Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja póki co puściłam smsy, bo ani p.Magda, ani państwo od wizyty nie odbierają - pewnie każdy korzysta z ładnej pogody. Będę próbować jeszcze wieczorem, albo jutro rano - wstepnie wszystko było dogadane, pozostały tylko szczegóły:)[/QUOTE]No to czekamy i trzymamy moooocno kciuki

Posted

Ręce trochę opadają i aż wstyd mi tu zaglądać...
Ale wizyta po raz kolejny została przesunięta.
Państwu coś wypadło dzisiaj, prosili o przełożenie na jutro, jutro niestety ekipa od wizyty nie może. Próbowali się jeszcze zgrać dzisiaj w czasie, ale się nie udało.

Nie ważne, co teraz każdy z Was sobie pomyśli - nie mamy nic innego do wyboru jak czekać.
P.Magda jest już w stałym kontakcie bezpośrednio z ludźmi od wizyty - bez mojego pośrednictwa i wszelkie szczegóły są już dogadane na następną niedzielę - 29.06. Jeżeli wszystko się uda, w lipcu psiaki pojada na swoje.

Tyle ode mnie.
Kciukasy nadal potrzebne.

Posted

Cóż, życie. Przecież to nie Twoja wina, Pinczerko. :glaszcze:
Mimo wszystko nadal nieśmiało trzymam kciuki za to, żeby sie okazało, że warto było czekać! :kciuki:

Posted

[quote name='Nutusia']Oj tam, tyle czasu wytrzymała w bezdechu, to jeszcze tydzień wytrzymam ;) :)[/QUOTE]

rekord Guinesa [B]na pewno[/B] pobity ...!!:evil_lol:

co do PA - ..cóż... bywa i tak.... to kciukamy dalej..mam nadzieje ze okażą sie odpowiedzialnymi ludźmi

Posted

Kciukamy, kciukamy - oby tym razem już ostatecznie!

Tymczasem przelałam Murce już pieniążki za hotelowanie w miesiącu czerwcu - 450zł - coby nie zapomnieć.

Dropsiku, oby to były Twoje ostatnie dni w hoteliku przed nowym życiem!

Posted (edited)

Dobrze, że przez weekend będę miała zajęte ręce puzzlami :grins: bo inaczej bym pazury obgryzła! :nerwy:
Ale :kciuki: i tak będę trzymać!

Edited by inka33
literówka!