Ada-Vebby Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Teraz może być już tylko lepiej,mizianko dla Zosi i pozdrowionka dla rodzinki,która cierpliwie znosi Jej psikusy;) Quote
kiyoshi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 ufff...już jestem na miejscu i wreszcie udało mi się podłączyć do sieci na stałe...więc widomości znów będą:) dziś dostałam pięknego smsa od Pauliny, aż muszę go wam tutaj zacytować:) "Zosia od 2 dni śpi idealnie cisza i spokój, śpi u nas w kuchni, mam nadzieje, że będzie tak dalej!" :) wspaniała wiadomość, aż się serduszko raduje:0 umówiłam się też z Pauliną, że z Zosiowego konta zostanie zakupione: -szczotka do wyczesania sierści -kropelki na pchły i pasożyty -zapas wędzonych kości na znudzenie Dzisiaj odnottowałam także nowe wpłaty na koncie Zosi; - 120, 50 zł z bazarku MARTIKI:loveu: - 20 zł od yoana (stała deklaracja III) -25 zł od zachary (stała deklaracja III) Bardzo wszystkim dziękujemy:) :) :) Quote
AgusiaP Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='kiyoshi']ufff...już jestem na miejscu i wreszcie udało mi się podłączyć do sieci na stałe...więc widomości znów będą:) dziś dostałam pięknego smsa od Pauliny, aż muszę go wam tutaj zacytować:) "Zosia od 2 dni śpi idealnie cisza i spokój, śpi u nas w kuchni, mam nadzieje, że będzie tak dalej!" :) wspaniała wiadomość, aż się serduszko raduje:0 umówiłam się też z Pauliną, że z Zosiowego konta zostanie zakupione: -szczotka do wyczesania sierści -kropelki na pchły i pasożyty -zapas wędzonych kości na znudzenie Dzisiaj odnottowałam także nowe wpłaty na koncie Zosi; - 120, 50 zł z bazarku MARTIKI:loveu: - 20 zł od yoana (stała deklaracja III) -25 zł od zachary (stała deklaracja III) Bardzo wszystkim dziękujemy:) :) :)[/QUOTE] Super, że jesteś już z nami:) Wspaniałe wiadomości :multi:Zosieńko trzymaj tak dalej :):):) Quote
Mysza2 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 No i bardzo dobrze:):), czas robi swoje i cierpliwość:) Quote
Yoana Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Też się cieszę, tylko czekam na uśmiechnięte oczy także na dworze, żeby ta melancholia z nich zniknęła. Wiem, że trzeba czasu, ale ja bym chciała już ! :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Yoana']Też się cieszę, tylko czekam na uśmiechnięte oczy także na dworze, żeby ta melancholia z nich zniknęła. Wiem, że trzeba czasu, ale ja bym chciała już ! :evil_lol:[/QUOTE] i ja czekam na uśmiechnięty pychol i śmiejące oczęta Zosieńki :) jestem pewna że niebawem tak właśnie będzie :):):) Quote
Yoana Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Pewnie, że tak- tyle Dobrych Dusz o niej myśli i dobrą energię wysyła, że musi być dobrze. Quote
kiyoshi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Yoana']Pewnie, że tak- tyle Dobrych Dusz o niej myśli i dobrą energię wysyła, że musi być dobrze.[/QUOTE] tak ciotki..wygląda na to, że najgorsze minęło:) dzisiaj również dostałam informacje od Pauliny, że wszystko u Zosi dobrze.. Paulina kupiła w zoologicznym co było umówione, jutro prześle paragon więc rozliczymy te wydatki i kolejny miesiąc hotelowania... Wiem tez, że Zosia bardzo polubiła szczotkowanie futerka:D bardzo się ciesze, że tu ciotki jesteście i że u Zosi tak się zmienia na lepsze... Paulina wykazała się wielkim sercem i cierpliwością...może być przykładem tego, że psu trzeba dać czas i szanse! ktoś inny pewnie już sto razy, by Zosie wywalił... oczywiście- pukam w niemalowane itd. by nie zapeszyć i by Zosia była już tylko grzeczna;)))) Quote
Mysza2 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [B]Zosia nie była niegrzeczna[/B]. Zosia była wystraszona, musiała się przyzwyczaić do nowych ludzi, nowych warunków, odreagować stress. Będzie dobrze:) Quote
Ada-Vebby Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Tak,tak Zosiu,teraz musisz być "już tylko grzeczna" :):) Quote
Nette Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='kiyoshi'] Paulina wykazała się wielkim sercem i cierpliwością...może być przykładem tego, że psu trzeba dać czas i szanse! ktoś inny pewnie już sto razy, by Zosie wywalił... oczywiście- pukam w niemalowane itd. by nie zapeszyć i by Zosia była już tylko grzeczna;))))[/QUOTE] Serdeczne dzięki Paulinie :loveu: Spisała się naprawdę dzielnie! :multi: Ja też życzę Zosi spokoju ducha, a deklarację już przesłałam :) Quote
kiyoshi Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='róża35']Czy Zosi są podawane te leki na uspokojenie ?[/QUOTE] są podawane tylko doraźnie z tego co wiem:) wpłynęła dziś deklaracja od nette 10 zł:) bardzo dziękujemy:) wydatki to - 300 zł za marzec na hotelowanie - 53,97 zł [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-XftjD4aWA7E/UTeYXuTQEFI/AAAAAAAAALs/RWmXWCiY4zU/s647/DSCN3636.JPG[/IMG] mam też piękne nowe zdjęcia Zosi:) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-e390hw7AMBg/UTeYVmrNO4I/AAAAAAAAALk/UCpPzTFfJp8/s485/DSCN3624.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-A1L0qhXl2SI/UTeYSvcVxbI/AAAAAAAAALc/q20khEqX5UM/s647/DSCN3620.JPG[/IMG] i ze swoim kawalerem:loveu: (piękna para)[/img] [img]https://lh3.googleusercontent.com/-lwKOIIjXdMI/UTeYPqk6bNI/AAAAAAAAALU/aJQMeEqapZ0/s647/DSCN3617.JPG[/img] Quote
AgusiaP Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='kiyoshi']tak ciotki..wygląda na to, że najgorsze minęło:) dzisiaj również dostałam informacje od Pauliny, że wszystko u Zosi dobrze.. Paulina kupiła w zoologicznym co było umówione, jutro prześle paragon więc rozliczymy te wydatki i kolejny miesiąc hotelowania... Wiem tez, że Zosia bardzo polubiła szczotkowanie futerka:D bardzo się ciesze, że tu ciotki jesteście i że u Zosi tak się zmienia na lepsze... Paulina wykazała się wielkim sercem i cierpliwością...może być przykładem tego, że psu trzeba dać czas i szanse! ktoś inny pewnie już sto razy, by Zosie wywalił... oczywiście- pukam w niemalowane itd. by nie zapeszyć i by Zosia była już tylko grzeczna;))))[/QUOTE] Ja też pukam w niemalowane, ale myślę, że najgorsze już za Zosią :) Cieszę się ogromnie :):):) Quote
kiyoshi Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Mysza2']śliczna jest:)[/QUOTE] tak:) wydaje mi się, że chyba nawet wypiękniała ( a mówią, że złość piękności szkodzi;)- bzdura:D ) Quote
kasiainat Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Przychodzę na wątek potwierdzić, że siostra otrzymała pieniążki :-) Wczoraj próbowała się zalogować na dogo ale coś tam jej nie wychodziło. Osobiście nie miałam jeszcze okazji poznać Zosi - muszę się w końcu się tam wybrać. Quote
kiyoshi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Przychodzę na wątek potwierdzić, że siostra otrzymała pieniążki :-) Wczoraj próbowała się zalogować na dogo ale coś tam jej nie wychodziło. Osobiście nie miałam jeszcze okazji poznać Zosi - muszę się w końcu się tam wybrać.[/QUOTE] Bardzo dziękuje Kasiu za potwierdzenie:) Czekamy tu na Paulinke:) przydałyby się wieści z pierwszej ręki....może w końcu logowanie zakończy się pomyślnie;) A Ciebie namawiam oczywiście byś poznała Zosie...z twoim doświadczeniem pewnie mogłabyś coś nas doradzić w 'trudniejszych chwilach'... Quote
Romina_74 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jaka ona śliczna się zrobiła. Taka poczciwinka ... Ale staruszeczka z domkiem dla takich psiaków ciężko, oj ciężko :( Quote
zachary Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Śmieszna para...Smutas Minguś i tęskniąca za kiyoshi Zosia. Myślę, że tak właśnie jest i ona starała się uporać z tą tęsknotą. Powierzchownie się uporała... Quote
AgusiaP Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='kasiaprzystał']Przychodzę na wątek potwierdzić, że siostra otrzymała pieniążki :-) Wczoraj próbowała się zalogować na dogo ale coś tam jej nie wychodziło. Osobiście nie miałam jeszcze okazji poznać Zosi - muszę się w końcu się tam wybrać.[/QUOTE] Oj to czekamy aż Paulina się zaloguje :) Quote
piescofajnyjest Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 sliczna, wiosenna Zosienka, a i Mingulec niczego sobie;) Quote
Recommended Posts