Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Takie głupie marzenie mi przyszło do głowy, ale może dożywotni tymczas za zwrot kosztow karmy i leczenia by się znalazł?[/QUOTE]

Mnie też się marzy tymczas dla niego

Posted

Weszlam dzisiaj na kolejny watek... Toyota, jaka ty jestes fajna dziewczyna, niby nic, a ile robisz dla tych biedakow. I tak skromnie cicho, bez fanfaronady, az chce sie ci pomagac. super, tak trzymaj.

Posted

[quote name='Agata69']Weszlam dzisiaj na kolejny watek... Toyota, jaka ty jestes fajna dziewczyna, niby nic, a ile robisz dla tych biedakow. I tak skromnie cicho, bez fanfaronady, az chce sie ci pomagac. super, tak trzymaj.[/QUOTE]

Sama to bym nic nie zdziałała, to zasługa wielu ludzi, ale dziękuję. A kolejna kobietka to można powiedzieć- moja prawa ręka ;).

Posted (edited)

[quote name='Kryzia']Wiem, że to mało, ale mogę wykupić mu kilka ogłoszeń na początek, bo chyba nigdzie nie jest ogłaszany. Kobietko, czy ogłaszałaś go może na tablicy ?[/QUOTE]

ciociu kochana jakie malo? moze ktos wypatrzy naszego dziadziunia... :) jak bedziesz mogla, to pomim prosze ogloszenie na tablica.pl, ja bede je aktualizowac co 2 dni...
[url]http://tablica.pl/oferta/zuczek-maly-i-bardzo-biedny-dziadeczek-w-schronisku-ID2mwNB.html[/url]

Edited by kolejna kobietka
Posted

[quote name='kolejna kobietka']ciociu kochana jakie malo? moze ktos wypatrzy naszego dziadziunia... :) jak bedziesz mogla, to pomim prosze ogloszenie na tablica.pl, ja bede je aktualizowac co 2 dni...
[URL]http://tablica.pl/oferta/zuczek-maly-i-bardzo-biedny-dziadeczek-w-schronisku-ID2mwNB.html[/URL][/QUOTE]

Super, że będziesz aktualizowała co 2 dni:loveu:

Tak sobie myślę, że skoro Żuczek ma 10 - 12 lat to może nie pisać, że potrzebuje domu na dożycie, bo zostało mu niewiele czasu.

A może on odżyje po wyjściu ze schronu i będzie jeszcze żył kilka lat.

Posted

:) Pies jak ma dla kogo żyć to się zbiera do kupy i sił dostaje. :)
mój Maksio miał być staruszkiem i w depresji. Co to niewiele mu zostało. No i żyje i ma się swietnie, chociaż podobno "ma 100 lat". Tylko czy On o tym wie????
Chociaz z drugiej strony- dożycie jest chwytliwe.?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Poczekaj Dziadziu jeszcze chwilkę - Ciebie też spróbujemy wyciągnąć.[/QUOTE]

Pytałam Kikou, może przyjąć Żuczka tylko jeszce co do kosztów nie ustaliłyśmy, co Wy na to?????

Posted

[quote name='Gabi79']Pytałam Kikou, może przyjąć Żuczka tylko jeszce co do kosztów nie ustaliłyśmy, co Wy na to?????[/QUOTE]
Dopiero chwilę tu jestem ale popieram:)