy:loveu: kiedy Ambry nowe zdjecia będą ? Dziś coś "świeżego" wstawię. :cool3: Mam jakieś z wczoraj i przedwczoraj. Co wolicie? Zabawy Ambry z Moresem, czy sesję Ambry w nowej chustce kupionej na aukcji z bazarku? :cool3: Quote
lady_m Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Akitka napisał(a):Dziś coś "świeżego" wstawię. :cool3: Mam jakieś z wczoraj i przedwczoraj. Co wolicie? Zabawy Ambry z Moresem, czy sesję Ambry w nowej chustce kupionej na aukcji z bazarku? :cool3: Wszystko!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 lady_m napisał(a):Wszystko!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol: Nie ma tak wszystko na raz... :diabloti: Wstawię dziś jakieś jedne. :cool3: Quote
Daisunia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no to moze z każdego "zestawu" po jednej a poźniej wstawisz reszte :lol: Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No cóz, to ja czekam na foteczki....:loveu: pozdarwiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 No to zaczynamy... Zabawy Ambry z Moreskiem. Z ostatniego czwartku. Wybaczcie, że niektóre zdjęcia rozmazane, ale ciężko czasami za nimi nadążyć. :evil_lol: Zapasy... :cool3: Mores - rekin. :diabloti: Mores się schował. Mores na górze... :cool3: Ambra na górze... :cool3: Kolejne zdjęcie, które ukazuje drapieżny charakter Moresa. :evil_lol: Pieski coś zobaczyły. I dalej mordowanko... :diabloti: Mores przewrócił Ambrę. :cool3: Ambra Moresa przewróciła. ;) Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 "Mordowni" ciąg dalszy... :evil_lol: Kto kogo zje? :cool3: Mores się znowu schował. :) Próba zgniecenia Moresa... :evil_lol: "A chcesz moje ząbki zobaczyć?" :diabloti: Mores poglądacz. Mores przeszukiwacz. Mores skoczek. :lol: Mores skupiony... ... i nadal skupiony. Zdobycie upragnionego patyczka. :cool3: Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 I koniec... "Mores... No przewróć się... :cool3:" Spojrzenie prosto w oczy. :loveu: Małe przepychanko... :evil_lol: "Ambra, odgryzę Ci nogę..." :diabloti: Ambra chciała pogonić bokserkę, która przywitała się z Moresem. :evil_lol: Mores "wykąpany" przez Ambrę. :lol: "Ambra, idziemy do domu?" :cool3: "Idziemy..." :hand: Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 To się doczekałam!!! Super się bawią zwierzątka!!!! A po takim spacerku pewnie sobie grzeczniutko śpią na swoich poduszeczkach....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 cavallo napisał(a):To się doczekałam!!! Super się bawią zwierzątka!!!! A po takim spacerku pewnie sobie grzeczniutko śpią na swoich poduszeczkach....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Tak... Ambra sobie grzecznie spała i Moresik też padł i spał spokojnie. :) Oboje mają tryb typu 1 duża aktywność i koniec, a potem całe mnóstwo odpoczywania. ;) Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Eh te pieski, takim to dobrze! Żarełko dostają, pieszczot ile tylko chcą (a może nawet więcej:diabloti:), spacerek z zabawą i śpią sobie jak długo mają ochotę....Wiadomo, że niestety nie każdy piesek ma takie szczęśliwe życie... Czekam na następne foteczki...:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Chefrenek napisał(a):Moresek jakiś taki groźny na tych zdjęciach? Heh no właśnie... Zawsze przechodnie myślą sobie "o duży, groźny pies (Ambra) i mały, słodki piesek (Mores)". A Moresek zębiska ma i to on częściej jest ostrzejszy wobec Ambry niż ona wobec niego. Za co oczywiście jest upominany... Ale cóż... Moresek to już taki piesek z temperamentem. A te zdjęcia doskonale oddają jego charakterek podczas zabaw. :diabloti: Do ludzi jest milutki za to... :cool3: Quote
Akitka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 cavallo napisał(a):Eh te pieski, takim to dobrze! Żarełko dostają, pieszczot ile tylko chcą (a może nawet więcej:diabloti:), spacerek z zabawą i śpią sobie jak długo mają ochotę....Wiadomo, że niestety nie każdy piesek ma takie szczęśliwe życie... Czekam na następne foteczki...:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Dziękujemy za komplement :oops:, jeśli to był komplement... :cool3: Quote
cavallo Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No oczywiście!!! To znaczy, że Wasze pieski mają cudowne domki i wspaniałe życie!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts