paula_t Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Jestem u ciebie Ferdziu i często o tobie myślę:loveu: Quote
Natalia-Ferdzio Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Witamy... u Nas ok. Ferdzio zjadł swoja śliczna adresówke w krztałcie domku hehe:lol: ale juz jest zamówiona druga tym razem ze stali i mam nadzieje ze nie podoła w zniszczeniu jej hehe. pieszczoszek taki tylko sąsiadka do nas przyjdzie i fikk Ferdzio juz na kolankach i tak może sobie siedziec godzinke lub i dłużej :lol: kochany. a jak on kwiatki wącha hehe lubi zapach tych białych płateczków co kwitna teraz i tak śmiesznie wyciąga dzióbek i wącha. Ferdziu Przesyła słodkie buziaki dla Wszystkich!!!!:loveu: Pozdrawiamy. Quote
zolziatko Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Dziękujemy bardzo za wieści :) Fajnie czytać, że u Ferdzia tak dobrze :) Ferduś jest gościnnym sąsiadem :) Quote
paula_t Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ferdziu jednak podbija serca wszystkich, których na swojej drodze spotka, maluszek:loveu: To pewnie sąsiadka zachwycona chłopakiem:razz: Jak przeczytałam, że Ferdziu "zjadł" swoją adresatkę, to się troszkę przestraszyłam, ale potem doczytałam, że po prostu ją tak pogryzł :) I my przesyłamy buziaki dla Ferdziuchna!:) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Pomału nadrabiam zaległości . Cieszę się z dobrych wieści Ferdkowych :) Quote
paula_t Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ferdziuchno, przelej swoje szczęście na dwie suczki, które Ciotka Żaneta i Ciotka Paulina mają pod swoją opieką, bo ogłaszamy, ogłaszamy i cisza, żadnego domku na horyzoncie, a tym bardziej takiego domku, jaki się tobie trafił :( Quote
zolziatko Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Pani Natalia wysłała mi 30 zdjęć Ferdzia ... proszę więc o cierpliwość ... powrzucam je wieczorem :) Quote
paula_t Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ciotki, zajrzyjcie proszę do tego psiaka, bo już nie mam pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243394-Urwany-%C5%82a%C5%84cuch-u-szyi-trz%C4%99s%C4%85cy-si%C4%99-ze-strachu-Co-z-nim-b%C4%99dzie-%21 :shake: Quote
zolziatko Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Wybaczcie nie zdążyłam w końcu wstawić fotek Ferdusia ... Obiecuję jutro na 100% Quote
paula_t Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Poczekamy spokojnie :) Ja wczoraj napisałaś posta? Mi dogo 2 dni nie działało...:roll: Quote
__Lara Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 paula_t napisał(a):Poczekamy spokojnie :) Ja wczoraj napisałaś posta? Mi dogo 2 dni nie działało...:roll: Wszystkim nie działało :/ Quote
paula_t Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 __Lara napisał(a):Wszystkim nie działało :/ Właśnie nie wiem, bo niektórzy pisali posty o 24, 1 w nocy :/ Quote
zolziatko Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Bo przez chwilę działało .... potem znów się posypało ... Zdjęcia będą ...tylko trzeba czasu, żeby je wstawić ...a ja ostatnio latam jak z piórkiem w ... ;) Quote
paula_t Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ferdziu, jaki z ciebie jest pocieszny psiak-na każdym zdjęciu albo uśmiechnięty albo przytulony do swojej Pani i swojego Pana albo wywalony brzuszek do głaskania:loveu: Żeby każdy z naszych psiaków znalazł taką cudowną rodzinkę....:roll: Pani Natalio, dziękujemy za zdjęcia, uwielbiam patrzeć na domek, który się Ferdziowi trafił, mogłabym te zdjęcia oglądać na okrągło:) Zolziatko, w jednym poście możesz mieć do 5 zdjęć,więc lepiej zmień, żeby mod się nie przyczepił ;) Quote
maja7 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Cudowne zdjęcia. Ferduś ma wymalowane szczęście na pyszczku. Ale adresówkę nieźle załatwił. Wspaniała rodzina mu trafiła! Quote
paula_t Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Ferdziuchno, nie myśl, że o tobie zapomniałam ;) Quote
paula_t Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Odwiedzam mojego ulubieńca i zastanawiam się co tam u niego słychać ;) Quote
Natalia-Ferdzio Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='paula_t']Odwiedzam mojego ulubieńca i zastanawiam się co tam u niego słychać ;)[/QUOTE] ;) u mnie wszystko w porządku.. chodzę sobie na spacerki śpię z moją panią która tuli sie do mnie cała nocke a ja tylko wrrrr wrrrr. hehe tak to właśnie jest z Ferdziem tylko czeka az pościelimy i fik i juz obok mnie. wszysko u nas dobrze, ale Ferdzio czasem jednak po dłuższej jeździe autem wymiotuje byliśmy na wsi jechalismy ok godzinki i poszłłłooo. ale cóż sama mam chorobe lokomocyjna wiec co sie pieskowi dziwić;) Pozdrawiamy wszystkich Bardzo Serdecznie.....:loveu: Quote
paula_t Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Pani Natalio, dziękujemy za wieści:) Bardzo się cieszę, że u Was same "nudy" i nic niepokojącego się nie dzieje;) Ferdziu pewnie też nie do końca przyzwyczajony do jazdy samochodem, bo jechał zaledwie parę razy, a być może, tak jak Pani pisze, ma lekką chorobę lokomocyjną. Zdarza się, jak i u ludzi:) Proszę wycałować i wymiziać Ferdzia od nas:loveu: Quote
Recommended Posts