inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='Tola']Jakby ktoś chciał podwyższyc sobie ciśnienie, to zapraszam do przeczytania wpisu Murki o "wycieczce" Dropsa i Horynki Ale się dobrali;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247498-Przywiązana-do-drzewa-drutem-porzucona-ale-nadal-ufna-HORYNKA/page15[/URL][/QUOTE] Zatkałoby mnie po przeczytaniu, ale skoro nie oddycham, to nic z tego... ;) Wycieczkowicze za dychę, nie ma co! :mad: :mad: Quote
danyww Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 :shake: Dropsiaty, weź Ty się ogarnij :mad: ..i nie musisz robić wszystkiego co baba robi :roll: Pantoflarzu Ty pantoflowaty :cool3: No, to mu wygarnęłam :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='danyww']:shake: Dropsiaty, weź Ty się ogarnij :mad: ..i nie musisz robić wszystkiego co baba robi :roll: Pantoflarzu Ty pantoflowaty :cool3: [B]No, to mu wygarnęłam[/B] :evil_lol:[/QUOTE] To jednak ma baby posłuchać...? :hmmmm: :diabloti: Quote
danyww Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='inka33']To jednak ma baby posłuchać...? :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE] Oj tam, oj tam :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='danyww']Oj tam, oj tam :evil_lol:[/QUOTE] Nooo..., chyba, że nie chodzisz w pantoflach... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 A ta inka to łazi tylko i się czepia :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ta inka to łazi tylko i się czepia :evil_lol:[/QUOTE] No to co? :eviltong: A ja Ci sie nie podoba, to możesz - w akcie zemsty - mi przywalić w łeb balonowym młotkiem! :diabloti: Quote
zozola77 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 ale numer z tej Horynki ;) trzeba bedzie jeszcze byc długo na bezdechu... na szczescie teramin wyjazdu juz sie zbliża.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Kurcze, kurcze, to już tak blisko, aż ciężko uwierzyć! Dropsio do własnego domu? Nie do wiary... :) Quote
Mattilu Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 a jak ten Tomasz niewierny, póki nie "dotknę" (przeczytam) nie uwierzę... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja nawet jak przeczytam i usłyszę to będę paznokcie z nerwów obgryzać przez najbliższe tygodnie, znając jego zapędy do ucieczek... Quote
inka33 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja nawet jak przeczytam i usłyszę to będę paznokcie z nerwów obgryzać przez najbliższe tygodnie, znając jego zapędy do ucieczek...[/QUOTE] Załóż sobie profilaktycznie tipsy - jak obgryziesz, zostaną Ci własne paznokcie! :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 W piątek rano patiC rusza z Warszawy do Murki a stamtąd z psiakami do nowego życia! :) Quote
Nutusia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 O matko, do bezdechu dołączyło kołatanie serca... Quote
teresaa118 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Nutusia']O matko, do bezdechu dołączyło kołatanie serca...[/QUOTE] Tylko niech cioteczka nie padnie. Ciocia jest jeszcze baaadzo potrzebna... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Dajcie spokój, razem z Tolą tez już obgryzamy paznokcie, gorąca linia z p.Magdą trwa, przypominamy, ostrzegamy, jak mantra powtarzamy o ucieczkach, ciągłej kontroli psiaków i tak dalej i tak dalej... Tymczasem doszło 30zł od madzikato - dziękujemy! :) Quote
Tola Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Nie wiem jak przeżyję ten wyjazd Horynki i Dropsa; już zaczynam panikować, a co będzie jutro wieczorem:shake: Quote
Nutusia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Jutro wieczorem trzeba się chyba będzie jakoś... znieczulić... Czy psiaki mają być tylko "zewnętrzne"? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Nutusia']Jutro wieczorem trzeba się chyba będzie jakoś... znieczulić... Czy psiaki mają być tylko "zewnętrzne"?[/QUOTE] Docelowo mają super miejscówkę na zewnątrz, ale z dostępem do domu. Na pierwsze tygodnie mają codziennie być zamykani do pomieszczenia w domu, bo wiadomo - nie można ich zostawić samych. Dropsio to taki typ, że na kanapę by się nie nadawał, więc duży teren do biegania i święty spokój to dla niego raj na ziemi ;) Psiury pewnie nic nie przeczuwają, a tu jutro taka droga... Nie do wiary, po ponad roku czasu! Dropsiu jedzie do nowego domu! :) Drogi się nie boję... patiC jest przygotowana. Ale pierwsze dni, tygodnie... co to będzie za stres! Quote
zozola77 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 godzina "W" zbliża sie wielkimi krokami .... będzie dobrze, musi być...:) Quote
Tola Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Patrycja wyjeżdza jutro ok. 6 rano i około 11 będzie u Murki. Na miejsce do ds chce dojechać ok. 20.00 - 21.00 Ja dzisiaj znowu p. Magdzie nadawałam, ze tak bardzo boimy się ucieczki i żeby uważała, uważała:oops: P. Magda wzięła tydzień urlopu żeby mieć psy na oku. Jutro planują spacer po posiadłości i zapoznanie z całym terenem (od jutra już Horynki i Dropsa). Quote
Recommended Posts