Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko tak zupełnie nieśmiało na marginesie powiem, że Pikuś się ucieszył jak w piątek ich odwiedziłam... :loveu:
Dopiero po chwili sobie przypomniał, ze przecież warczeć trzeba...

Posted

Bazarki na leczenie Tabsa idą - i tutaj chciałam wszystkim licytującym serdecznie podziękować.
Mam nadzieję, że zdrowy Tabs, piękniś nad pięknisie, szybko domek znajdzie. No i że Pikuś już wtedy dawno będzie w domu...

Posted

Cieszymy się, że możemy nadal mieć wśród nas niepożartą Paulinę - Pikuś, moje gratulacje. Pewnie wiedziałeś, że konsumpcja Pauliny nie jest obiecująca - na kosteczkach można kiełki połamać, a mięska, hmmm - chyba na recepte nie ma :evil_lol: .
Może jak go ciotka Goga odwiedzi, to chłopak sobie pożre!;)

Posted

supergoga napisał(a):
Cieszymy się, że możemy nadal mieć wśród nas niepożartą Paulinę - Pikuś, moje gratulacje. Pewnie wiedziałeś, że konsumpcja Pauliny nie jest obiecująca - na kosteczkach można kiełki połamać, a mięska, hmmm - chyba na recepte nie ma :evil_lol: .
Może jak go ciotka Goga odwiedzi, to chłopak sobie pożre!;)

:laugh2_2: Biedny Pikuś, takie posiłki mu proponują...

Posted

Niestety program graficzny płata dzisiaj figle niemiłe :angryy:
Jutro się więc zajmę tym psikusem - a dzisiaj tylko 2 fotki Tabsiątka ślicznego:

I proszę się zachwycać, no!

Posted

Dobrze że opiekunowie się starają. Oby tak dalej, to się Tabsik wyleczy - a wtedy na pewno dom znajdzie. To ładny piesek:iloveyou: śliczny, no i bez problemów z zachowaniem.

Szczerze mówiąc, duzo bardziej martwi mnie Pikuś... To będzie problem. Niestety.:shake:
Oby znalazł sie ktoś, kto ma serce i rozum...

Posted

To prawda jest.
Ale jestem pewna, bez cienia wątpliwości: Pikuś w nowym domku szybko odżyje i będzie milym towarzyszem. To jest przypadek nienajłatwiejszy - ale wystarczy odrobina dobrych chęci i wiedzy i będzie ok!

Posted

Tabsik na fotkach wygląda zdrowo, jak skórkę wyleczy to kudłatek jak laleczka - tylko brać. A najlepiej brać już teraz zaraz.
A Pikusia też brać i w łóżeczku doopke mu grzać.

Posted

Co prawda to prawwda - z tymi domami :cool3:
Ale musze gdzieś poszperać - mam dośc niewyraźne zdjęcie zbliżenie skóry Tabsa... co by nie było że dramatyzuje nad psem podczas gdy on zdrowy - bo ta skora to faktycznie dramat jest :shake:
Myślę tez że DT bardziej przydałby się Pikusiowi... jesli już trzeba by wybierac, który z nich jest bardziej w potrzebie...

Posted

No i jeszcze tylko powiem, ze Tabsik na aniołka to wygląda na tych zdjęciach - a on ma w temperamencie cos z teriera :diabloti: i jak szliśmy do weta i jakiś pies zza płotu na nas naszczekał to Tabsik prawie że salto z wrażenie wywinął tak się zacietrzewił :diabloti:

Posted

zagląda regularnie, zagląda

i melduję się, coby podskoczył temat

bo mnie te psiaki też za serce chwyciły

i myślałam urabiać moją mamę, ale moja mama ciągle naszego Portera opłakuje, a teraz Jej zdrowie nawaliło to już nie mam sumienia, bo i tak mam jej koty na przechowanie tymczasowo (mam obecnie pięć psów i pięć kotów:crazyeye: )

ech, i poza samodzielną adopcją nic nie zdziałam

a nie mogę z przyczyn (patrz w nawiasie):cool1:

no więc tylko się melduję :oops:

Posted

Wiem ciotki kochane.
Zabrałam dzisiaj ze sobą do pracy aparat i mam nadzieje potajemnie obrobić i wstawić zdjęcia Pikusia.
Wczoraj jakoś nie udało mi się...

Posted

Wszak ciotka też zagląda i duma nad nimi - no i nad Myszką - która lada moment na łeb nam spadnie.
A z rozmowy cos wyszło czy nic?Bo nie wiem, czy temat drążyć.

Fajne psiule - mam nadzieję, że antybiotyki zadziałają - Tabs jako zdrowy psiul znajdzie domek.A Pikuś - może wreszcie sie wyciszy.

Posted

Wczoraj dziewczyna nie mogła rozmawiać, miała zadzwonić wieczorem a padła mi bateria w telefonie :angryy: a w domu byłam b.b.b.późno... więc zadzwonię za chwilkę, przed wyjściem z pracy.

Uwaga, fotki Pikusia nadciągają.
Na dzien dobry - nie chce miec z Wami nic wspólnego: