Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

Posted

caroolcia napisał(a):
a to bardzo charakterystyczna dla Burbona - jak dostanie głupawki i zaczyna biegać w kółko ze zwieszonym ogonem to regularnie zatrzymuje się na moich kolanach jezli nie zdarzę zrobić uniku :evil_lol: szczególnie niebezpieczne kiedy na ziemi błotko, albo lód:diabloti:

Oj... Życie z psem wymaga poświęceń, a i tak nie raz lądujemy na du*** :evil_lol:

weihaiwej napisał(a):
To super! Oby tak dalej :)

Dzięki, też mam nadzieję, że już będzie ok... ;)

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
i to jest motto na środę 13.06.2007 :eviltong:

heh... bardzo dobre motto jak na człowieka, który je wymyślił, który jest dzień przed egzaminem ostatnim i po wyczerpującej sesji i dzień przed fryzjerem, gdzie może go urządzą tak, że na oczy się nikomu nie będzie chciał pokazać, a może nie... :evil_lol: :p

Posted

Akitka napisał(a):
heh... bardzo dobre motto jak na człowieka, który je wymyślił, który jest dzień przed egzaminem ostatnim i po wyczerpującej sesji i dzień przed fryzjerem, gdzie może go urządzą tak, że na oczy się nikomu nie będzie chciał pokazać, a może nie... :evil_lol: :p

nigdy nie bałam się dentysty, chirurga i innyc takich, ale do fryzjera zawsze szłam z przerażeniem w oczach :cool1:

Posted

caroolcia napisał(a):
i to jest motto na środę 13.06.2007 :eviltong:

caroolcia napisał(a):
nigdy nie bałam się dentysty, chirurga i innyc takich, ale do fryzjera zawsze szłam z przerażeniem w oczach :cool1:

Ja tam się boję i dentysty, i chirurga i fryzjera... :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Ja tam się boję i dentysty, i chirurga i fryzjera... :evil_lol:

hi hi, ok przyznam się że jestem taka odważna bo dwóch pierwszych miałam w domku na codzień :siara:

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi, ok przyznam się że jestem taka odważna bo dwóch pierwszych miałam w domku na codzień :siara:

Ja miałam w domu okulistkę, ale i tak nie cierpię, gdy w razie potrzeby wkłada mi coś do oka... :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Ja miałam w domu okulistkę, ale i tak nie cierpię, gdy w razie potrzeby wkłada mi coś do oka... :evil_lol:

hi hi ale można sie przy okazji odmachnąć a tak przy obcym byłby obciach:eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
hi hi ale można sie przy okazji odmachnąć a tak przy obcym byłby obciach:eviltong:

Na mamę się odmachnąć? :crazyeye: E tam... Ja jestem grzeczna córunia... :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Na mamę się odmachnąć? :crazyeye: E tam... Ja jestem grzeczna córunia... :evil_lol:

ach no nie jakoś brutalnie, ale np. podczas wiercenia w zębach (bleehh) odsunąc rękę coby złabac chwilę oddechu :eviltong:

Posted

caroolcia napisał(a):
ach no nie jakoś brutalnie, ale np. podczas wiercenia w zębach (bleehh) odsunąc rękę coby złabac chwilę oddechu :eviltong:

Mojej dentystce macham jedynie rękami przy jej twarzy, jak chce przerwy... I jakoś ona przestaje. :p Bałabym się odsunąć jej rękę, żeby się samej nie zranić. :p

Posted

Racja, bardzo piekna:loveu:

[quote name='Akitka']

No tak - wysoko, chłodno i wszyscy na oku.:cool3: :lol:
Amberek wybrał sobie najlepsze
i najbardziej "akitowe" miejsce w całym domu:razz: :eviltong:
Super!:eviltong:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale piękna sesyjka schodowa :loveu:.Na tej fotce Ambra słodziutka taka,że aż wtulić się w to futro chce :loveu:.

A dziękuję w jej imieniu... :cool3:

Iwona&Wiki napisał(a):
Racja, bardzo piekna:loveu:

No tak - wysoko, chłodno i wszyscy na oku.:cool3: :lol:
Amberek wybrał sobie najlepsze
i najbardziej "akitowe" miejsce w całym domu:razz: :eviltong:
Super!:eviltong:

No jak na akitę przystało... :p

Posted

HA!:lol: Dzieńdobry wieczór!:multi: :lol: Przeczytałam i obejrzałam WSZYSTKO!!!!:lol: Ze zdumienia, ile tu sie działo otworzyłam paszczę jak Ambra:evil_lol: /to jest super fota!!!!!:multi: :loveu: /
Pozdrówka,Kasiu!:loveu: :lol:

Posted

[quote name='cavallo']Wydaje mi się, że Amberek nawet coś przybrała, taki okrąglutki piesek się z niej zrobił....Chyba dieta jej służy!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

No troszkę chyba jej przybyło, już taka całkiem chuda nie jest... :p Jest taka w sam raz. ;)

[quote name='Matagi']HA!:lol: Dzieńdobry wieczór!:multi: :lol: Przeczytałam i obejrzałam WSZYSTKO!!!!:lol: Ze zdumienia, ile tu sie działo otworzyłam paszczę jak Ambra:evil_lol: /to jest super fota!!!!!:multi: :loveu: /
Pozdrówka,Kasiu!:loveu: :lol:

Witamy z powrotem... :cool3: Oj działo się, działo... ;) I dalej się będzie dziać... :lol: No dobra... Uciekam na egzamin. Trzymajcie kciuki... :kciuki:

Posted

caroolcia napisał(a):
dzień dobry w czwarteczek ;)
jakie piekne żabki mnie przywitały :evil_lol:

witamy... :cool3: ja już zaraz uciekam na egzamin, a potem do tego fryzjera. Może wrócę w postaci małpoluda? :evil_lol:

Posted

Akitka napisał(a):
witamy... :cool3: ja już zaraz uciekam na egzamin, a potem do tego fryzjera. Może wrócę w postaci małpoluda? :evil_lol:

Trzymamy kciuki za egzam!!!! No i oczywiście za nową fryzurkę :razz:

Posted

Akitka napisał(a):

To powodzenia! :ylsuper:

Chętnie to zobaczymy!:roll: :-)

Posted

[quote name='caroolcia']Trzymamy kciuki za egzam!!!! No i oczywiście za nową fryzurkę :razz:
[quote name='Iwona&Wiki']To powodzenia! :ylsuper:

Chętnie to zobaczymy!:roll: :-)

[quote name='cavallo']Powodzenia Akitko i pamiętaj, że czekam na obiecane zdjęcia! :loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Egzamin - bardzo w porządku. Tematy przyjemne, czas wystarczające, stan mojej wiedzy dość bardzo dobry. :cool3:

Fryzjer... Koszt odpowiedni do ilości zabiegów. Fryzjerka super. Może mało gadatliwa, ale niesamowicie rzetelna, kreatywna, konkretna... Poza oczekiwaniami do koloru za wiele jej nie powiedziałam co do obcięcia, a jestem z fryzurki niesamowicie zadowolona. :cool3:

Ale najpierw jedno zdjęcie jak to się Ambra wyleguje w te upały... (Zdjęcia robione komórką - więc jakoś taka sobie).

A to moje kolejne szczęście... Chrześniak (3 latka). :loveu:

A oto i ja... Małpolud. :evil_lol: Kolor włosów wyszedł jakoś ciemniej na tych zdjęciach niż w rzeczywistości, więc sobie go rozjaśnijcie nieco w wyobraźnii... :evil_lol:

No... Co za dużo, to nie zdrowo... Koniec. :evil_lol:

Posted

[quote name='Akitka']

O ludzie...jak Amberek się powyginał :crazyeye: :evil_lol:.Wygimnastykowana dziewczyna :loveu:.
A czemu tak brzydko na siebie mówisz "małpolud" :mad:.Bardzo sympatyczną ma Ambra pańcie w ładnej fryzurce :).

Posted

misiaczek napisał(a):
O ludzie...jak Amberek się powyginał :crazyeye: :evil_lol:.Wygimnastykowana dziewczyna :loveu:.

Wyginać tak to ona się uwielbia... :cool3:

misiaczek napisał(a):
A czemu tak brzydko na siebie mówisz "małpolud" :mad:.Bardzo sympatyczną ma Ambra pańcie w ładnej fryzurce :).

A mówię tak na siebie z czułości... :evil_lol: