asiuniab Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 i ja przyszłam do dziadunia, bo mam do Nich słabość; Quote
mdk8 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jakiś czas temu czytałam o psiaku, który w schronie cały czas leżał i wet. stwierdził nieodwracalny niedowład. Psiulek znalazł dom i po kilku tygodniach " normalnego jedzenia" stanął na nogi i nawet było zdjęcie jak biega. Płakałam jak czytałam jego historię. Jeżeli zdecydujecie się go wyciągnąć to miesięcznie wspomogę psinę jakimś groszem. Quote
RudyKas Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 I ja nie pozostanę obojętna, jeśli go wyciągniecie to też się dorzucę miesięcznie. Najwyżej przestanę jeść:P Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Dziękujemy ogromnie za zainteresowanie się dziadziuniem, odwiedzanie, chęć pomocy! :multi: :loveu: Żuczku kochany chyba już niedługo :) Quote
Gabi79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='kolejna kobietka']tylko, ze to platny dt tak? a nie "tylko" za zwrot kosztow wyzywienia i ewentualnego leczenia? :sad:[/QUOTE] Jutro zadzwonię do Kikou i zapytam jak to widzi, tzn. kwestię finansową [quote name='Aimez_moi']Byloby wspaniale......... dziadzio bardzo zasluguje na to aby Go wyciagnac......[/QUOTE] [quote name='RudyKas']I ja nie pozostanę obojętna, jeśli go wyciągniecie to też się dorzucę miesięcznie. Najwyżej przestanę jeść:P[/QUOTE] [quote name='asiuniab']i ja przyszłam do dziadunia, bo mam do Nich słabość;[/QUOTE] Dziękuję wszystkim za przybycie na wątek [quote name='mdk8']jakiś czas temu czytałam o psiaku, który w schronie cały czas leżał i wet. stwierdził nieodwracalny niedowład. Psiulek znalazł dom i po kilku tygodniach " normalnego jedzenia" stanął na nogi i nawet było zdjęcie jak biega. Płakałam jak czytałam jego historię. Jeżeli zdecydujecie się go wyciągnąć to miesięcznie wspomogę psinę jakimś groszem.[/QUOTE] Psiaki w nowych domach odżywają, jak wzięłam do siebie Nutkę na BDT ( z tego schronu, co Żuczek) myślałam, że jest stara, bo bardzo powoli chodziła. A potem biegała jak torpeda. Spędziła w boksie 6 lat Quote
asiuniab Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Gabi79']Na razie tkwi biedak w schronie:-([/QUOTE] matuńku, trzeba coś psiaczkowi znaleźć:( Quote
obiezyswiat75 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dziewczyny, co robimy z Żuczkiem? Toyota - wyciągamy go? Quote
Gabi79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='asiuniab']matuńku, trzeba coś psiaczkowi znaleźć:([/QUOTE] Kikou może go przyjąć na PDT i co prosimy o deklaracje, czy szukamy bezpłatnego lub za zwrot kosztów???? Quote
kolejna kobietka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 caly czas szukamy bdt za zwrot ewentualnych kosztow wyzywienia/leczenia, ale takich jak na lekarstwo :sad: Quote
obiezyswiat75 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 a ten Dziadunie mi się śni po nocach Quote
ewu Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='kolejna kobietka']caly czas szukamy bdt za zwrot ewentualnych kosztow wyzywienia/leczenia, ale takich jak na lekarstwo :sad:[/QUOTE] A myślałyście o tym co Ci na pw napisałam? Quote
Gabi79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='ewu']A myślałyście o tym co Ci na pw napisałam?[/QUOTE] Ewu, masz może kogoś chętnego, kto dałby małemu BDT???? Quote
ewu Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Gabi79']Ewu, masz może kogoś chętnego, kto dałby małemu BDT????[/QUOTE] Ja niestety nie ale miałam pomysł tylko nie wiem czy realny... Quote
kolejna kobietka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 jeszcze nie wiem, co toyota na to... Quote
kolejna kobietka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 boje sie, ze nie zdazymy mu pomoc :bigcry: nie wiem, czy widzialyscie ostatnia bide, dla ktorej toyota zalozyla watek... :-(:-(:-( Quote
Gabi79 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='ewu']Ja niestety nie ale miałam pomysł tylko nie wiem czy realny...[/QUOTE] Ewu możesz się podzielić tym pomysłem, każda propozycja jest warta rozważenia [quote name='kolejna kobietka']boje sie, ze nie zdazymy mu pomoc :bigcry: nie wiem, czy widzialyscie ostatnia bide, dla ktorej toyota zalozyla watek... :-(:-(:-([/QUOTE] Oby udało się mu pomóc, o którą bidę chodzi???? Quote
kolejna kobietka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 o ta :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240468-Sznaucerek-miniaturka-mix-w-schronisku-nie-mo%C5%BCe-chodzi%C4%87-!!! Quote
ewu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='kolejna kobietka']o ta :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240468-Sznaucerek-miniaturka-mix-w-schronisku-nie-może-chodzić-!!! Boże to jest dramat...:( Quote
ewu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Gabi79']Ewu możesz się podzielić tym pomysłem, każda propozycja jest warta rozważenia Oby udało się mu pomóc, o którą bidę chodzi????[/QUOTE] Gabi nie wiem czy mogę pisać na wątku,nie znam sytuacji, ani warunków. Napiszę na pw:) Quote
Gabi79 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='ewu']Gabi nie wiem czy mogę pisać na wątku,nie znam sytuacji, ani warunków. Napiszę na pw:)[/QUOTE] Bardzo Cię proszę, napisz. Quote
obiezyswiat75 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 A cóz to za plan tajemny? Dziewczyny, co z Dziaduniem zrobimy? Serce mi krwawi jak patrzę na jego zdjęcia.... Quote
kolejna kobietka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 niestety na fb rowniez zadnej propozycji dt chociaz za zwrot kosztow za wyzywienie i ewentualne leczenie :-( Quote
Recommended Posts