PaulinaT Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Mam wieści - dobre wieści - z domu pikulinowego :loveu: Pikuś nie jest już Pikusiem - jest Kazikiem vel Kazimierzem. Bardzo fajne imię, bez dwóch zdań :lol: Jest przyzwoicie grzeczny, troszke broi ale nie za dużo, okazało się, ze jest pieszczochem i nawet gości lubi :-o Oto co dają miłość, wyrozumialość i cierpliwość. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuje Kasi i Dorocie, że go przygarnęły i pokazały mu, jak fajne może byc psie życie... Quote
basiaap Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 PaulinaT napisał(a):Mam wieści - dobre wieści - z domu pikulinowego :loveu: Pikuś nie jest już Pikusiem - jest Kazikiem vel Kazimierzem. Bardzo fajne imię, bez dwóch zdań :lol: Jest przyzwoicie grzeczny, troszke broi ale nie za dużo, okazało się, ze jest pieszczochem i nawet gości lubi :-o Oto co dają miłość, wyrozumialość i cierpliwość. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuje Kasi i Dorocie, że go przygarnęły i pokazały mu, jak fajne może byc psie życie... Przyłączam się do podziękowań:loveu: i strasznie się cieszę, że są tacy ludzie:multi: :multi: :multi: Pikuś czeka biedulek - ale dobrze że choć z tą skórką lepiej o 80 % - to bardzo dużo:) Quote
PaulinaT Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 basiaap napisał(a): Pikuś czeka biedulek - ale dobrze że choć z tą skórką lepiej o 80 % - to bardzo dużo:) Tabsik :mad: :eviltong: Quote
basiaap Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 PaulinaT napisał(a):Tabsik :mad: :eviltong: O sorry:oops: :lol: Ale mi te ich imiona na odwrót pasują - znaczy Tabs do Pikusia, a Pikuś do Tabsa... Quote
PaulinaT Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Dokładnie takie samo wrażenie miałam na poczatku mojej z nimi znajomości - byłam przekonana że maja imiona na odwrót. Ech tylko nie wiem kiedy uda mi się do Tabsa pojechać... Zawaliło mnie robotą - a ktoś na te psie i kocie chrupki musi zarobić niestety :shake: Quote
PaulinaT Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Tabsik sie przypomina... Dla przypomnienia - Tabsik to ten szorstkowłosy przystojniak :cool3: Quote
safarii Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Tak tu cisza, że rzeczywiście można o Tobie zapomnieć :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: ale nie zapomnimy;) Quote
basiaap Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tabsik biedaczku... Nikt się jeszcze nie zakochał w Tobie, a teraz te wakacje... kiepski czas na adopcję:shake: Dobrze że choć ze skórką lepiej Quote
PaulinaT Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 W weekend wybiorę się do Tabsa. Nowe fotki zrobić, zobaczyc jak się pies ma. Jak ktos ma ochotę poznać przystojniaka to zapraszam :cool3: Quote
safarii Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nowa sesja zdjęciowa dla Tabsa:crazyeye: ! Pokaż nam jeszcze raz tego przystojniaka:razz: Quote
PaulinaT Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kciuki do piątku potrzebne :cool3: W piątek jadę z wizytą. Nie chcę zapeszać - mailowanie wyszło nad wyraz dobrze... Quote
safarii Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bardzo, bardzo, bardzo trzymam kciuki:multi: :multi: :multi: Quote
basiaap Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Czy to znaczy, że dom dla Tabsa się szykuje?:razz: Quote
PaulinaT Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Powiem krótko - bo nie powinno mnie tu być - Tabs od wczoraj jest w nowym domu! Wojtek - jego nowy Pan - przeszedł krzyzowy ogien pytań wzorowo :evil_lol: i zdobył jeden z największych skarbów: wspaniałego psa. Tabs - wszystkiego najlepszego w nowym domu! :loveu: Quote
supergoga Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi: :multi: :multi: Cieszę się bardzo, ten dom jest super domem dla Tabsika. Paulina - nareszcie psiul się doczekał. Trzeba by tytuł zmienić - i do pracy nad kolejnymi biedami, które nadal czekają. Quote
GoniaP Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Ojej, ale super!!! Gratulacje Paula!!! A Tabsowi wszystkiego co najlepsze w nowym życiu!!! Quote
safarii Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale wspaniała wiadomość!!! Wszystkiego dobrego Tabs!!!:loveu: Gratulacje i wyrazy uznania dla Pauliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
basiaap Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Też gratuluję!:multi: :multi: :multi: A skórka Tabsa już do końca wyleczona? Quote
PaulinaT Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 No jestem - ciekawa dlaczego te urlopy tak sie szybko kończą?? :hmmm: Dziewczyny - dziękuję za słowa uznania, mimo, że nie moja zasługa w tym przecież :oops: O Tabsa dostałam 1 maila z zapytaniem przez te wszystkie miesiące, słownie jednego! Nie spodziewałam się strzału w 10 za pierwszym razem. Ale tak wyszło. Dostałam super fajnego maila i zdjęcia. Pozwolę sobie zacytować fragmenty: Na spacerach Tabs nie odpuści żadnemu murkowi, drzewu czy latarni. Wszędzie musi zostawić swój ślad, wszędzie chce zaznaczać swoją obecność :) Jest bardzo wesoły, ale jednocześnie spokojny i cierpliwy. Gdy akurat nie mogę poświęcić mu całej swojej uwagi, kładzie się u nóg i czeka. Czasem tylko się niecierpliwi i opiera swój łeb na moich kolanach domagając się pieszczot :) Szczerze mówiąc jestem zdziwiony szybkością, z jaką Tabs zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu. No i jego przywiązaniem. Dzieje się dokładnie jak w piosence Natalii Kukulskiej: "...wystarczy tylko, że się poruszę, zaraz przybiega by ze mną być..." i nie ma w tym krzty przesady. Nawet do łazienki muszę wchodzić szybko, żeby nie wszedł za mną :) Jestem szczęśliwy i dumny, że nawiązaliśmy z Tabsem taką wspaniałą nić porozumienia. No powiedzcie same... basiaap - skóra Tabsa jest zdrowa, bez zadnych zastrzeżeń. Ale trzeba uważać, żeby Tabs już nigdy przenigdy nie miał nawet jednej pchełki... Quote
kinga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 cudnie, strasznie sie cieszę, ze tak dobrze trafił :lol: ...wiesz, Paulina, jednym urlopy sie konczą, a innym - zaczynają...:eviltong: :diabloti: Quote
Recommended Posts