Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakiś czas temu czytałam o psiaku, który w schronie cały czas leżał i wet. stwierdził nieodwracalny niedowład. Psiulek znalazł dom i po kilku tygodniach " normalnego jedzenia" stanął na nogi i nawet było zdjęcie jak biega. Płakałam jak czytałam jego historię. Jeżeli zdecydujecie się go wyciągnąć to miesięcznie wspomogę psinę jakimś groszem.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']tylko, ze to platny dt tak? a nie "tylko" za zwrot kosztow wyzywienia i ewentualnego leczenia? :sad:[/QUOTE]

Jutro zadzwonię do Kikou i zapytam jak to widzi, tzn. kwestię finansową

[quote name='Aimez_moi']Byloby wspaniale......... dziadzio bardzo zasluguje na to aby Go wyciagnac......[/QUOTE]

[quote name='RudyKas']I ja nie pozostanę obojętna, jeśli go wyciągniecie to też się dorzucę miesięcznie.
Najwyżej przestanę jeść:P[/QUOTE]

[quote name='asiuniab']i ja przyszłam do dziadunia, bo mam do Nich słabość;[/QUOTE]

Dziękuję wszystkim za przybycie na wątek

[quote name='mdk8']jakiś czas temu czytałam o psiaku, który w schronie cały czas leżał i wet. stwierdził nieodwracalny niedowład. Psiulek znalazł dom i po kilku tygodniach " normalnego jedzenia" stanął na nogi i nawet było zdjęcie jak biega. Płakałam jak czytałam jego historię. Jeżeli zdecydujecie się go wyciągnąć to miesięcznie wspomogę psinę jakimś groszem.[/QUOTE]

Psiaki w nowych domach odżywają, jak wzięłam do siebie Nutkę na BDT ( z tego schronu, co Żuczek) myślałam, że jest stara, bo bardzo powoli chodziła. A potem biegała jak torpeda.
Spędziła w boksie 6 lat

Posted

[quote name='asiuniab']matuńku, trzeba coś psiaczkowi znaleźć:([/QUOTE]

Kikou może go przyjąć na PDT i co prosimy o deklaracje, czy szukamy bezpłatnego lub za zwrot kosztów????

Posted

[quote name='kolejna kobietka']caly czas szukamy bdt za zwrot ewentualnych kosztow wyzywienia/leczenia, ale takich jak na lekarstwo :sad:[/QUOTE]
A myślałyście o tym co Ci na pw napisałam?

Posted

[quote name='Gabi79']Ewu, masz może kogoś chętnego, kto dałby małemu BDT????[/QUOTE]
Ja niestety nie ale miałam pomysł tylko nie wiem czy realny...

Posted

[quote name='ewu']Ja niestety nie ale miałam pomysł tylko nie wiem czy realny...[/QUOTE]

Ewu możesz się podzielić tym pomysłem, każda propozycja jest warta rozważenia

[quote name='kolejna kobietka']boje sie, ze nie zdazymy mu pomoc :bigcry:
nie wiem, czy widzialyscie ostatnia bide, dla ktorej toyota zalozyla watek... :-(:-(:-([/QUOTE]

Oby udało się mu pomóc, o którą bidę chodzi????

Posted

[quote name='Gabi79']Ewu możesz się podzielić tym pomysłem, każda propozycja jest warta rozważenia

Oby udało się mu pomóc, o którą bidę chodzi????[/QUOTE]
Gabi nie wiem czy mogę pisać na wątku,nie znam sytuacji, ani warunków. Napiszę na pw:)