mestudio Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Poker']Można zebrać większa pakę i wysłać kurierem.Lepiej się opłaci , bo paczka do 30 kg kosztuje ok. 40 zł ,a pojedyncze paczki w sumie wyjdą drożej.[/QUOTE] Paczka do 30 kg kosztuje tylko 16 zł:-), strona sendit.pl, kurier DPD. Quote
Poker Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Paczka do 30 kg kosztuje tylko 16 zł:-), strona sendit.pl, kurier DPD.[/QUOTE] to jeszcze lepiej. Mi się udało wysłać za 25 zł i cieszyłam się. Quote
arim Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 zapisuję wątek i tak jak deklarowałam na poprzednim-na początku marca wyślę trochę świątecznych rzeczy dla Państwa. Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 W poniedziałek w Warszawie będę wysyłał paczkę, jeśli ktoś jest chętny aby się dopakować to proszę o kontakt na PW TZmestudio Quote
3 x Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 to może ja choć grosz się do wysyłki dorzucę? bo produktów do dorzucenia nie mam a wysyłka też kosztuje TZ mestudio daj znać w pon ile kosztowała wysyłka Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ja się jeszcze nie dorzuce do paczki, nie wiem, kiedy ciocia mi przekaże te rzeczy. tak sobie myślę, ze nawet, jak państwo zapasy będa mieli, bo teraz dużo paczek pójdzie, to nic się nie stanie. zawsze zapał opada po jakimś czasie. javena, miej baczenie, kiedy tzreba będzie kolejny rzut paczkowy robić. przypomnija nam, bo wiesz, za kilka miesięcy, za rok -sprawa się nie skończy. Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja też postaram się w wolnej chwili kupić coś dla państwa i umówie się z mestudiami po odbior ;) Quote
Javena Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 W przyszłą sobotę mam zamiar jechać do Mętkowa . Syn mi obiecał. Bedą zdjecia.;) Dziekuję Wam z całego serca. Quote
obraczus87 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Zapisuję wątek.... i poproszę o nr konta, wyślę skromny grosik na potrzeby państwa. Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Zagladam i widze,ze Państwo beda mieli wesole Święta:) Quote
mestudio Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Ellig']Zagladam i widze,ze Państwo beda mieli wesole Święta:)[/QUOTE] Właśnie nie wiem czy oni, bo wszystko idzie dla zwierząt, a oni sami nic nie chcą, nic nie potrzebują... Jak Javena w końcu od nich tego nie wydusi to się nigdy nie dowiemy.... Dlatego liczę na Javena... :evil_lol: Pociśnij trochę.... :-) TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Witam i zapraszam na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczam na potrzeby Gromadki:) Wejście np. przez banerek:) lub [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240028-Anio%C5%82owo-Bazarek-w-budowie-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87-%29[/URL] Quote
mestudio Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witam i zapraszam na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczam na potrzeby Gromadki:) Wejście np. przez banerek:) lub [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240028-Aniołowo-Bazarek-w-budowie-proszę-nie-pisać-)[/URL][/QUOTE] Już idziemy na bazarek:-) Quote
anka :) Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Witam was Cioteczki Państwo są skromi co za kochani ludzie. Cioteczki trzeba wydusić, a jeśli się nie da psiaki niech podkablują Cioteczce :eviltong: hehe. Trzymam kciuki za mega paczke dla Państwa.:oops: i przykro mi że nie mogę się finansowo dorzucić. Quote
Javena Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Podjadę ,to popytam kotków ,co im potrzebne.:razz: Dziekuje serdecznie. Nie wpadam tu ,bo zajeta jestem ogłoszeniami ,a jeszcze komp mi szwankuje. Quote
3 x Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 mestudio udało się wysłac paczkę? ile kosztowała wysyłka? Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 koniecznie fotki, i to jak najlepsze, chodzi mi o psy ogłaszane. dobre zdjęcia sa bardzo wazne. Quote
cisowianka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Czołem, ja teraz znalazłam proszki, które podawałam mojemu Rexowi [*]odszedł 14.12.2011, nie dał rady po 5 latach choroby odszedł w wieku 14 lat (onkowaty), choroba immunologiczna raczej pęcherzyca właśnie, a te prochy to Azathioprine Vis- ważne do 01.2014r otwarta ale jest jeszce jakieś 30 tabletek, i Encorton data ważności taka sama tabletek tylko 7.Mnie to już nie potrzebne a dla psiaka Państwa chyba będzie ok. Pamiętam że tabletki podawałam naprzemiennie po 1 tabletce dzienne(ale na samym początku było ostro), no ale oczywiście to zalecenia weta.Może jak by była możliwość dorzucenia do jakieś paczki to dajcie znać na pw. Quote
Javena Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='cisowianka']Czołem, ja teraz znalazłam proszki, które podawałam mojemu Rexowi [*]odszedł 14.12.2011, nie dał rady po 5 latach choroby odszedł w wieku 14 lat (onkowaty), choroba immunologiczna raczej pęcherzyca właśnie, a te prochy to [B]Azathioprine Vis-[/B] ważne do 01.2014r otwarta ale jest jeszce jakieś 30 tabletek, i Encorton data ważności taka sama tabletek tylko 7.Mnie to już nie potrzebne a dla psiaka Państwa chyba będzie ok. Pamiętam że tabletki podawałam naprzemiennie po 1 tabletce dzienne(ale na samym początku było ostro), no ale oczywiście to zalecenia weta.Może jak by była możliwość dorzucenia do jakieś paczki to dajcie znać na pw.[/QUOTE] Własnie ten lek pani potrzebuje [B]Azathioprine Vis[/B]. Lekarka zmieniła ,bo po Encortonie słabły mu kości. On jest grubiutki i ma króciutkie nóżki. Słabo chodził . Quote
cisowianka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Javena']Własnie ten lek pani potrzebuje [B]Azathioprine Vis[/B]. Lekarka zmieniła ,bo po Encortonie słabły mu kości. On jest grubiutki i ma króciutkie nóżki. Słabo chodził .[/QUOTE] I jeden i drugi specyfik nie jest obojętny dla zrdowia, ale przynajmniej jako takiego życia bez nie gojących się ran.To do czyjej paczki mam dorzucić w.w tabletki? dajcie znać na pw. ;) Quote
Ellig Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [INDENT] [B]Prosze zagladajcie tutaj!!!!!!!!!!!!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239708-Miejskie-przytulisko-szukamy-domk%C3%B3w-dla-psiak%C3%B3w?p=20480556#post20480556"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post20480556[/URL] [/INDENT] Quote
jkp Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Hej ja zaglądam i czekam na info po wizycie . Jak mozna jeszcze panstwu pomóc? Moze coś dla nich ,może coś specyficznego dla zwierzaków - bo sama karma to chyba nie wystarczy :( Quote
mestudio Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='3 x']mestudio udało się wysłac paczkę? ile kosztowała wysyłka?[/QUOTE] Wysłałem przez firmę i co do kosztów powiedzą mi za jakiś czas. Coś mówili że koło 15zł, ale jak zobaczę fakturę to będę wiedział na pewno. TZmestudio PS Jak dojdzie to proszę o potwierdzenie :-) Quote
Recommended Posts