Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']Nie rozmyslili sie ci Panstwo czasem?[/QUOTE]
Ciociu, od czarnowidztwa to jestem ja(tak twierdzi moj maz), lepiej pozytywnie myslec i nie wywolywac wilka z lasu!

Posted

Żeby choć tę wizytę PA dało się przeprowadzić - przecież do tego nie jest potrzebny "dom pod klucz". Chociaż z drugiej strony, ogrodzenie warto zawsze sprawdzić...

Posted

Już dwa razy odwoływałam wizytę w ostatnim momencie, Państwo "wizytujący" pewnie i tak już wściekli na mnie ;) więc wolałabym teraz miec potwierdzenie od właścicieli, że na pewno będą w tym czasie w domu.

Tola znalazła maila do przyszłego domu - może chociaż tą droga uda się skontaktowac.

Posted

Cioteczki, informuję, że Toli wczoraj udało sie dodzwonić do p.Magdy. W przyszłym domu ciągle trwają prace remontowe, Państwo nie chcą ściągac psiaków między robotników, wiertarki i inne takie... Stąd przeciągający się wciąż termin. Ostatecznie Państwo ze swoimi rzeczami i kotami sprowadzają się do domu na święta (18-19 kwietnia), więc nawet tego samego dnia Horynka z Dropsem mogą przyjechać do nowego domu.

Dziś będę kontaktować się z przyszłym domem ja, co z wizyta przedadopcyjną, miejmy nadzieję, że Państwo wizytujący się nie rozmyślą i zechcą pojechać sprawdzić przyszły dom ;)

W każdym razie sytuacja jest już trochę bardziej klarowna, miejmy nadzieję, że tfu,tfu(odpukać!) nic już się nie przesunie i za 2 tygodnie Drops z Horynką będą pakować walizki... :)

Posted

oj wiecie mam mieszane uczucia z tym wyjazdem na Wielkanoc nie wiem jak u Was ale u mnie na wsi cały czas jakieś głupie tradycje strzelania rano po procesjach z różnych karbidowych puszek itp huk ogromny :shake: no może nie jest to skala jak na sylwestra ale moje zwierzaki się telepią. Ale może tam w nowym Dropsikowym i Horynkowym domku w tych lasach i borach cisza i spokój ;)

Posted

Z tymi remontami/budowami to tak jest, że czasami z powodu jakiejś drobnostki wszystko się przesuwa w czasie i ciężko coś zaplanować.
U nas kiedyś psiak też czekał aż dom się wybuduje. Obsuwa trwała prawie rok! W końcu pojechał do tego DSu, choć jeszcze nie było wszystko ukończone do końca :)

Trzymam kciuki!

Posted

tak po cichu podczytuję i zaciskam kciuki cały czas,na szczęście do świąt już niedaleko:lol:żeby tylko ogrodzenie było wystarczająco szczelne i wysokie,a miłość do Horynki trzymała Dropsika blisko jej boku:)

Posted

Tianku, ten przyszły domek to naprawdę na końcu świata :)

[B]Jako, że Dropsikowi powoli kończą się pieniążki, a nie wiadomo ile jeszcze przyjdzie mu zostać u Murki - zrobiłyśmy z Lili na szybko bazarek z ciastkami dla psiaków - kto zamawiał, ten wie jakie dobre ;)

Zapraszamy!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252213-Najlepsze-psie-ciastka-hand-made-W%C4%84TR%C3%93BKA-z-dodatkami%21%21%21-Dla-Dropsa-do-10-04-g-20-00[/url][/B]