PaulinaT Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Ja tylko tak zupełnie nieśmiało na marginesie powiem, że Pikuś się ucieszył jak w piątek ich odwiedziłam... :loveu: Dopiero po chwili sobie przypomniał, ze przecież warczeć trzeba... Quote
PaulinaT Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Bazarki na leczenie Tabsa idą - i tutaj chciałam wszystkim licytującym serdecznie podziękować. Mam nadzieję, że zdrowy Tabs, piękniś nad pięknisie, szybko domek znajdzie. No i że Pikuś już wtedy dawno będzie w domu... Quote
supergoga Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cieszymy się, że możemy nadal mieć wśród nas niepożartą Paulinę - Pikuś, moje gratulacje. Pewnie wiedziałeś, że konsumpcja Pauliny nie jest obiecująca - na kosteczkach można kiełki połamać, a mięska, hmmm - chyba na recepte nie ma :evil_lol: . Może jak go ciotka Goga odwiedzi, to chłopak sobie pożre!;) Quote
anova Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 supergoga napisał(a):Cieszymy się, że możemy nadal mieć wśród nas niepożartą Paulinę - Pikuś, moje gratulacje. Pewnie wiedziałeś, że konsumpcja Pauliny nie jest obiecująca - na kosteczkach można kiełki połamać, a mięska, hmmm - chyba na recepte nie ma :evil_lol: . Może jak go ciotka Goga odwiedzi, to chłopak sobie pożre!;) :laugh2_2: Biedny Pikuś, takie posiłki mu proponują... Quote
GoniaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 anova napisał(a)::laugh2_2: Biedny Pikuś, takie posiłki mu proponują... Schudnie biedaczek :roll: Quote
PaulinaT Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 anova napisał(a)::laugh2_2: Biedny Pikuś, takie posiłki mu proponują... no bo biedak z głodu zemże :eek2: Quote
PaulinaT Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Gonia - teraz widzę, że równo napisałyśmy :evil_lol: Uwaga uwaga - są nowe zdjęcia, made by mia sorella ;) Quote
PaulinaT Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Niestety program graficzny płata dzisiaj figle niemiłe :angryy: Jutro się więc zajmę tym psikusem - a dzisiaj tylko 2 fotki Tabsiątka ślicznego: I proszę się zachwycać, no! Quote
GoniaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PaulinaT'] I proszę się zachwycać, no! No śliczne psiątko :loveu::loveu::loveu: Na pewno znajdzie wspaniały dom!!! Quote
basiaap Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobrze że opiekunowie się starają. Oby tak dalej, to się Tabsik wyleczy - a wtedy na pewno dom znajdzie. To ładny piesek:iloveyou: śliczny, no i bez problemów z zachowaniem. Szczerze mówiąc, duzo bardziej martwi mnie Pikuś... To będzie problem. Niestety.:shake: Oby znalazł sie ktoś, kto ma serce i rozum... Quote
PaulinaT Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 To prawda jest. Ale jestem pewna, bez cienia wątpliwości: Pikuś w nowym domku szybko odżyje i będzie milym towarzyszem. To jest przypadek nienajłatwiejszy - ale wystarczy odrobina dobrych chęci i wiedzy i będzie ok! Quote
supergoga Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tabsik na fotkach wygląda zdrowo, jak skórkę wyleczy to kudłatek jak laleczka - tylko brać. A najlepiej brać już teraz zaraz. A Pikusia też brać i w łóżeczku doopke mu grzać. Quote
PaulinaT Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Co prawda to prawwda - z tymi domami :cool3: Ale musze gdzieś poszperać - mam dośc niewyraźne zdjęcie zbliżenie skóry Tabsa... co by nie było że dramatyzuje nad psem podczas gdy on zdrowy - bo ta skora to faktycznie dramat jest :shake: Myślę tez że DT bardziej przydałby się Pikusiowi... jesli już trzeba by wybierac, który z nich jest bardziej w potrzebie... Quote
PaulinaT Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 No i jeszcze tylko powiem, ze Tabsik na aniołka to wygląda na tych zdjęciach - a on ma w temperamencie cos z teriera :diabloti: i jak szliśmy do weta i jakiś pies zza płotu na nas naszczekał to Tabsik prawie że salto z wrażenie wywinął tak się zacietrzewił :diabloti: Quote
swan Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 zagląda regularnie, zagląda i melduję się, coby podskoczył temat bo mnie te psiaki też za serce chwyciły i myślałam urabiać moją mamę, ale moja mama ciągle naszego Portera opłakuje, a teraz Jej zdrowie nawaliło to już nie mam sumienia, bo i tak mam jej koty na przechowanie tymczasowo (mam obecnie pięć psów i pięć kotów:crazyeye: ) ech, i poza samodzielną adopcją nic nie zdziałam a nie mogę z przyczyn (patrz w nawiasie):cool1: no więc tylko się melduję :oops: Quote
basiaap Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja zaglądam;) Tylko że ja niestety nie jestem potencjalnym domem... Quote
PaulinaT Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Wiem ciotki kochane. Zabrałam dzisiaj ze sobą do pracy aparat i mam nadzieje potajemnie obrobić i wstawić zdjęcia Pikusia. Wczoraj jakoś nie udało mi się... Quote
supergoga Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wszak ciotka też zagląda i duma nad nimi - no i nad Myszką - która lada moment na łeb nam spadnie. A z rozmowy cos wyszło czy nic?Bo nie wiem, czy temat drążyć. Fajne psiule - mam nadzieję, że antybiotyki zadziałają - Tabs jako zdrowy psiul znajdzie domek.A Pikuś - może wreszcie sie wyciszy. Quote
PaulinaT Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Wczoraj dziewczyna nie mogła rozmawiać, miała zadzwonić wieczorem a padła mi bateria w telefonie :angryy: a w domu byłam b.b.b.późno... więc zadzwonię za chwilkę, przed wyjściem z pracy. Uwaga, fotki Pikusia nadciągają. Na dzien dobry - nie chce miec z Wami nic wspólnego: Quote
PaulinaT Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 No ale skoro jesteście tak koffani i dajecie mi kabanoski, to moze dam się przekupić... :hmmmm: Ej nie bądź taka daj jeszcze - dobre było! Quote
Recommended Posts