Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fundacja centaurus ma pod opieką sunię onka , która miała podobnego guza- jest po operacji i chociaż guz złośliwy to ją leczą. Napiszcie do fundacji przytul psa- może chociaż trochę będą mogli pomóc.

Posted

Dopiero wróciłam do domu. Też czekam na wiadomości. Sytuacja się bardzo skomplikowała i nie wiem czy były zrobione badania i jakie są wyniki. Niestety mała musi przejść kwarantannę.W trakcie badań suce nie założono kagańca, ktoś nieostrożnie układał ją do rentgena i suczka z bólu kłapnęła zębami. :shake: Nie wiem dlaczego przy tak chorym psie nie zastosowano zadnych środków ostrożności.Dziś mogła być już zoperowana......Myślę że musiało ją bardzo zaboleć bo to bardzo łagodna suczka. Wczoraj wyprawiano z nią różne rzeczy i nie wykazywała żadnej agresji. Wszystko się opóźni a koszty wzrosną. Na pocieszenie powiem, że mała znowu daje się głaskać. Ma spory apetyt, więc mamy nadzieję, że to nie nowotwór. Oby nie były to płonne nadzieje. W dalszym ciągu prosimy o pomoc!!!!!!

„Pokochaj Psy Niczyje”
Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!
ul. Kawęczyńska [FONT=Verdana]16m[/FONT]
.42a; 03-772 Warszawa

Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT]

z dopiskiem Dla Niuni z ogromnym guzem.

Posted

auraa napisał(a):
Dopiero wróciłam do domu. Też czekam na wiadomości. Sytuacja się bardzo skomplikowała i nie wiem czy były zrobione badania i jakie są wyniki. Niestety mała musi przejść kwarantannę.W trakcie badań suce nie założono kagańca, ktoś nieostrożnie układał ją do rentgena i suczka z bólu kłapnęła zębami. :shake: Nie wiem dlaczego przy tak chorym psie nie zastosowano zadnych środków ostrożności.Dziś mogła być już zoperowana......Myślę że musiało ją bardzo zaboleć bo to bardzo łagodna suczka. Wczoraj wyprawiano z nią różne rzeczy i nie wykazywała żadnej agresji. Wszystko się opóźni a koszty wzrosną. Na pocieszenie powiem, że mała znowu daje się głaskać. Ma spory apetyt, więc mamy nadzieję, że to nie nowotwór. Oby nie były to płonne nadzieje. W dalszym ciągu prosimy o pomoc!!!!!!

„Pokochaj Psy Niczyje”
Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!
ul. Kawęczyńska [FONT=Verdana]16m[/FONT]
.42a; 03-772 Warszawa

Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT]

z dopiskiem Dla Niuni z ogromnym guzem.

Jesteś na fb? Tam pomoc jest ogromna. W jakim mieście jest Niunia ?