Paula&Goofi Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Cudna Psina! Obydwie są przecudne ! ;) Zapraszam do galerii Goofiego! Pozdrawiamy Gorąco! Quote
Akitka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 cavallo napisał(a):Dziękuje za trzymanie kciuków, ja też będę trzymała za Wasze sesje.Zawsze to raźniej :cool3: Jutro rano mam już egzamin z angielskiego, drugą część....:roll: [...] Zdjęcia CUDNE!!! Ależ Ambra sprowadza tych Chłopaków do parteru!!!:mad: Pozdrawiam, Agata&Alpa Oj sprowadza do parteru, sprowadza, ale w końcu baby rządzą... :cool3: Ja egzaminy mam 6, 11 i 14.06. ;) caroolcia napisał(a): Dziewczynki górą!!!! pozdrawiamy serdecznie i prosimy i całuska w amrowy nochal od nas nochal ucałowany... nochal czeka na kolacje z niecierpliwością... (indyk gotowy, ale warzywa jeszcze muszą się ugotować). więc słodki nochalek tylko wędruje między kuchnią, a mną... czyżby chciała mnie ponaglić? :evil_lol: Kooikerka napisał(a): Cudna Psina! Obydwie są przecudne ! ;-) Zapraszam do galerii Goofiego! Pozdrawiamy Gorąco! Dziękujemy za odwiedziny i komplementy... :cool3: Quote
caroolcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no pewnie Pańciuchna! Tak się z jedzonkiem grzebać, kiedy brzuch głodny, istny skandal! :evil_lol: Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 caroolcia napisał(a):no pewnie Pańciuchna! Tak się z jedzonkiem grzebać, kiedy brzuch głodny, istny skandal! :evil_lol: Prawda, że skandal... Okropna jestem, że czekam aż się mięsko odpowiednio podgotuje... :evil_lol: Quote
cavallo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Akitko, to ja mocno trzymam za Twoje egzaminy!!! :razz: A jak tam Amberek, pewnie tak jak i moje psisko, leży w cieniu i nic jej się nie chce....:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 cavallo napisał(a):Akitko, to ja mocno trzymam za Twoje egzaminy!!! :razz: A jak tam Amberek, pewnie tak jak i moje psisko, leży w cieniu i nic jej się nie chce....:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Mniej więcej tak... :cool3: Aczkolwiek udało mi sie nakręcić 3 filmiki jak się Ambra bawiła z Danielem. Wrzucę wieczorkiem na net i podam tu link. :cool3: Quote
cavallo Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Super, wpadnę wieczorkiem i chętnie zobaczę Amberka w akcji! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Iwona&Wiki Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No prosze, prosze, a tu taaaaaaaka Amberkowa galeria rozrosła mi sie pod bokiem.:eviltong: :oops: :oops: :oops: nie gniewajcie się na mnie, rzeczywiście od pewnego czasu ganiam tylko po subskrybcjach:niewiem: Choć i do Akit już jakos rzadziej zagladam:niewiem::oops: Akitko, dzięki, nie obiecuję, że dziś obejrzę całość, ale z przyjemnością będę wpadać:eviltong: Dzięki:oops: Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Iwona&Wiki napisał(a): :oops: :oops: :oops: nie gniewajcie się na mnie, rzeczywiście od pewnego czasu ganiam tylko po subskrybcjach:niewiem: ależ się nie gniewamy... tylko nam brakowało ważnej osoby tutaj... :cool3: i dlatego Cię tu przymusowo ściągnęłam. :lol: Quote
Iwona&Wiki Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 he, he, rzeczywiście groźba wyrzucenia z dogo poskutkowała:evil_lol: Akitko, ale te burze to już mogłaś sobie darować:cool3: Lece z Niuniuem:cool3: ale zaraz lunie! Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):he, he, rzeczywiście groźba wyrzucenia z dogo poskutkowała:evil_lol: Akitko, ale te burze to już mogłaś sobie darować:cool3: Lece z Niuniuem:cool3: ale zaraz lunie! U mnie też wygląda jakby zaraz miało lunąć, a sama na siebie burzy bym nie ściągała... Więc burza to już nie moja sprawka. Jedyne co mi się podoba w tych ciemnych chmurach to te towarzyszące im powiewy chłodniejszego powietrza. :lol: Quote
Akitka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Uwaga... Jeden filmik... Ale troszkę dłuższy, pełnometrażowy... :cool3: (Tzn. tak do 2 minut). Filmik pokazuje jak to Ambra Panu czułość okazuje. A z tą łapą, to jakby chciała podkreślić: "mój ci on" . :evil_lol: Zresztą zobaczycie sami: oto filmik: http://www.youtube.com/watch?v=7m_4OwVAiTs . Quote
Iwona&Wiki Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Fajny:D :D :D Ciekawe:roll: Musi coś w tym być, bo moja Niunia też tak szoruje mojego TZ-ta.:roll: Właśnie wysłałam mu ten filmik Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Fajny:D :D :D Ciekawe:roll: Musi coś w tym być, bo moja Niunia też tak szoruje mojego TZ-ta.:roll: Właśnie wysłałam mu ten filmik A ciebie tak szoruje? :cool3: Bo mnie jeśli już to całuje po twarzy tylko. :p Quote
Iwona&Wiki Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Akitka napisał(a):A ciebie tak szoruje? :cool3: Bo mnie jeśli już to całuje po twarzy tylko. :p No właśnie NIE!:shake: Tylko Buziaki i Buziaczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):No właśnie NIE!:shake: Tylko Buziaki i Buziaczki:loveu: :loveu: :loveu: To może dla naszych akit te chłopy jakieś brudne są... :evil_lol: Quote
cavallo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ależ się ubawiłam!!! Świetny ten filmik!!! Umyła Ci chłopa porządnie! :loveu: Miłego dnia!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 cavallo napisał(a):Ależ się ubawiłam!!! Świetny ten filmik!!! Umyła Ci chłopa porządnie! :loveu: Miłego dnia!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa A co... :diabloti: Niech się brudny na drugi raz do łóżka nie pakuje. :evil_lol: Nie wolno i już... :mad: Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ambra kontra różowy stwór: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=z9zS5XjxBsQ Quote
caroolcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 He he he niezły filmik!!!! co to za różowy stwór? psikawa jakaś, że tak się mordka krzywiła, czy piszczak?:lol: Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 caroolcia napisał(a):He he he niezły filmik!!!! co to za różowy stwór? psikawa jakaś, że tak się mordka krzywiła, czy piszczak?:lol: to taka dziecięca psikawka na śmigus dyngus, ale była pusta, wody w niej nie było... :p Ambra tak reagowała na lekki podmuch powietrza. :cool3: Quote
Akitka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi hi a jaka miłosc do Pana :evil_lol: niezwykła... :loveu: Quote
Recommended Posts