Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Kasiu, świeten te filmiki :) A ten break dance jest superowy :) Nie ma to jak gonić własny ogon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oooo... Mada wróciła... :cool3:

Posted

Asia_M napisał(a):
Ja też wróciłam :) Co tam u Was słychać kochani? :)

OOO... Cześć Asiu! U nas dobrze. Ambra na 3dniowych wczasach u dziadków. Ponoć dziś się cała umorusała na buźce. :cool3: Więc była rudo-czarna... :evil_lol: A Mores też ma się dobrze. :p

Posted

Akitka napisał(a):
OOO... Cześć Asiu! U nas dobrze. Ambra na 3dniowych wczasach u dziadków. Ponoć dziś się cała umorusała na buźce. :cool3: Więc była rudo-czarna... :evil_lol: A Mores też ma się dobrze. :p

Wspaniale słyszeć dobre wieści :evil_lol:
Amberek w barwach maskujących, no no :)
Powodzenia na egzaminie!!!:multi:

Posted

Ech... Tak mi się nie chcę tego czytać po raz kolejny... Temat niby życiowe... Poradnictwo przedmałżeńskie, dojrzałość do małżeństwa, feminizm, bezrobocie, kształcenie człowieka dorosłego, itp. itd. - jednym słowem takie bzdurki... :evil_lol:

Posted

cavallo napisał(a):
No tak, a kto się lubi uczyć do egzaminu......:shake: Czytaj, czytaj i jutro pięknie zdaj te bzdurki!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Nie komentuję... :siara: Zobaczymy. :p

Posted

To powodzenia, Akitko!
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

A tak w ogóle ten egzamin to ustny czy pisemny?
Chociaż jeśli jakieś obstawianie, to pewnie pisemny.
No ciekawe, czy będzie ten feminizm?:sadCyber:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']To powodzenia, Akitko!
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

A tak w ogóle ten egzamin to ustny czy pisemny?
Chociaż jeśli jakieś obstawianie, to pewnie pisemny.
No ciekawe, czy będzie ten feminizm?:sadCyber:

Feminizmu o dziwo nie było. Choć babka jest feministką. :p Było poradnictwo przedmałżeńskie.

Nie wiem, jak mi poszło... Egzamin miał trwać godzinę. Trwał tylko pół godziny. I w ciągu tych pół godziny trzeba było napisać pracę (wypracowanie takie) na ten temat. Zdążyłam niestety napisać tylko jeden wniosek... Ech... :shake: Wyniki we wtorek, ale mówi się trudno. :cool1: A w poniedziałek na pocieszenie kolejny egzamin. :p Też pisemny... :p

Posted

cavallo napisał(a):
Bedzie ok! Trzymam za następne egzaminy! A te porady przedmalżeńskie, ciekawe co poradziłaś przyszłym....:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Jak szukasz porady, to musisz iść do poradni przedmałżeńskiej jak jeszcze nie masz żadnego mężczyzny na oku. :p Bez sensu, co? :cool3:

Posted

Czadowo, no cóż ja też mogłabym komuś udzielić porady przedmałżeńskiej:diabloti:Nigdy się nie żenić/męzić:evil_lol: Żart oczywiście, wcale tak nie myślę!:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Czadowo, no cóż ja też mogłabym komuś udzielić porady przedmałżeńskiej:diabloti:Nigdy się nie żenić/męzić:evil_lol: Żart oczywiście, wcale tak nie myślę!:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

A tam... Moja koleżanka z grupy brała w weekend ślub. Każda była dziś zazdrosna o jej obrączkę na palcu. :cool3: Ja też... :p

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
jejjejj, to musiało być jakieś cudeńko:loveu: :eviltong:

Najzwyczajniejsza złota obrączka bez żadnych elementów zdobniczych. :p Taka klasyczna. :p Jedynie od wewnątrz wygrawerowane imię męża i datę. Myślę, że chodziło raczej o symbolikę... :cool3:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
hmmm:loveu:... to też ładnie:evil_lol:
a o tym nie pomyslałam:evil_lol:

A jak Amberek, powrócił juz do domu:roll:?

To ja pojechałam do Amberka. :cool3: