Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):a to bardzo charakterystyczna dla Burbona - jak dostanie głupawki i zaczyna biegać w kółko ze zwieszonym ogonem to regularnie zatrzymuje się na moich kolanach jezli nie zdarzę zrobić uniku :evil_lol: szczególnie niebezpieczne kiedy na ziemi błotko, albo lód:diabloti: Oj... Życie z psem wymaga poświęceń, a i tak nie raz lądujemy na du*** :evil_lol: weihaiwej napisał(a):To super! Oby tak dalej :) Dzięki, też mam nadzieję, że już będzie ok... ;) Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akitka napisał(a):Oj... Życie z psem wymaga poświęceń, a i tak nie raz lądujemy na du*** :evil_lol: i to jest motto na środę 13.06.2007 :eviltong: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):i to jest motto na środę 13.06.2007 :eviltong: heh... bardzo dobre motto jak na człowieka, który je wymyślił, który jest dzień przed egzaminem ostatnim i po wyczerpującej sesji i dzień przed fryzjerem, gdzie może go urządzą tak, że na oczy się nikomu nie będzie chciał pokazać, a może nie... :evil_lol: :p Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akitka napisał(a):heh... bardzo dobre motto jak na człowieka, który je wymyślił, który jest dzień przed egzaminem ostatnim i po wyczerpującej sesji i dzień przed fryzjerem, gdzie może go urządzą tak, że na oczy się nikomu nie będzie chciał pokazać, a może nie... :evil_lol: :p nigdy nie bałam się dentysty, chirurga i innyc takich, ale do fryzjera zawsze szłam z przerażeniem w oczach :cool1: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):i to jest motto na środę 13.06.2007 :eviltong: caroolcia napisał(a):nigdy nie bałam się dentysty, chirurga i innyc takich, ale do fryzjera zawsze szłam z przerażeniem w oczach :cool1: Ja tam się boję i dentysty, i chirurga i fryzjera... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akitka napisał(a):Ja tam się boję i dentysty, i chirurga i fryzjera... :evil_lol: hi hi, ok przyznam się że jestem taka odważna bo dwóch pierwszych miałam w domku na codzień :siara: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi, ok przyznam się że jestem taka odważna bo dwóch pierwszych miałam w domku na codzień :siara: Ja miałam w domu okulistkę, ale i tak nie cierpię, gdy w razie potrzeby wkłada mi coś do oka... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akitka napisał(a):Ja miałam w domu okulistkę, ale i tak nie cierpię, gdy w razie potrzeby wkłada mi coś do oka... :evil_lol: hi hi ale można sie przy okazji odmachnąć a tak przy obcym byłby obciach:eviltong: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):hi hi ale można sie przy okazji odmachnąć a tak przy obcym byłby obciach:eviltong: Na mamę się odmachnąć? :crazyeye: E tam... Ja jestem grzeczna córunia... :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Akitka napisał(a):Na mamę się odmachnąć? :crazyeye: E tam... Ja jestem grzeczna córunia... :evil_lol: ach no nie jakoś brutalnie, ale np. podczas wiercenia w zębach (bleehh) odsunąc rękę coby złabac chwilę oddechu :eviltong: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 caroolcia napisał(a):ach no nie jakoś brutalnie, ale np. podczas wiercenia w zębach (bleehh) odsunąc rękę coby złabac chwilę oddechu :eviltong: Mojej dentystce macham jedynie rękami przy jej twarzy, jak chce przerwy... I jakoś ona przestaje. :p Bałabym się odsunąć jej rękę, żeby się samej nie zranić. :p Quote
misiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Akitka'] Ale piękna sesyjka schodowa :loveu:.Na tej fotce Ambra słodziutka taka,że aż wtulić się w to futro chce :loveu:. Quote
Iwona&Wiki Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Racja, bardzo piekna:loveu: [quote name='Akitka'] No tak - wysoko, chłodno i wszyscy na oku.:cool3: :lol: Amberek wybrał sobie najlepsze i najbardziej "akitowe" miejsce w całym domu:razz: :eviltong: Super!:eviltong: Quote
Akitka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 misiaczek napisał(a):Ale piękna sesyjka schodowa :loveu:.Na tej fotce Ambra słodziutka taka,że aż wtulić się w to futro chce :loveu:. A dziękuję w jej imieniu... :cool3: Iwona&Wiki napisał(a):Racja, bardzo piekna:loveu: No tak - wysoko, chłodno i wszyscy na oku.:cool3: :lol: Amberek wybrał sobie najlepsze i najbardziej "akitowe" miejsce w całym domu:razz: :eviltong: Super!:eviltong: No jak na akitę przystało... :p Quote
cavallo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wydaje mi się, że Amberek nawet coś przybrała, taki okrąglutki piesek się z niej zrobił....Chyba dieta jej służy! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Matagi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 HA!:lol: Dzieńdobry wieczór!:multi: :lol: Przeczytałam i obejrzałam WSZYSTKO!!!!:lol: Ze zdumienia, ile tu sie działo otworzyłam paszczę jak Ambra:evil_lol: /to jest super fota!!!!!:multi: :loveu: / Pozdrówka,Kasiu!:loveu: :lol: Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='cavallo']Wydaje mi się, że Amberek nawet coś przybrała, taki okrąglutki piesek się z niej zrobił....Chyba dieta jej służy! Pozdrawiam, Agata&Alpa No troszkę chyba jej przybyło, już taka całkiem chuda nie jest... :p Jest taka w sam raz. ;) [quote name='Matagi']HA!:lol: Dzieńdobry wieczór!:multi: :lol: Przeczytałam i obejrzałam WSZYSTKO!!!!:lol: Ze zdumienia, ile tu sie działo otworzyłam paszczę jak Ambra:evil_lol: /to jest super fota!!!!!:multi: :loveu: / Pozdrówka,Kasiu!:loveu: :lol: Witamy z powrotem... :cool3: Oj działo się, działo... ;) I dalej się będzie dziać... :lol: No dobra... Uciekam na egzamin. Trzymajcie kciuki... :kciuki: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dzień dobry w czwarteczek ;) jakie piekne żabki mnie przywitały :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 caroolcia napisał(a):dzień dobry w czwarteczek ;) jakie piekne żabki mnie przywitały :evil_lol: witamy... :cool3: ja już zaraz uciekam na egzamin, a potem do tego fryzjera. Może wrócę w postaci małpoluda? :evil_lol: Quote
caroolcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Akitka napisał(a):witamy... :cool3: ja już zaraz uciekam na egzamin, a potem do tego fryzjera. Może wrócę w postaci małpoluda? :evil_lol: Trzymamy kciuki za egzam!!!! No i oczywiście za nową fryzurkę :razz: Quote
Iwona&Wiki Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Akitka napisał(a):witamy... :cool3: ja już zaraz uciekam na egzamin, a potem do tego fryzjera. Może wrócę w postaci małpoluda? :evil_lol: To powodzenia! :ylsuper: Chętnie to zobaczymy!:roll: :-) Quote
cavallo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Powodzenia Akitko i pamiętaj, że czekam na obiecane zdjęcia! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='caroolcia']Trzymamy kciuki za egzam!!!! No i oczywiście za nową fryzurkę :razz: [quote name='Iwona&Wiki']To powodzenia! :ylsuper: Chętnie to zobaczymy!:roll: :-) [quote name='cavallo']Powodzenia Akitko i pamiętaj, że czekam na obiecane zdjęcia! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Egzamin - bardzo w porządku. Tematy przyjemne, czas wystarczające, stan mojej wiedzy dość bardzo dobry. :cool3: Fryzjer... Koszt odpowiedni do ilości zabiegów. Fryzjerka super. Może mało gadatliwa, ale niesamowicie rzetelna, kreatywna, konkretna... Poza oczekiwaniami do koloru za wiele jej nie powiedziałam co do obcięcia, a jestem z fryzurki niesamowicie zadowolona. :cool3: Ale najpierw jedno zdjęcie jak to się Ambra wyleguje w te upały... (Zdjęcia robione komórką - więc jakoś taka sobie). A to moje kolejne szczęście... Chrześniak (3 latka). :loveu: A oto i ja... Małpolud. :evil_lol: Kolor włosów wyszedł jakoś ciemniej na tych zdjęciach niż w rzeczywistości, więc sobie go rozjaśnijcie nieco w wyobraźnii... :evil_lol: No... Co za dużo, to nie zdrowo... Koniec. :evil_lol: Quote
misiaczek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Akitka'] O ludzie...jak Amberek się powyginał :crazyeye: :evil_lol:.Wygimnastykowana dziewczyna :loveu:. A czemu tak brzydko na siebie mówisz "małpolud" :mad:.Bardzo sympatyczną ma Ambra pańcie w ładnej fryzurce :). Quote
Akitka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 misiaczek napisał(a):O ludzie...jak Amberek się powyginał :crazyeye: :evil_lol:.Wygimnastykowana dziewczyna :loveu:. Wyginać tak to ona się uwielbia... :cool3: misiaczek napisał(a):A czemu tak brzydko na siebie mówisz "małpolud" :mad:.Bardzo sympatyczną ma Ambra pańcie w ładnej fryzurce :). A mówię tak na siebie z czułości... :evil_lol: Quote
Recommended Posts