Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja juz nic nie piszę bo to i tak nie pomoze. Prosiłam Felę, żeby się wypowiedziała, bo ona ogląda suczkę. Suczka ma ciepło, nie ociera guza, nie rani go, więc mam nadzieję, że zabieg będzie łatwiejszy. Ona nie jest tam sama. Interesuje się nią wiele osób i choć nie mogą jej pogłaskać to bacznie jest obserwowana czy nie dzieje jej się nic złego.

Posted

Miło przeczytać dla odmiany kilka rozsądnych głosów.

BTW: Zauważyłam dziwną zależność: im ktoś ma mniej mądrego do powiedzenia i im mniej robi, tym dłuższe posty pisze...

Posted

[quote name='KingaW']Miło przeczytać dla odmiany kilka rozsądnych głosów.

BTW: Zauważyłam dziwną zależność: im ktoś ma mniej mądrego do powiedzenia i im mniej robi, tym dłuższe posty pisze...[/QUOTE]

He,he..dobrze ze ja krotkiego napisalam;)

Jak bedziecie zbierac na zabieg to dajcie znac.

Posted

To ja też tak króciutko ;) - z bazarku mamy już dla małej 55zł [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240384-Yves-rocher-kawa-i-rózności-dla-suni-z-ogromnym-guzem-do08-03-22-00[/url] - serdecznie zapraszam :)

Posted

[quote name='Fela']Nie mam sił ani ochoty przedzierać się przez te wpisy...

Odpowiem jedynie na to, co rzuciło mi się w oczy.
[B]Otóż: każdy pies w takim przypadku zostałby potraktowany tak samo, domny czy bezdomny, mający właściciela czy nie. Co więcej: w przypadku gdyby właściciel był przy ugryzieniu, zapewne problemów byłoby jeszcze więcej. Niejednokrotnie na obserwacji są zwierzęta, które mają właściciela ([/B]w tej chwili jest tam np. kot, który pogryzł[B]). To jest klinika przy uczelni, która uczy weterynarzy, tu taj prawo musi być przestrzegane bezwzględnie. Nikt nie będzie ryzykował. I żaden szef ani szef szefa tego nie zmieni.

[/B]Osoby, które twierdzą, że nic w tej sprawie nie zostało zrobione, sprawiają przykrość (delikatnei mówiąc) wszystkim, którzy na rzęsach stawali, wydzwaniali do lekarzy powiatowych, wojewódzkich i głównych, błagali tego, który decyzję podjął, by ją zmienił. Robią przykrość również mi. Uważacie, że psy, które są pod moją opieką są leczone i zaopiekowane gorzej niż psy mające właściciela??? Ci, którzy mnie znają, i lekarze, którym dupę truję ciągle, wybuchnęli by śmiechem na takie dictum.
Pewnie powinnam, zamiast próbować coś zrobić, klepać w klawisze. Ale ja wolę robić, działać, choć czasem wychodzi nie tak jak by się chciało. Łatwo się pisze i feruje wyroki, nie mając za bardzo pojęcia.

Malagos - jesteś tu na wątku, może więc przekonasz swojego kolegę doktora zakaźnika, żeby zmienił zdanie? Bo to on jest nieugięty, a wiem, że się przyjaźnicie. Przekonasz? Pewnie nie, bo już niejeden próbował na niego wpłynąć i poskutkowało odwrotnie.

[B]Proszę nie dolewajcie oliwy, bo to nic nie zmieni.

[/B]A teraz do rzeczy, może kogoś w tym wszystkim jednak zainteresuje stan suki (zwłaszcza osoby, które tak ubolewają, że przeokropnie cierpi, choć jej nie widziały).
Byłam u niej wczoraj. Wg mnie guz jest mniejszy. Merda ogonem, wcina puchy z wielkim apetytem. Cieszy się do ludzi, wygląda lepiej ogólnie niż w dniu, kiedy przyjechała.
Ponieważ badał ją profesor (internista i położnik z ogromnym doświadczeniem) i stwierdził przepuklinę, raczej skłaniam się do jego opinii.[/QUOTE]... te słowa.... są jak muzyka:loveu: mądra sunieczka!.... ona już wie, że nic jej nie grozi!(one zawsze wiedzą!) i skoro piszesz że guz jakby mniejszy?!.... to może być tak?... hipotetycznie?.... że jak ciągnęła nim po ziemi to przy skaleczeniu ,mógł powstać jakiś stan zapalny i teraz antybiotyk pomógł.... ogromnie się cieszę:multi: że jest lepiej! i tego się trzymajmy! że ..... teraz już będzie tylko lepiej!!!!
... a tak??? czy już dziękowaliśmy... że Jesteście Ciotki
[IMG]http://alekartki.pl/grafika/smiles/40.gif[/IMG]