Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Coś mi ostatnio z aparatem fot. nie po drodze... Zastanawiam się, czy nie zgłosić się do world press photo, bo szkoda, żeby mi się taki talent zmarnował.
A jakieś pytania o niego były? Tak tylko retorycznie pytam. Ma jakieś ogłoszenia?

• 2 weeks later...
Posted

Wzrok mętny, azymut wyznaczony:

Jak nie "przerobi" dziennie kilku kilometrów to dzień się nie liczy:

Nie wiem, dokąd idzie ale ta wędrówka chyba go utrzymuje w takiej formie:

Jakby ktoś miał na zbyciu jamnicze używane ubranka ( najlepiej nieprzemakalne) to będę wdzięczna. Kupiłam kiedyś jedno, ale z polaru. A Rikolowi na drodze staje miska z wodą, kałuża i inne trudności życiowe. Jakbym miała ze 3-4 ubranka na zmianę to jakoś przeciągniemy do wiosny.

Posted

[quote name='stzw']A jak trzeba mierzyć? Nigdy nie miała psa w ubraniu
Tak mniej więcej obwód szyji, obwód ciałka przy przednich łapkach, długość od karku do ogona. Tak mi się wydaje :)

A - długość - odległość od szyi psa do podstawy ogona
B - obwód szyi
C - obwód klatki piersiowej psa (mierzona tuż za przednimi łapami psa)

Posted

[quote name='yunona']Tak mniej więcej obwód szyji, obwód ciałka przy przednich łapkach, długość od karku do ogona. Tak mi się wydaje :)

A - długość - odległość od szyi psa do podstawy ogona
B - obwód szyi
C - obwód klatki piersiowej psa (mierzona tuż za przednimi łapami psa)

Zmierzyłam Rikola. A to jest 55 cm. B - 40 cm. C - 45 50 cm ( zależnie od stopnia najedzenia). To ubranko, które kupiłam chętnie oddam na wymianę, bo się Riki w klacie nie mieści i się na nim nie dopina.

Posted

[quote name='1izabelka1']Cudowna kobitka z ciebie :) jak tak patrzę na Rikusia to nie wiem co on by bez ciebie zrobił[/QUOTE]

... Niooooo, widać wszystkie tak uważamy :lol:
leeeecę na bazarek........

• 2 weeks later...
Posted

__Lara napisał(a):
Te oczka coś takie smutne :(
... też mi się tak wydaje:hmmmm:.... ja może bardzo "uczłowieczam".... ale też obserwuję moją Jasię( też są chwile, kiedy jest smutna)... i tak sobie wymyśliłam.... że pomimo że Im( naszym psiakom) teraz już jest dobrze a nawet bardzo dobrze niektórym;).... ale przychodzę takie chwile że wspominają.... i to jak z nimi postąpiono, to odrzucenie!? ....:glaszcze: