basiaap Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No to pięknie:multi: :multi: Piesek zdrowy i domek się znalazł od "pierwszego strzału"! A jaki śliczny ten psiutek jest:loveu: Quote
PaulinaT Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 kinga napisał(a): ...wiesz, Paulina, jednym urlopy sie konczą, a innym - zaczynają...:eviltong: :diabloti: kończa sie czy zaczynają - zawsze za krótko trwają :siara: :diabloti: Quote
PaulinaT Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 basiaap napisał(a):A jaki śliczny ten psiutek jest:loveu: No a na żywo to dopiero robi wspaniałe wrażenie - niczym Sproket z mapetów! :lol: :loveu: Quote
samoglow Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 super, super, super!!!!:loveu: :lol: :p :multi: Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Dawno nie miałam wieści o Pikusiu... ale to oczywiście do nadrobienia :) Natomiast Tabs ma się świetnie - supe dogaduje się ze swoim Panem, trochę broi i pokazuje różki czasem no i przy misce grymasi ;-) łobuziak kochany! Oto kilka fotek Tabsowego szczęścia: Quote
PaulinaT Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 GoniaP napisał(a):Ależ szczęśliwy pychol :loveu: Nooo :loveu: :loveu: :loveu: Ja to bym chętnie ten domek sklonowała :cool1: Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Mam. Wieści o Tabsie. Normalnie cud miód i orzeszki. Cudownie jest dostać takiego maila... Pozwalam sobie zacytować 2 zdania, które mówią wszystko: Jest z nas dobrana para i mam wrażenie, że jest ze mną od zawsze. Cieszę się, że się u mnie znalazł. I kilka foteczek: Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Super wiadomości :p No i piękny pies... i kudły ma a'la Wikunia ;) Quote
PaulinaT Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Marta i Wika napisał(a):Super wiadomości :p No i piękny pies... i kudły ma a'la Wikunia ;) No tylko on jest mocno prostokątny :lol: :lol: Quote
Recommended Posts