Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Jakby ktoś chciał podwyższyc sobie ciśnienie, to zapraszam do przeczytania wpisu Murki o "wycieczce" Dropsa i Horynki
Ale się dobrali;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247498-Przywiązana-do-drzewa-drutem-porzucona-ale-nadal-ufna-HORYNKA/page15[/URL][/QUOTE]

Zatkałoby mnie po przeczytaniu, ale skoro nie oddycham, to nic z tego... ;)
Wycieczkowicze za dychę, nie ma co! :mad: :mad:

Posted

:shake:
Dropsiaty, weź Ty się ogarnij :mad: ..i nie musisz robić wszystkiego co baba robi :roll:
Pantoflarzu Ty pantoflowaty :cool3:

No, to mu wygarnęłam :evil_lol:

Posted

[quote name='danyww']:shake:
Dropsiaty, weź Ty się ogarnij :mad: ..i nie musisz robić wszystkiego co baba robi :roll:
Pantoflarzu Ty pantoflowaty :cool3:

[B]No, to mu wygarnęłam[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
To jednak ma baby posłuchać...? :hmmmm: :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ta inka to łazi tylko i się czepia :evil_lol:[/QUOTE]
No to co? :eviltong:
A ja Ci sie nie podoba, to możesz - w akcie zemsty - mi przywalić w łeb balonowym młotkiem! :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja nawet jak przeczytam i usłyszę to będę paznokcie z nerwów obgryzać przez najbliższe tygodnie, znając jego zapędy do ucieczek...[/QUOTE]

Załóż sobie profilaktycznie tipsy - jak obgryziesz, zostaną Ci własne paznokcie! :eviltong:

Posted

Dajcie spokój, razem z Tolą tez już obgryzamy paznokcie, gorąca linia z p.Magdą trwa, przypominamy, ostrzegamy, jak mantra powtarzamy o ucieczkach, ciągłej kontroli psiaków i tak dalej i tak dalej...

Tymczasem doszło 30zł od madzikato - dziękujemy! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Jutro wieczorem trzeba się chyba będzie jakoś... znieczulić...
Czy psiaki mają być tylko "zewnętrzne"?[/QUOTE]

Docelowo mają super miejscówkę na zewnątrz, ale z dostępem do domu.
Na pierwsze tygodnie mają codziennie być zamykani do pomieszczenia w domu, bo wiadomo - nie można ich zostawić samych. Dropsio to taki typ, że na kanapę by się nie nadawał, więc duży teren do biegania i święty spokój to dla niego raj na ziemi ;)

Psiury pewnie nic nie przeczuwają, a tu jutro taka droga... Nie do wiary, po ponad roku czasu! Dropsiu jedzie do nowego domu! :)

Drogi się nie boję... patiC jest przygotowana. Ale pierwsze dni, tygodnie... co to będzie za stres!

Posted

Patrycja wyjeżdza jutro ok. 6 rano i około 11 będzie u Murki.
Na miejsce do ds chce dojechać ok. 20.00 - 21.00
Ja dzisiaj znowu p. Magdzie nadawałam, ze tak bardzo boimy się ucieczki i żeby uważała, uważała:oops:

P. Magda wzięła tydzień urlopu żeby mieć psy na oku.
Jutro planują spacer po posiadłości i zapoznanie z całym terenem (od jutra już Horynki i Dropsa).