Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy...
u Nas ok. Ferdzio zjadł swoja śliczna adresówke w krztałcie domku hehe:lol: ale juz jest zamówiona druga tym razem ze stali i mam nadzieje ze nie podoła w zniszczeniu jej hehe. pieszczoszek taki tylko sąsiadka do nas przyjdzie i fikk Ferdzio juz na kolankach i tak może sobie siedziec godzinke lub i dłużej :lol: kochany. a jak on kwiatki wącha hehe lubi zapach tych białych płateczków co kwitna teraz i tak śmiesznie wyciąga dzióbek i wącha.
Ferdziu Przesyła słodkie buziaki dla Wszystkich!!!!:loveu: Pozdrawiamy.

Posted

Ferdziu jednak podbija serca wszystkich, których na swojej drodze spotka, maluszek:loveu: To pewnie sąsiadka zachwycona chłopakiem:razz:

Jak przeczytałam, że Ferdziu "zjadł" swoją adresatkę, to się troszkę przestraszyłam, ale potem doczytałam, że po prostu ją tak pogryzł :)

I my przesyłamy buziaki dla Ferdziuchna!:)

Posted

Ferdziuchno, przelej swoje szczęście na dwie suczki, które Ciotka Żaneta i Ciotka Paulina mają pod swoją opieką, bo ogłaszamy, ogłaszamy i cisza, żadnego domku na horyzoncie, a tym bardziej takiego domku, jaki się tobie trafił :(

Posted

Bo przez chwilę działało .... potem znów się posypało ... Zdjęcia będą ...tylko trzeba czasu, żeby je wstawić ...a ja ostatnio latam jak z piórkiem w ... ;)

Posted

Ferdziu, jaki z ciebie jest pocieszny psiak-na każdym zdjęciu albo uśmiechnięty albo przytulony do swojej Pani i swojego Pana albo wywalony brzuszek do głaskania:loveu:

Żeby każdy z naszych psiaków znalazł taką cudowną rodzinkę....:roll:

Pani Natalio, dziękujemy za zdjęcia, uwielbiam patrzeć na domek, który się Ferdziowi trafił, mogłabym te zdjęcia oglądać na okrągło:)

Zolziatko, w jednym poście możesz mieć do 5 zdjęć,więc lepiej zmień, żeby mod się nie przyczepił ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='paula_t']Odwiedzam mojego ulubieńca i zastanawiam się co tam u niego słychać ;)[/QUOTE]

;) u mnie wszystko w porządku.. chodzę sobie na spacerki śpię z moją panią która tuli sie do mnie cała nocke a ja tylko wrrrr wrrrr. hehe tak to właśnie jest z Ferdziem tylko czeka az pościelimy i fik i juz obok mnie. wszysko u nas dobrze, ale Ferdzio czasem jednak po dłuższej jeździe autem wymiotuje byliśmy na wsi jechalismy ok godzinki i poszłłłooo. ale cóż sama
mam chorobe lokomocyjna wiec co sie pieskowi dziwić;) Pozdrawiamy wszystkich Bardzo Serdecznie.....:loveu:

Posted

Pani Natalio, dziękujemy za wieści:)
Bardzo się cieszę, że u Was same "nudy" i nic niepokojącego się nie dzieje;)

Ferdziu pewnie też nie do końca przyzwyczajony do jazdy samochodem, bo jechał zaledwie parę razy, a być może, tak jak Pani pisze, ma lekką chorobę lokomocyjną. Zdarza się, jak i u ludzi:)

Proszę wycałować i wymiziać Ferdzia od nas:loveu: