Yoana Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Zośka nie szalej ! a Paulinie dziękujemy za cierpliwość :loveu: Quote
kiyoshi Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Yoana napisał(a):Miejmy nadzieję, że tak już zostanie. Zośka nie szalej ! a Paulinie dziękujemy za cierpliwość :loveu: dokładnie:) wrzucam piękne zdjęcia...wydaje mi się, że Zosia jest na nich jakby uśmiechnięta:) na tym zdjęciu Zosia prezentuje swój nowy identyfikator:) a na tym zabawke:) Quote
Yoana Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Zdecydowanie inny wyraz oczu i pycholka :lol: Powtórzę się, ale nie mogę się powstrzymać- piękna z niej psica. Edited February 19, 2013 by Yoana Quote
Beatkaa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pięknie :loveu: teraz już na pewno będzie tylko lepiej :):) Quote
AgusiaP Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nasza Zosieńka spisuje się na medal:multi: Quote
Ada-Vebby Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nareszcie Zofijko dajesz nam odetchnąć ;):) W nagrodę mizianko przesyłamy i całujemy ten śliczny ,uśmiechnięty pycholek!:) Quote
kiyoshi Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Yoana napisał(a):Zdecydowanie inny wyraz oczu i pycholka :lol: Powtórzę się, ale nie mogę się powstrzymać- piękna z niej psica. właśnie też mi sie wydaje, jakby coś się w zosi zmieniło...oczka weselsza, pysio uśmiechnięty.... no i piękna...o tak...bardzo śliczna sunia:) Quote
Mysza2 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Kropelki wysłane, ale może nawet bez nich się obejdzie:) Quote
paula_t Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ogonek w górze, pycholek uśmiechnięty, oczka rozpromienione, na to czekaliśmy:loveu: Quote
kiyoshi Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Mysza2 napisał(a):Kropelki wysłane, ale może nawet bez nich się obejdzie:) dziękuje Myszko:) jeśli Zosi się nie przydadzą (oby), to pamiętajmy, że u Zosi są "na stanie" i jak będą potrzebne prześlemy dalej:) Quote
zebrazebra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Na zdjęciach widać, że Zosia w lepszym nastroju, zainteresowana otoczeniem i swobodniejsza :) Oby tak dalej! A co weterynaryjnie się teraz dla Zosi planuje? Quote
piescofajnyjest Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 przyszlam poogladac usmiechniety pychol Zosi:loveu: Quote
kiyoshi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 zebrazebra napisał(a):Na zdjęciach widać, że Zosia w lepszym nastroju, zainteresowana otoczeniem i swobodniejsza :) Oby tak dalej! A co weterynaryjnie się teraz dla Zosi planuje? na chwile obecną nie planujemy leczenia Zosi- guz trzeba obserwować, jedynie można by stosować krople do oczy zapobiegajace postępowaniu zaćmy...myślę, że trzeba będzie je kupić i podawać jak tylko Zosia bardziej oswoi się z Pauliną i pozwoli je sobie zakraapiać Quote
kiyoshi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 (edited) halszka napisał(a):...i ja zaglądam...:) dzisiaj nie dostałam wieści od Zosi...mam nadzieje, że wszystko dobrze i że jutro Paulina coś napisze:) edit: a jednak wieści dotarły, więc przekazuje dalej:) "Zosia jak zwykle ma dużo energii, w nocy spała spokojnie nie drapała, chciałam żeby spała z nami w nocy ale nie wyszło bo cały czas wskakiwała do mojego młodszego syna do łózka i go budziła, a w dzień już zauważyłam, że śpi spokojnie jak ja tylko z małym jestem w domu a jak drugi syn i mąż się pokażą to już woli iść na pole. Ona po prostu lubi spokój a przy dwójce dzieci wiesz jak bywa, dzisiaj Zosieńka bardzo rozgoniła Mingo, razem biegali po ogródku, chodził za nią w krok i dzięki niej zaczął sam przychodzić do domu po spacerku. Zaczynają się zaprzyjaźniać" wspaniałe wiadomości!!!:loveu::loveu::loveu: Edited February 20, 2013 by kiyoshi Quote
Mysza2 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Jak to dobrze:):) Za dużo na dziewczynkę spadło tych rozstań i zmian, ale powolutku się uspakaja:) Kiyoshi, może wreszcie odetchniesz:) Quote
zachary Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Tak, dobre wiadomości! Zosia będzie matkować Mingusiowi, super! Quote
kiyoshi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 zachary napisał(a):Tak, dobre wiadomości! Zosia będzie matkować Mingusiowi, super! i Mingusiowi i Zosi wyjdzie ta znajomość na dobre:) on- się otworzy; ona- będzie miała się czym zająć:D tak martwiłam się o ich 'znajomość', a tu proszę....Paulinko- koniecznie nagraj jakiś film jak razem sobie w śniegu brykają:D Quote
kiyoshi Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Mysza2 napisał(a):Jak to dobrze:):) Za dużo na dziewczynkę spadło tych rozstań i zmian, ale powolutku się uspakaja:) Kiyoshi, może wreszcie odetchniesz:) tak...powolutku zaczynam oddychać spokojnie (i u mnie - ledwo ledwo- obeszło się bez kropelek:) ) Quote
AgusiaP Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Chyba już wszystkie możemy odetchnąć ufff:) Quote
Nette Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Bardzo się cieszę z dobrych wieści :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts