ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ptakowice, Repty, Tarnowskie Góry... Taki jest sens kolejności. Jak szybko mi pójdzie w Pyskowicach to tak pojedziemy... Po ile mniej więcej plakatów robić na miejscowość? Quote
Lili8522 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='ewu']Ptakowice, Repty, Tarnowskie Góry... Taki jest sens kolejności. Jak szybko mi pójdzie w Pyskowicach to tak pojedziemy... Po ile mniej więcej plakatów robić na miejscowość?[/QUOTE] Ile wlezie, im więcej tym lepiej, bo wiadomo plakaty są zrywane a czasami dzwonią do Nas ludzie i mówią 'dopiero teraz zobaczyłem\łam plakat' to znaczy, że ich jest ciągle ZA MAŁO :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 To zależy od miejscowości, niektóre to jedna ulica, niektóre rozgałęziają się na pomniejsze uliczki. Im więcej tym lepiej... Najlepiej co kilka latarni, raz po jednej, raz po drugiej stronie, na skrzyżowaniach, przy wyjściach z bocznych uliczek, przy parkach, przy wejściach do lasu, czy przy jakiejś latarni przy polu... Tak naprawdę to gdziekolwiek... Wiele też nie możemy wymagać... Będą 3 plakaty na całą miejscowość to i tak będzie dobrze, wiadomo - im więcej tym lepiej... ale najważniejsze, żeby w ogóle BYŁY :( Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='pinczerka_i_gizmo']za minutę będziesz mieć plakaty u siebie na mailu :)[/quote] są:):):):) Quote
ania shirley Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) [quote name='ewu']Ptakowice, Repty, Tarnowskie Góry... Taki jest sens kolejności. Jak szybko mi pójdzie w Pyskowicach to tak pojedziemy... Po ile mniej więcej plakatów robić na miejscowość?[/QUOTE] trudno powiedzieć. TG to i 200, a Pyskowice max 30 , bo drzew braknie. Latarni tam chyba nie ma, brr Edited March 4, 2013 by ania shirley Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To zależy od miejscowości, niektóre to jedna ulica, niektóre rozgałęziają się na pomniejsze uliczki. Im więcej tym lepiej... Najlepiej co kilka latarni, raz po jednej, raz po drugiej stronie, na skrzyżowaniach, przy wyjściach z bocznych uliczek, przy parkach, przy wejściach do lasu, czy przy jakiejś latarni przy polu... Tak naprawdę to gdziekolwiek... Wiele też nie możemy wymagać... Będą 3 plakaty na całą miejscowość to i tak będzie dobrze, wiadomo - im więcej tym lepiej... ale najważniejsze, żeby w ogóle BYŁY :([/QUOTE] Może narobię masę ksero, czarno -białe ale wg mnie przy umaszczeniu Dropsa będzie ok. Po 3-4 plakaty kolorowe na miejscowość , TG dużo więcej, trochę kolorowych ulotek i sporo czarno-białych. Oczywiście natłukę ile się uda kolorowych ale jeszcze dodatkowo pokseruję i też porozlepiam. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ewu']Może narobię masę ksero, czarno -białe ale wg mnie przy umaszczeniu Dropsa będzie ok. Po 3-4 plakaty kolorowe na miejscowość , TG dużo więcej, trochę kolorowych ulotek i sporo czarno-białych. Oczywiście natłukę ile się uda kolorowych ale jeszcze dodatkowo pokseruję i też porozlepiam.[/QUOTE] Kolorowe wiadomo lepsze, bo bardziej oddają jego umaszczenie - zwłaszcza pyska. Ale my też rozwieszałyśmy takie i takie. Także Ewu, jesteś wielka!!! Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kolorowe wiadomo lepsze, bo bardziej oddają jego umaszczenie - zwłaszcza pyska. Ale my też rozwieszałyśmy takie i takie. Także Ewu, jesteś wielka!!![/QUOTE] Kochana jedynie 167 cm..:placz:;) i chuda....:oops: Quote
inka33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ewu']Kochana jedynie 167 cm..:placz:;) i chuda....:oops:[/QUOTE] Serce masz wielkie! :iloveyou: i w zgrabniutkim Człowieku upchnięte, jak chude 167cm. ;) Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='inka33']Serce masz wielkie! :iloveyou: i w zgrabniutkim Człowieku upchnięte, jak chude 167cm. ;)[/QUOTE] Kochane jesteście:):) Quote
ania shirley Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Bo nie pamiętam, czy taksówkarze powiadomieni? Można by bezpośrednio i przez centrale. I dać im ulotki. Oni się przemieszczają to maja szanse go zobaczyć. Quote
zula131 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jutro do południa zajrzę tutaj i jeśli nie wyjdą jakieś nowe fakty, nadrukuję plakatów tyle, na ile mi starczy tuszu w drukarce. Podjadę autobusami do Starych Tarnowic i zacznę lepić od okolic szpitala - w górę, w stronę T.Gór i ew. jakieś boczne ulice. W drodze powrotnej mogę rozdać ulotki taksówkarzom na postoju pod dworcem. Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ania shirley']Bo nie pamiętam, czy taksówkarze powiadomieni? Można by bezpośrednio i przez centrale. I dać im ulotki. Oni się przemieszczają to maja szanse go zobaczyć.[/QUOTE] O to ja w Gliwicach załatwię, rozdam na postojach. Quote
inka33 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dropsiu, jeszcze :kciuki: nocne Ci zostawię... Quote
dorobella Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zapomniałabym. Bezdomne psy z gminy Zbrosławice będą przekazywane do schroniska w Cieszynie. Quote
dorobella Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Może ktoś mógłby wysłać plakaty do szkoły w Kamieńcu [email][email protected][/email] [email][email protected][/email] Quote
cancer43 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='kakadu']codziennie zaglądam z nadzieją...[/QUOTE] To tak jak ja... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='ania shirley']Bo nie pamiętam, czy taksówkarze powiadomieni? Można by bezpośrednio i przez centrale. I dać im ulotki. Oni się przemieszczają to maja szanse go zobaczyć.[/QUOTE] Bodajże Bgra powiadamiała taksówkarzy? Ale tylko gliwickich, także warto przekazywać dalej bo to już zupełnie inny rewir. [quote name='zula131']Jutro do południa zajrzę tutaj i jeśli nie wyjdą jakieś nowe fakty, nadrukuję plakatów tyle, na ile mi starczy tuszu w drukarce. Podjadę autobusami do Starych Tarnowic i zacznę lepić od okolic szpitala - w górę, w stronę T.Gór i ew. jakieś boczne ulice. W drodze powrotnej mogę rozdać ulotki taksówkarzom na postoju pod dworcem.[/QUOTE] Dziękuję Ci zulu kochana!!! Zobaczymy, czy dziś zadzwoni choć jeden telefon... :( [quote name='dorobella']Zapomniałabym. Bezdomne psy z gminy Zbrosławice będą przekazywane do schroniska w Cieszynie.[/QUOTE] Też już słyszałam gdzieś tą informację. Zastanawiam się w ogóle z jakiego tytułu Cieszyn, to przecież 80km od Zbrosławic :crazyeye: ale rzut beretem od nas, także będziemy w kontakcie z cieszyńskimi Dogomaniakami i schroniskiem. Dropsiu pokaż się dziś komuś.... :( A maila do szkoły w Kamieńcu już wysyłam. Quote
xxxx52 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='ania shirley']Bo nie pamiętam, czy taksówkarze powiadomieni? Można by bezpośrednio i przez centrale. I dać im ulotki. Oni się przemieszczają to maja szanse go zobaczyć.[/QUOTE] Czy taksowkarze maja swoja centrale ?moze i tam ich powiadomic Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Spoglądam na telefon jak głupia co minutę, nic... :( Quote
Bgra Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 weszłam na chwilę z nadzieją,że ktoś wdział Dropsa Quote
xxxx52 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 czy ktos ma dostep do mediow(radia ,telewizji)audycji lokalnych? Czy w schroniskach Dropsa nie ma? Quote
Recommended Posts