Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
Czyli co? Dłuższe wygnanie!?:cry:

W niedzielę już wracamy do Katowic. :p A dziś idziemy po południu ja, Daniel, rodzice, Ambra na spacer do Mirowa i Bobolic. Więc porobimy Amberce fotki w plenerze. :cool3:

Posted

Kasiu, do tej pory byłam biernym czytelnikiem Waszej galerii, ale w końcu postanowiłam się ujawnić ;) Bardzo fajne zdjęcia Ambry i sympatyczna atmosfera galerii, miło się do Was zagląda :)
Czekam zatem z innymi na fotki z plenerów, które zresztą dobrze znam :)

Posted

weihaiwej napisał(a):
Kasiu, do tej pory byłam biernym czytelnikiem Waszej galerii, ale w końcu postanowiłam się ujawnić ;) Bardzo fajne zdjęcia Ambry i sympatyczna atmosfera galerii, miło się do Was zagląda :)
Czekam zatem z innymi na fotki z plenerów, które zresztą dobrze znam :)

Wstawię dziś wieczorem, ale zdjęcia takie sobie, bo Daniel jak na złość skupił się bardziej na robieniu zdjęć mnie z Ambrą, a nie samej Ambrze. Chociaż prosiłam, żeby skupił się na Ambrze. :p

Dziękujemy za ujawnienie się Agatko... ;)

Posted

Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem....Eh, te baby, zawsze źle!:cool3:
Czekam na te foteczki!
Miłego dnia!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem....

Bo chce miec dwie ukochane baby na zdjeciach razem :loveu:

Posted

[quote name='Daisunia']to ja czekam na fotki Ambry :lol:

[quote name='Mada&Teodor']Ja też na nie czekam z niecierpliwością ;)

Już jesteśmy...:cool3:

[quote name='cavallo']Akitko, bo to jest Wasz blog, więc Daniel zapewne chciał, żebyście były razem....Eh, te baby, zawsze źle!:cool3:
Czekam na te foteczki!
Miłego dnia!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

[quote name='lady_m']Bo chce miec dwie ukochane baby na zdjeciach razem :loveu:

No niech wam będzie... :p I w związku z tym, chcąc nie chcąc, muszę tu pokazać w nadmiernej ilości moją podobiznę... :evil_lol:

Zamek w Bobolicach. :)

cdn. :cool3:

Posted

Ciąg dalszy:

3 ukochane baby Daniela - ja, Ambra i przyszła teściowa... :evil_lol:

Zamek w Mirowie

Piesek zmęczony po wyprawie:

Idziemy spać... :hand:

Posted

lady_m napisał(a):
I nie wiem czemu tak protestowalas! Swietnie sie prezentujecie z Ambra razem! :multi:

A tam... Kłamczucha... :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='lady_m']:placz::placz:
Nie wierzy mi :placz: Wredota jedna :eviltong:

Hihi... Wredotę to ja mam wrodzoną. :evil_lol:

[quote name='cavallo']No, ja też tak sądzę - SUPER DZIOŁSZKI! :loveu: W 100% rozumiem Daniela...:eviltong:

Ach, no dobra, dobra, poddaję się... :chaos::evil_lol:

[quote name='maciaszek']A jak tak z innej beczki - czyżby odbudowywali zamek w Bobolicach?

Tak, prace są w toku. Coś chyba też będą robić z Mirowem, tam też zamek jest otaśmowany i pisze, że wstęp wzbroniony ze względu na prace remonotowe. Ale bardziej zaawansowane prace widać przy Bobolicach. Więcej można się dowiedzieć na: http://www.zamekbobolice.pl . ;)

Posted

Witaj Akitko! Cieszę się, że się poddałaś, bo wiesz ze starszymi nie ma co dyskutować....:evil_lol:
A tak serio, to śłicznie razem z Amberkiem wyglądacie.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='cavallo']Witaj Akitko! Cieszę się, że się poddałaś, bo wiesz ze starszymi nie ma co dyskutować....:evil_lol:
A tak serio, to śłicznie razem z Amberkiem wyglądacie.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Dzięki... ;)

[quote name='Daisunia']
ciekawe co jej się śni :lol:

Powiem Ci, co jej się śni... Grzeczna Pańcia, która w taki upał pozwala jej leżeć na chłodnych kafelkach, a nie łazić tyle i to po skałkach. :evil_lol: