Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Tak, jak trafił do mnie zaraz po znalezieniu się po jego tułaczce, to jak wstawał po dłuższym odpoczynku piszczał i kulał.
Nie miał robionych szczegółowych badań, weci sugerowali, że to potłuczenia (może przez auto a może dostał od kogoś) bo nie wiadomo co się z nim działo w sumie tak wszyscy myśleliśmy. Dostał wtedy leki i jadł je przez jakiś czas i teraz nie wiem jak było z poprawą bo później trafił szybko do tego"szkoleniowca" i sprawa ucichła. Od dawna to trwa? Czy uważasz że trzeba zrobić prześwietlenie\ badania?

Edit. A która to łapa? W schronisku miał "wypadek" i lewą lapę zdaje się miał szytą jak zresztą widać na jednym zdjęć z pierwszej strony.
[/QUOTE]

To ta sama łapa (tzn. jego lewa tylna). Zapytam weta co o tym myśli i co radzi. Za ok. tydzień chyba u nas będzie to mógłby rzucić okiem na tą łapę.

Posted

[quote name='Jadrann']jestem na zaproszenie i poproszę numer konta :-)[/QUOTE]

Dziękujemy serdecznie! Już wysyłam numer konta :)

[quote name='Murka']To ta sama łapa (tzn. jego lewa tylna). Zapytam weta co o tym myśli i co radzi. Za ok. tydzień chyba u nas będzie to mógłby rzucić okiem na tą łapę.[/QUOTE]

Dziękujemy Murko za trzymanie ręki na pulsie! Może faktycznie stary uraz na tej łapie doskwiera... Tylną łapę rozwalił jeszcze w schronisku tak jak pisała Lili, zszyte miał świeżutko i uciekł ledwo po ściągnięciu szwów, więc nie zdziwiłabym się gdyby tam w środku coś doskwierało... Oby nie stawy, albo kręgosłup.. :( Daj znać, jak po oględzinach weterynarza! Będziemy czekać z niepokojem :shake: Wiem, że u Lili w DT i w BDT gdzie przebywał krótki okres czasu po wyprowadzce od Lili zdarzało mu się piszczeć również w nocy - może to tez ta sama łapa?

Posted

[quote name='Olena84']Mogę jedynei zapisać, na razie mam komplet deklaracji stałych i coś będę kompinowac jak któryś psiak znajdzie dom[/QUOTE]

Dziękujemy za pamięć :)

Dotarły wpłaty dla Dropsa:

israel - 50zł
madziakato - 30zł deklaracja za maj

Dziękujemy!!!! :)

Posted

mam w planach 24.05 razem z Pianką jechać do Murki, bo jeden nasz psiak pojedzie chyba do DS i przy okazji mogę cyknąć Dropsiowi parę fotek :)

Posted

[quote name='natie']mam w planach 24.05 razem z Pianką jechać do Murki, bo jeden nasz psiak pojedzie chyba do DS i przy okazji mogę cyknąć Dropsiowi parę fotek :)

Super, świetne wieści! Będziemy wdzięczne - myślę, ze mogę mówić za siebie jak i za wszystkie kibicujące tu cioteczki :) Choć Murka też dzielnie przesyła nam na bieżąco zdjęcia - ale im więcej tym lepiej ;)

[quote name='gluchypies']Super, fotki mile widziane :)

ps. Stała dla Dropsia poleciała.

Potwierdzę jak tylko dotrze na konto. Dziękuje!

Posted

Przypominam nieśmiało, że dla chętnych do wstawienia Dropsio ma 2 banerki do wyboru:

[quote name='inka33']:oops: No to moja narowista wena podpowiedziała mi takie cosie:

.... . . ... . .

Oczygwizda wstawione ze skróconego adresu i podlinkowane skróconym adresem wątku. :)

Dziewczynki, może wstawcie na początek wątku? Chyba ich tam nie ma...:hmmmm: