Nette Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Okropna wiadomość :( Izo, najszczersze kondolencje. Bardzo żałuję Zosieńki.... Quote
Livka Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Bardzo mi przykro - chyba wszyscy tu rozumiemy bardzo dobrze co czujesz :( Zosieńka była u Was szczęśliwa i tylko to się liczy. Kiedyś tam wszyscy będziemy znowu razem ... (*)(*)(*) Trzymaj się droga kiyoshi. Quote
Ada-Vebby Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Bardzo przykro :( Trzymaj się kiyoshi,znam ten ból. Quote
kiyoshi Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 dziękuje wszystkim za dobre słowa.... Zosia była z nami tylko ok. 4 miesiące a wpasowała się w nasze życie tak idealnie jakby była stalą/ niezmienną/niezastąpioną jego częścią... Wierzyłam, że przed nią jeszcze lata! Chciałam na święta przygotować dla Was laurkę z wizerunkiem Zosi...ale ona nie doczekała tej sesji:( pozostawiła po sobie wielką pustkę....Wciąż pamiętam pierwszy dzień jak ją zobaczyłam nad rzeką ponad 2 lata temu...przeczytałam stare posty na wątku- wróćiło tyle cudownych wspomnień! podarowaliśmy jej 2 dodatkowe lata życia i tą 'książkę'- jej watek- z tyloma pięknymi chwilami z jej życia.... Życzę Wam zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt! utulcie swoje czworonogi ode mnie. Quote
AlfaLS Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Kochani, mimo wszystko, zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych! Quote
piescofajnyjest Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Kiyoshi...trzymaj sie....... do zobaczenia Zosienko.......... Quote
Zofija Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Przepraszam za offa, ale mam tragiczny przypadek.. Fazi umiera z z rozpaczy.. http://www.dogomania...łagamy-o-pomoc/ Quote
kiyoshi Posted March 30, 2018 Author Posted March 30, 2018 Jutro minie 3 lata jak Zosi nie ma...pamiętam o Tobie maleńka :( :( Quote
Recommended Posts