obiezyswiat75 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Takie głupie marzenie mi przyszło do głowy, ale może dożywotni tymczas za zwrot kosztow karmy i leczenia by się znalazł? Quote
Gabi79 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Takie głupie marzenie mi przyszło do głowy, ale może dożywotni tymczas za zwrot kosztow karmy i leczenia by się znalazł?[/QUOTE] Mnie też się marzy tymczas dla niego Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 to tez moje marzenie, niestety bdt jak na lekarstwo :sad: Quote
Gabi79 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='kolejna kobietka']to tez moje marzenie, niestety bdt jak na lekarstwo :sad:[/QUOTE] Niestety, tym bardziej dla starszych psiaków Quote
Agata69 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Weszlam dzisiaj na kolejny watek... Toyota, jaka ty jestes fajna dziewczyna, niby nic, a ile robisz dla tych biedakow. I tak skromnie cicho, bez fanfaronady, az chce sie ci pomagac. super, tak trzymaj. Quote
obiezyswiat75 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Jestem Dziaduniu. Czy nikogo nie obchodzi Twój los? Tak tu pusto.... Quote
Kryzia Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Wiem, że to mało, ale mogę wykupić mu kilka ogłoszeń na początek, bo chyba nigdzie nie jest ogłaszany. Kobietko, czy ogłaszałaś go może na tablicy ? Quote
kolejna kobietka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 tak, oglosilam Zuczka na tablica.pl Quote
toyota Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 [quote name='Agata69']Weszlam dzisiaj na kolejny watek... Toyota, jaka ty jestes fajna dziewczyna, niby nic, a ile robisz dla tych biedakow. I tak skromnie cicho, bez fanfaronady, az chce sie ci pomagac. super, tak trzymaj.[/QUOTE] Sama to bym nic nie zdziałała, to zasługa wielu ludzi, ale dziękuję. A kolejna kobietka to można powiedzieć- moja prawa ręka ;). Quote
kolejna kobietka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 milo mi bardzo! :calus: chociaz twoja prawa reka przez nawal pracy zaczyna sie powoli sypac ;) :lol: Quote
kolejna kobietka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zuczku Zuczku nasz kochany malenki, wierze, ze w koncu skradniesz komus serce! na fb probuje nieustannie! musi sie w koncu udac! Quote
kolejna kobietka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) [quote name='Kryzia']Wiem, że to mało, ale mogę wykupić mu kilka ogłoszeń na początek, bo chyba nigdzie nie jest ogłaszany. Kobietko, czy ogłaszałaś go może na tablicy ?[/QUOTE] ciociu kochana jakie malo? moze ktos wypatrzy naszego dziadziunia... :) jak bedziesz mogla, to pomim prosze ogloszenie na tablica.pl, ja bede je aktualizowac co 2 dni... [url]http://tablica.pl/oferta/zuczek-maly-i-bardzo-biedny-dziadeczek-w-schronisku-ID2mwNB.html[/url] Edited February 25, 2013 by kolejna kobietka Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='kolejna kobietka']ciociu kochana jakie malo? moze ktos wypatrzy naszego dziadziunia... :) jak bedziesz mogla, to pomim prosze ogloszenie na tablica.pl, ja bede je aktualizowac co 2 dni... [URL]http://tablica.pl/oferta/zuczek-maly-i-bardzo-biedny-dziadeczek-w-schronisku-ID2mwNB.html[/URL][/QUOTE] Super, że będziesz aktualizowała co 2 dni:loveu: Tak sobie myślę, że skoro Żuczek ma 10 - 12 lat to może nie pisać, że potrzebuje domu na dożycie, bo zostało mu niewiele czasu. A może on odżyje po wyjściu ze schronu i będzie jeszcze żył kilka lat. Quote
obiezyswiat75 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 :) Pies jak ma dla kogo żyć to się zbiera do kupy i sił dostaje. :) mój Maksio miał być staruszkiem i w depresji. Co to niewiele mu zostało. No i żyje i ma się swietnie, chociaż podobno "ma 100 lat". Tylko czy On o tym wie???? Chociaz z drugiej strony- dożycie jest chwytliwe.? Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 no wlasnie cioteczki macie racje, chociaz to dozycie chyba jest wlasnie, tak jak napisalas cioteczko obiezyswiat, bardziej chwytliwe :cool3: Quote
obiezyswiat75 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Poczekaj Dziadziu jeszcze chwilkę - Ciebie też spróbujemy wyciągnąć. Quote
Gabi79 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Poczekaj Dziadziu jeszcze chwilkę - Ciebie też spróbujemy wyciągnąć.[/QUOTE] Pytałam Kikou, może przyjąć Żuczka tylko jeszce co do kosztów nie ustaliłyśmy, co Wy na to????? Quote
obiezyswiat75 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ja to jestem na tak, ale nie wiem jak Toyota Quote
ewu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Weszłam tu z podpisu. Dziaduniu cudny.... Quote
ewu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Gabi79']Pytałam Kikou, może przyjąć Żuczka tylko jeszce co do kosztów nie ustaliłyśmy, co Wy na to?????[/QUOTE] Dopiero chwilę tu jestem ale popieram:) Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 tylko, ze to platny dt tak? a nie "tylko" za zwrot kosztow wyzywienia i ewentualnego leczenia? :sad: Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Byloby wspaniale......... dziadzio bardzo zasluguje na to aby Go wyciagnac...... Quote
Recommended Posts