Mada&Teodor Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kasiu, świeten te filmiki :) A ten break dance jest superowy :) Nie ma to jak gonić własny ogon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Kasiu, świeten te filmiki :) A ten break dance jest superowy :) Nie ma to jak gonić własny ogon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oooo... Mada wróciła... :cool3: Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja też wróciłam :) Co tam u Was słychać kochani? :) Quote
Akitka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Asia_M napisał(a):Ja też wróciłam :) Co tam u Was słychać kochani? :) OOO... Cześć Asiu! U nas dobrze. Ambra na 3dniowych wczasach u dziadków. Ponoć dziś się cała umorusała na buźce. :cool3: Więc była rudo-czarna... :evil_lol: A Mores też ma się dobrze. :p Quote
Daisunia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 cześć :))) Kiedy jakies nowe fotki Ambry ? :cool3: Quote
Akitka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Fotek póki co niet... Ja mam egzamin jutro, a Ambra siedzi u rodziców i rozrabia. :evil_lol: Quote
Asia_M Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Akitka napisał(a):OOO... Cześć Asiu! U nas dobrze. Ambra na 3dniowych wczasach u dziadków. Ponoć dziś się cała umorusała na buźce. :cool3: Więc była rudo-czarna... :evil_lol: A Mores też ma się dobrze. :p Wspaniale słyszeć dobre wieści :evil_lol: Amberek w barwach maskujących, no no :) Powodzenia na egzaminie!!!:multi: Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Pozdrawiam i trzymamy kciuki i łapki za egzam Quote
cavallo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Akitko, trzymam kciuki!!!!! Powodzenia! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ech... Tak mi się nie chcę tego czytać po raz kolejny... Temat niby życiowe... Poradnictwo przedmałżeńskie, dojrzałość do małżeństwa, feminizm, bezrobocie, kształcenie człowieka dorosłego, itp. itd. - jednym słowem takie bzdurki... :evil_lol: Quote
cavallo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No tak, a kto się lubi uczyć do egzaminu......:shake: Czytaj, czytaj i jutro pięknie zdaj te bzdurki! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 cavallo napisał(a):No tak, a kto się lubi uczyć do egzaminu......:shake: Czytaj, czytaj i jutro pięknie zdaj te bzdurki! Pozdrawiam, Agata&Alpa Nie komentuję... :siara: Zobaczymy. :p Quote
Iwona&Wiki Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To powodzenia, Akitko! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: A tak w ogóle ten egzamin to ustny czy pisemny? Chociaż jeśli jakieś obstawianie, to pewnie pisemny. No ciekawe, czy będzie ten feminizm?:sadCyber: Quote
Akitka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']To powodzenia, Akitko! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: A tak w ogóle ten egzamin to ustny czy pisemny? Chociaż jeśli jakieś obstawianie, to pewnie pisemny. No ciekawe, czy będzie ten feminizm?:sadCyber: Feminizmu o dziwo nie było. Choć babka jest feministką. :p Było poradnictwo przedmałżeńskie. Nie wiem, jak mi poszło... Egzamin miał trwać godzinę. Trwał tylko pół godziny. I w ciągu tych pół godziny trzeba było napisać pracę (wypracowanie takie) na ten temat. Zdążyłam niestety napisać tylko jeden wniosek... Ech... :shake: Wyniki we wtorek, ale mówi się trudno. :cool1: A w poniedziałek na pocieszenie kolejny egzamin. :p Też pisemny... :p Quote
cavallo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bedzie ok! Trzymam za następne egzaminy! A te porady przedmalżeńskie, ciekawe co poradziłaś przyszłym....:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 cavallo napisał(a):Bedzie ok! Trzymam za następne egzaminy! A te porady przedmalżeńskie, ciekawe co poradziłaś przyszłym....:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jak szukasz porady, to musisz iść do poradni przedmałżeńskiej jak jeszcze nie masz żadnego mężczyzny na oku. :p Bez sensu, co? :cool3: Quote
cavallo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czadowo, no cóż ja też mogłabym komuś udzielić porady przedmałżeńskiej:diabloti:Nigdy się nie żenić/męzić:evil_lol: Żart oczywiście, wcale tak nie myślę!:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 cavallo napisał(a):Czadowo, no cóż ja też mogłabym komuś udzielić porady przedmałżeńskiej:diabloti:Nigdy się nie żenić/męzić:evil_lol: Żart oczywiście, wcale tak nie myślę!:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa A tam... Moja koleżanka z grupy brała w weekend ślub. Każda była dziś zazdrosna o jej obrączkę na palcu. :cool3: Ja też... :p Quote
Iwona&Wiki Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Akitka napisał(a):Każda była dziś zazdrosna o jej obrączkę na palcu. :cool3: Ja też... :p jejjejj, to musiało być jakieś cudeńko:loveu: :eviltong: Quote
Akitka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):jejjejj, to musiało być jakieś cudeńko:loveu: :eviltong: Najzwyczajniejsza złota obrączka bez żadnych elementów zdobniczych. :p Taka klasyczna. :p Jedynie od wewnątrz wygrawerowane imię męża i datę. Myślę, że chodziło raczej o symbolikę... :cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hmmm:loveu:... to też ładnie:evil_lol: a o tym nie pomyslałam:evil_lol: A jak Amberek, powrócił juz do domu:roll:? Quote
Akitka Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):hmmm:loveu:... to też ładnie:evil_lol: a o tym nie pomyslałam:evil_lol: A jak Amberek, powrócił juz do domu:roll:? To ja pojechałam do Amberka. :cool3: Quote
Recommended Posts