kiyoshi Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Romina_74']Jaka ona śliczna się zrobiła. Taka poczciwinka ... Ale staruszeczka z domkiem dla takich psiaków ciężko, oj ciężko :([/QUOTE] witaj Romino:) dziękuje, że nas odwiedziłaś:) Zosia na szczęście bezpieczna, a dobrego DS pewnie też trzeba będzie powoli wypatrywać.... dziękuje cioteczkom za obecność:)Zosia i Mingo to niezwykła para, rzeczywiście...chociaż co do Mingo, to już po samym zdjęciu widze jak bardzo się zmienił:) stoi ładnie, normalnie- jak go pierwszy raz widziałam, wszystko co mógł- kulił pod siebie!! Zosia widać miała misję, by pomóc Mingo;) na razie nie mam nowych wieści od Pauliny...:) Quote
Mysza2 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='kiyoshi']w..chociaż co do Mingo, to już po samym zdjęciu widze jak bardzo się zmienił:) stoi ładnie, normalnie- jak go pierwszy raz widziałam, wszystko co mógł- kulił pod siebie!! Zosia widać miała misję, by pomóc Mingo;)[/QUOTE] Ktoś mądry kiedyś napisał, że wszystko jest "po coś" :) Quote
kiyoshi Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Mysza2']Ktoś mądry kiedyś napisał, że wszystko jest "po coś" :)[/QUOTE] ..tez coraz częściej tak uważam;) najnowsze wieści od Zosieńki: "Cześć u nas wszystko ok zosieńka dobrze się sprawuje jedyny na razie minus że jak wychodzimy za bramke to chce uciec za nami a tak to ok uszy i kość wędzona bardzo jej zasmakowały dalej sobie siedzi na polku w dzień i jest zadowolona pozdrawiamy" Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='piescofajnyjest']sliczna, wiosenna Zosienka, a i Mingulec niczego sobie;)[/QUOTE] Oj tak :) kochane psie serducha :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Cudowne wiadomości :loveu::loveu: Zosieńka nasza :) Quote
Ada-Vebby Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Baardzo cieszą takie wiadomości o naszej Zosi :) Quote
Romina_74 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 dobrze, ze psinka bezpieczna :) jak miło, że jesteście wszyscy kochający zwierzaki :) :) to i domek sie w koncu znajdzie! Quote
kiyoshi Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 cioteczki kochane, bardzo dziękuje za obecność:) dziś nowych wieści od Zosienki nie mam ale pewnie jutro coś się pojawi;) dobranoc Quote
piescofajnyjest Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 spij slodko Zosienko:) i Ciocie tez......slodkich snow! Quote
kiyoshi Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 halszka napisał(a):odwiedzam Zosieńkę w ten deszczowy dzień a u nas (środek Anglii) śniegiem właśnie zacina!!!:) :D witam cioteczki:) Quote
Ada-Vebby Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Witam również!U nas dziś też jak w środku Anglii ;)Śniegiem zacina nieżle !!;):) Quote
Yoana Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A u nas słońce świeci !!! :lol: Żartowałam :eviltong: (niestety)- tak samo jak u Was- paskudnie! Quote
kiyoshi Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Yoana']A u nas słońce świeci !!! :lol: Żartowałam :eviltong: (niestety)- tak samo jak u Was- paskudnie! od Zosi też przyszły wieści nie wychwalające pogody;) "Cześć u nas wszystko ok u zosi fajnie wariuje lubi się bawić dzisiaj tylko troche ponury dzień bo pada i zosia siedzi w domu i troche się jej to nie podoba pozdrawiamy" i zdjęcia Quote
zebrazebra Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Piękne kły, Zosia jak dumna lwica :) Poszła moja deklaracja marcowa. Quote
Romina_74 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Dokładnie jak lwica :) taka wenecka z klasą :) Quote
kiyoshi Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 taka minkę z wywalonymi kłami Zosienka robi jak się bardzo rozbawi:) to jest jej...można powiedzieć...zadowolona minka:) Dobrze, że przyzwyczaiła się już w miarę do nowego domku.... najgorsze, że to kolejny- tylko tymczasowy dom..... Dziękuje zebrazaebra za deklaracje:) jeszcze nie wpłynęła.. pewnie będą jutro, za to dziś wpłynęły pieniążki od funky- 10 zł- dziękujemy:) Quote
Mysza2 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 piękna:) https://lh5.googleusercontent.com/-ym-bP3K6rok/UT4WiQ12GLI/AAAAAAAAAL8/TCcVkyDKkQQ/s647/DSCN3655.JPG Quote
kiyoshi Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 dzień dobry:) ciekawe czy u Zosieńki też tak śnieżek pada? bo u nas zacina z całych sił!! Quote
kiyoshi Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 dziś wpłynęła deklaracja za marzec od zebrazebra- 10 zł ślicznie dziękujemy:D Quote
Recommended Posts