Akitka Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Czyli co? Dłuższe wygnanie!?:cry: W niedzielę już wracamy do Katowic. :p A dziś idziemy po południu ja, Daniel, rodzice, Ambra na spacer do Mirowa i Bobolic. Więc porobimy Amberce fotki w plenerze. :cool3: Quote
cavallo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hurrra, Amberek i fotki w plenerze! Czekam!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
weihaiwej Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kasiu, do tej pory byłam biernym czytelnikiem Waszej galerii, ale w końcu postanowiłam się ujawnić ;) Bardzo fajne zdjęcia Ambry i sympatyczna atmosfera galerii, miło się do Was zagląda :) Czekam zatem z innymi na fotki z plenerów, które zresztą dobrze znam :) Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 weihaiwej napisał(a):Kasiu, do tej pory byłam biernym czytelnikiem Waszej galerii, ale w końcu postanowiłam się ujawnić ;) Bardzo fajne zdjęcia Ambry i sympatyczna atmosfera galerii, miło się do Was zagląda :) Czekam zatem z innymi na fotki z plenerów, które zresztą dobrze znam :) Wstawię dziś wieczorem, ale zdjęcia takie sobie, bo Daniel jak na złość skupił się bardziej na robieniu zdjęć mnie z Ambrą, a nie samej Ambrze. Chociaż prosiłam, żeby skupił się na Ambrze. :p Dziękujemy za ujawnienie się Agatko... ;) Quote
cavallo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem....Eh, te baby, zawsze źle!:cool3: Czekam na te foteczki! Miłego dnia! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 cavallo napisał(a):Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem.... Bo chce miec dwie ukochane baby na zdjeciach razem :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Daisunia napisał(a):to ja czekam na fotki Ambry :lol: Ja też na nie czekam z niecierpliwością ;) Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daisunia']to ja czekam na fotki Ambry :lol: [quote name='Mada&Teodor']Ja też na nie czekam z niecierpliwością ;) Już jesteśmy...:cool3: [quote name='cavallo']Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem....Eh, te baby, zawsze źle!:cool3: Czekam na te foteczki! Miłego dnia! Pozdrawiam, Agata&Alpa [quote name='lady_m']Bo chce miec dwie ukochane baby na zdjeciach razem :loveu: No niech wam będzie... :p I w związku z tym, chcąc nie chcąc, muszę tu pokazać w nadmiernej ilości moją podobiznę... :evil_lol: Zamek w Bobolicach. :) cdn. :cool3: Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ciąg dalszy: :lol: Moja zemsta... Ambra z Panem. :evil_lol: cdn. :cool3: Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ciąg dalszy: 3 ukochane baby Daniela - ja, Ambra i przyszła teściowa... :evil_lol: Zamek w Mirowie Piesek zmęczony po wyprawie: Idziemy spać... :hand: Quote
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 I nie wiem czemu tak protestowalas! Swietnie sie prezentujecie z Ambra razem! :multi: Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 lady_m napisał(a):I nie wiem czemu tak protestowalas! Swietnie sie prezentujecie z Ambra razem! :multi: A tam... Kłamczucha... :eviltong: :evil_lol: Quote
lady_m Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Akitka napisał(a):A tam... Kłamczucha... :eviltong: :evil_lol: :placz::placz: Nie wierzy mi :placz: Wredota jedna :eviltong: Quote
cavallo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No, ja też tak sądzę - SUPER DZIOŁSZKI! :loveu: W 100% rozumiem Daniela...:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
maciaszek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A jak tak z innej beczki - czyżby odbudowywali zamek w Bobolicach? Quote
Akitka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='lady_m']:placz::placz: Nie wierzy mi :placz: Wredota jedna :eviltong: Hihi... Wredotę to ja mam wrodzoną. :evil_lol: [quote name='cavallo']No, ja też tak sądzę - SUPER DZIOŁSZKI! :loveu: W 100% rozumiem Daniela...:eviltong: Ach, no dobra, dobra, poddaję się... :chaos::evil_lol: [quote name='maciaszek']A jak tak z innej beczki - czyżby odbudowywali zamek w Bobolicach? Tak, prace są w toku. Coś chyba też będą robić z Mirowem, tam też zamek jest otaśmowany i pisze, że wstęp wzbroniony ze względu na prace remonotowe. Ale bardziej zaawansowane prace widać przy Bobolicach. Więcej można się dowiedzieć na: http://www.zamekbobolice.pl . ;) Quote
cavallo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj Akitko! Cieszę się, że się poddałaś, bo wiesz ze starszymi nie ma co dyskutować....:evil_lol: A tak serio, to śłicznie razem z Amberkiem wyglądacie. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='cavallo']Witaj Akitko! Cieszę się, że się poddałaś, bo wiesz ze starszymi nie ma co dyskutować....:evil_lol: A tak serio, to śłicznie razem z Amberkiem wyglądacie. Pozdrawiam, Agata&Alpa Dzięki... ;) [quote name='Daisunia'] ciekawe co jej się śni :lol: Powiem Ci, co jej się śni... Grzeczna Pańcia, która w taki upał pozwala jej leżeć na chłodnych kafelkach, a nie łazić tyle i to po skałkach. :evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Akitka']Już jesteśmy...:cool3: cdn. :cool3: Na szczęście było i trochę cienia, więc ta Pańcia nie taka już najgorsza.;):eviltong::evil_lol: Quote
Akitka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Na szczęście było i trochę cienia, więc ta Pańcia nie taka już najgorsza.;):eviltong::evil_lol: No to ufff... :p Quote
Chefrenek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kasiu mogłabyś dać mi namiary (na pw) na maupę albo lavinię? Quote
Akitka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Chefrenek napisał(a):Kasiu mogłabyś dać mi namiary (na pw) na maupę albo lavinię? Oki. :) zaraz ci napiszę pw. ;) Quote
Recommended Posts