asiuniab Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 [quote name='Hałabajówka']Pani nie zadzwoniła wcale ;( Żuczek trochę się utył, ale ładnie taki wygląda :) Nic nowego u nas nie słychać. Żuczek na razie zdrowy, wszystko jest ok. Szkoda, że nikt nie chce takiego miłego psa ;( idealne podsumowanie:roll: Quote
kolejna kobietka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Hałabajówka napisał(a): Szkoda, że nikt nie chce takiego miłego psa ;( Bardzo szkoda :sad::sad::sad: W tym tygodniu Zuczek dostanie ode mnie nowy pakiecik. Quote
kolejna kobietka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 W poście 3 uaktualniłam wpłaty, z całego serca dziękujemy!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:Niestety dług nam się powiększa, a Domku nie widać :-( Quote
kolejna kobietka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ogłoszenia gotowe, trzymajcie kciuki! :kciuki::kciuki::kciuki: :) Quote
kolejna kobietka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Żuczek od przedwczoraj ma nowe, świeżutkie ogłoszenia. W międzyczasie odświeżane wcześniejsze plus na gumtree robione od nowa. Gdyby ktoś mógł zrobić również od siebie ogłoszenia byłoby super, jednak czym więcej tym lepiej, a jak widac Żuczek nie cieszy się zainteresowaniem :sad: ... Quote
kolejna kobietka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Uaktualniłam wpłaty, bardzo dziękujemy za pomoc!!! :iloveyou: Quote
Recommended Posts