Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może nie. Przecież o tym, że był widziany w Kamieńcu dowiedzieliście się po fakcie. Mnie się wydaje, że gdyby rzeczywiście się gdzieś kierował - nie spędziłby kilku dni w Kamieńcu. Może on jednak jest w Kamieńcu i z Kamieńca robi wypady, a potem wraca.

Posted

Jednak z kamieńca do rept to ładny kawalek jest. Nie śadze , zeby robił takie wypady, co też nie znaczy , ze nie wróci do Kamieńca. Niestety , kazdy dzień bez sygnału o Dropsie mocno rozszerza teren poszukiwań. Może ktos mógłby choć z 5 plakatów powiesić w Stolarzowicach, Radzionkowie czy Bobrownikach. Bo nie wiemy w którą strone poleciał.

Posted

[B]Ewu dzisiaj oplakatuje Łabędy, Pyskowice i stamtąd będzie się kierowała na Tarnowskie Góry i tam będzie plakatowała[/B] (jak coś pokręciłam to mnie sprostuj :) )

Posted

A kto tutaj był z Bytomia/Piekar Śląskich? ktoś na pewno się odzywał...
Bytom to już kawałeczek od TG... może i tam trzeba zacząć się rozglądać....
Bytomski schron wie już od dawna.

Choć prędzej stawiałabym albo na Świerkalniec/Nakło, albo w górę w stronę Miedar bo widać, ze ciągle trzyma się poboczy, pól i lasów...

Posted

[quote name='Lili8522'][B]Ewu dzisiaj oplakatuje Łabędy, Pyskowice i stamtąd będzie się kierowała na Tarnowskie Góry i tam będzie plakatowała[/B] (jak coś pokręciłam to mnie sprostuj :) )[/QUOTE]

Witam, dzis popołudniu będe w Bytomiu, prowadzę zajęcia z dziećmi w Świetlicy Środowiskowej, porozmawiam z dzieciakami, pokaże im Dropsia.
Skąd można pobrać wzór plakatu?(przepraszam jestem nowa całkiem....)
W tych rejonach jestem średnio co dwa tygodnie,mam tez znajomych w Świerklańcu, uczulę ich na temat Dropsia.
W razie gdyby były sgnały o psiaku z Bytomia-proszę o sygnał , coś pomogę.
Trzymam kciuki za was dziewczyny cały czas, nie poddawajcie się!!!!

Posted

[quote name='madziakato']
W tych rejonach jestem średnio co dwa tygodnie,mam tez znajomych w Świerklańcu, uczulę ich na temat Dropsia.
[/QUOTE]

W Świerklańcu można by już powiesić plakaty.. Patrzac na tempo Dropsa , nawet dziś moze juz tam być.....

Posted

[quote name='madziakato']Witam, dzis popołudniu będe w Bytomiu, prowadzę zajęcia z dziećmi w Świetlicy Środowiskowej, porozmawiam z dzieciakami, pokaże im Dropsia.
Skąd można pobrać wzór plakatu?(przepraszam jestem nowa całkiem....)
W razie gdyby były sgnały o psiaku z Bytomia-proszę o sygnał , coś pomogę.
Trzymam kciuki za was dziewczyny cały czas, nie poddawajcie się!!!![/QUOTE]

Dziękuję serdecznie za obecność i pomoc, będziemy wdzięczne!!!
Tutaj można pobrać plakat:
[url]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1pxw9kgKgey4t1XwoTeHij5txQeJSMNvPZLwXAkonNZOEIIZHdo5-yBPeCPPREIveauMoROOaPVMjoJNx9eC4pVxdDiEXPjG4s/DROPS-plakat-NAGRODA.jpg?psid=1[/url]

Lub ulotki:
[url]https://py26sw.sn2.livefilestore.com/y1p6_2isnwcpsEFPDFB6DtwjWwlVwy5srx0VrNsCxJwM5Xv5IUhAoeBYkx7HmScxgIYxmCJk-YxcT6CveSqYy7AVqfrb8PS0JvA/Drops-ulotka-NAGRODA.jpg?psid=1[/url]

Posted

[quote name='ania shirley']W Świerklańcu można by już powiesić plakaty.. Patrzac na tempo Dropsa , nawet dziś moze juz tam być.....[/QUOTE]

Ale kto powiesi??????????????????? My wiemy, że można... wszędzie można...... ale jesteśmy udupione w tych cholernym Bielsku a on idzie idzie i idzie :placz::placz::placz:

zaraz będę pisać PW do osób z Bytomia z prośbą o rozwieszenie plakatów...

Posted

[quote name='Lili8522'][B]Ewu dzisiaj oplakatuje Łabędy, Pyskowice i stamtąd będzie się kierowała na Tarnowskie Góry i tam będzie plakatowała[/B] (jak coś pokręciłam to mnie sprostuj :) )[/QUOTE]
Nie pokręciłaś, tak właśnie zrobię. Rozdam ulotki taksówkarzom. W Gliwicach też wieszam , gdzie się da.

Posted

Jutro jestem w Gliwicach w strefie.
Wykleję przystanki autobusowe.

Zorganizuje wywieszenie plakatów w kilku zakładach, niestety nie we wszystkich ale w kilku na pewno.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A kto tutaj był z Bytomia/Piekar Śląskich? ktoś na pewno się odzywał...
Bytom to już kawałeczek od TG... może i tam trzeba zacząć się rozglądać....
Bytomski schron wie już od dawna.

Choć prędzej stawiałabym albo na Świerkalniec/Nakło, albo w górę w stronę Miedar bo widać, ze ciągle trzyma się poboczy, pól i lasów...[/QUOTE]

Justynko, to chodziło o sunię z Piekar Śląskich, którą szukają już trzeci miesiąc. Nie była to osoba ze Śląska - post 347.
A wątek suni na FB [URL]https://www.facebook.com/events/115850411916935/[/URL]

Posted

[quote name='aikowo']Jutro jestem w Gliwicach w strefie.
Wykleję przystanki autobusowe.

Zorganizuje wywieszenie plakatów w kilku zakładach, niestety nie we wszystkich ale w kilku na pewno.[/QUOTE]

Z przystanków zrywają! :shake: Najlepiej obok przystanku, na słupach.

Posted

[quote name='danyww']Z przystanków zrywają! :shake: Najlepiej obok przystanku, na słupach.[/QUOTE]

Ok wezmę to pod uwagę.
Skupię się raczej na tablicach informacyjnych zakładów produkcyjnych :)

Posted

Ok, zaraz wyprowadzę Dinusia i wyjeżdżamy o 14:28. Jedzie ze mną moja bratowa :lol:, we dwie będzie nam raźniej, tym bardziej, że nie znam za dobrze tamtych terenów. Narka!

Posted

[quote name='zula131']Ok, zaraz wyprowadzę Dinusia i wyjeżdżamy o 14:28. Jedzie ze mną moja bratowa :lol:, we dwie będzie nam raźniej, tym bardziej, że nie znam za dobrze tamtych terenów. Narka![/QUOTE]

Dziękujemy!!! Powodzenia!

Posted

[quote name='ewunian']Dropsik... wracaj do Szałszy a nie szlajaj się po polach...
Jedyna nadzieja w tym, że nie zgubił adresatki...[/QUOTE]

I że w końcu zmęczy się i przestanie iść... I pozwoli komus zapiąć smycz do obroży... I że ten ktoś będzie wiedział, gdzie nas szukać...
Zbyt wiele życzeń :(

A cisza jest przerażająca... Pierwszy tak beznadziejnie cichy dzień od dnia zaginięcia.... Mija tydzień...