Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):

masa pieknych zdjęc! Rozkoszne maluchy!!! a jak widać posiłki bywają wyczerpujące :evil_lol:

Oczywiście, że wyczerpujące. :cool3: Ambra dalej ma ten zwyczaj. Zje i idzie spać. ;)

Posted

Akitka napisał(a):
Oczywiście, że wyczerpujące. :cool3: Ambra dalej ma ten zwyczaj. Zje i idzie spać. ;)

No no... Najlepiej jak szczeniaczki zasypiaja np w talerzyku z serkiem homogenizowanym ;)

Posted

lady_m napisał(a):
No no... Najlepiej jak szczeniaczki zasypiaja np w talerzyku z serkiem homogenizowanym ;)

Wszystkie szczeniaczki są słodzieńkie, co? :loveu: Dzisiaj do Ambry chciał podbiec szczeniak kundelek wielkości chichuachua. :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
Wszystkie szczeniaczki są słodzieńkie, co? :loveu: Dzisiaj do Ambry chciał podbiec szczeniak kundelek wielkości chichuachua. :cool3:

Do mojej malej tez podbiegaja rozne male stworzenia ale niestety Oshi calkiem nieswiadomie moglaby je rozplaszczyc lapka :cool3:

Posted

lady_m napisał(a):
Do mojej malej tez podbiegaja rozne male stworzenia ale niestety Oshi calkiem nieswiadomie moglaby je rozplaszczyc lapka :cool3:

Tak, myślę, że Ambra mogłaby podobnie... Dlatego odchodzę od takich maluchów. ;)

Posted

mojej Rudej skakał (i to dosłownie :evil_lol: ) po głowie dwa dni temu jakiś taki maleńki piesek (max 15cm wysokości) Ruda nie bardzo wiedziała co ma z nim zrobić.. najpierw patrzyła na mnie zdziwiona.. potem widać było, że ma ochote sprobować się z nim pobawić, ale nie bardzo wiedziała jak sie do tego zabrać i wolała nawet paszczy nie otwierać :lol: w końcu podskoczyła sobie w miejscu a maluch wbiegł pod jej łapke :shake: zapiszczał i dalej skakał Rudej po głowie :evil_lol:
kiedys Ruda sie kładła, zeby móc sie bawić z takimi maleństwami, ale jakoś zaprzestała tej praktyki..

a zdjecie małych akitek :loveu: :loveu: :loveu: w szczegolności to w jedzeniu :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):

a zdjecie małych akitek :loveu: :loveu: :loveu: w szczegolności to w jedzeniu :evil_lol:

heh słodka była ta mała gromadka. Ja byłam pierwszą, która odbierała szczeniaka z tego miotu, także miałam okazję poznać całą gromadkę. :loveu:

Posted

caroolcia napisał(a):

masa pieknych zdjęc! Rozkoszne maluchy!!! a jak widać posiłki bywają wyczerpujące :evil_lol:

super fotki :loveu::loveu: slodkie maluchy:loveu:
kiedy Ambry nowe zdjecia będą ?

Posted

Daisunia napisał(a):
super fotki :loveu::loveu: slodkie maluchy:loveu:
kiedy Ambry nowe zdjecia będą ?

Dziś coś "świeżego" wstawię. :cool3: Mam jakieś z wczoraj i przedwczoraj. Co wolicie? Zabawy Ambry z Moresem, czy sesję Ambry w nowej chustce kupionej na aukcji z bazarku? :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
Dziś coś "świeżego" wstawię. :cool3: Mam jakieś z wczoraj i przedwczoraj. Co wolicie? Zabawy Ambry z Moresem, czy sesję Ambry w nowej chustce kupionej na aukcji z bazarku? :cool3:

Wszystko!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol:

Posted

No to zaczynamy... Zabawy Ambry z Moreskiem. Z ostatniego czwartku. Wybaczcie, że niektóre zdjęcia rozmazane, ale ciężko czasami za nimi nadążyć. :evil_lol:

Zapasy... :cool3:

Mores - rekin. :diabloti:

Mores się schował.

Mores na górze... :cool3:

Ambra na górze... :cool3:

Kolejne zdjęcie, które ukazuje drapieżny charakter Moresa. :evil_lol:

Pieski coś zobaczyły.

I dalej mordowanko... :diabloti:

Mores przewrócił Ambrę. :cool3:

Ambra Moresa przewróciła. ;)

Posted

"Mordowni" ciąg dalszy... :evil_lol:

Kto kogo zje? :cool3:

Mores się znowu schował. :)

Próba zgniecenia Moresa... :evil_lol:

"A chcesz moje ząbki zobaczyć?" :diabloti:

Mores poglądacz.

Mores przeszukiwacz.

Mores skoczek. :lol:

Mores skupiony...

... i nadal skupiony.

Zdobycie upragnionego patyczka. :cool3:

Posted

I koniec...

"Mores... No przewróć się... :cool3:"

Spojrzenie prosto w oczy. :loveu:

Małe przepychanko... :evil_lol:

"Ambra, odgryzę Ci nogę..." :diabloti:

Ambra chciała pogonić bokserkę, która przywitała się z Moresem. :evil_lol:

Mores "wykąpany" przez Ambrę. :lol:

"Ambra, idziemy do domu?" :cool3:

"Idziemy..." :hand:

Posted

To się doczekałam!!! Super się bawią zwierzątka!!!! A po takim spacerku pewnie sobie grzeczniutko śpią na swoich poduszeczkach....:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
To się doczekałam!!! Super się bawią zwierzątka!!!! A po takim spacerku pewnie sobie grzeczniutko śpią na swoich poduszeczkach....:loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Tak... Ambra sobie grzecznie spała i Moresik też padł i spał spokojnie. :) Oboje mają tryb typu 1 duża aktywność i koniec, a potem całe mnóstwo odpoczywania. ;)

Posted

Eh te pieski, takim to dobrze! Żarełko dostają, pieszczot ile tylko chcą (a może nawet więcej:diabloti:), spacerek z zabawą i śpią sobie jak długo mają ochotę....Wiadomo, że niestety nie każdy piesek ma takie szczęśliwe życie...
Czekam na następne foteczki...:razz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Chefrenek napisał(a):
Moresek jakiś taki groźny na tych zdjęciach?

Heh no właśnie... Zawsze przechodnie myślą sobie "o duży, groźny pies (Ambra) i mały, słodki piesek (Mores)". A Moresek zębiska ma i to on częściej jest ostrzejszy wobec Ambry niż ona wobec niego. Za co oczywiście jest upominany... Ale cóż... Moresek to już taki piesek z temperamentem. A te zdjęcia doskonale oddają jego charakterek podczas zabaw. :diabloti: Do ludzi jest milutki za to... :cool3:

Posted

cavallo napisał(a):
Eh te pieski, takim to dobrze! Żarełko dostają, pieszczot ile tylko chcą (a może nawet więcej:diabloti:), spacerek z zabawą i śpią sobie jak długo mają ochotę....Wiadomo, że niestety nie każdy piesek ma takie szczęśliwe życie...
Czekam na następne foteczki...:razz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Dziękujemy za komplement :oops:, jeśli to był komplement... :cool3: