Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elik']No to jeszcze jedna dobra wiadomość - Negrunia od dzisiaj jest w swoim, wspaniałym domu :multi:[/QUOTE]

Ale trzeba za nią trzymać kciuki, bo mała jest bardzo uciążliwa i DS będzie musiał ją bartdzo pokochać :)

Wiadomość od Wandzi - nie może sama wejść na dogo.

[COLOR=#0000cd]Ostatnio źle się czuję i wstyd się przyznać, ale przesypiam prawie całe dnie. Mobilizuję się tylko do spacerków, karmienia psów i podania im leków. Zobaczyłam dodane ogłoszenia dla Berka. Berek ma dopiero 2 miesiące i będzie dużym psem tak powiedział wet. Jest wielkim rozrabiaką, wszystko gryzie więc co w zasięgu jego możliwości poustawiałam wyżej. Zawsze jednak znajdzie sobie coś do gryzienia. Nawet dopatrzył się, że można obdzierać wersalkę, której już na stół nie dam rady postawić. Wszystko szarpie. Karmy tej Brit dużo niszczył, rozrzucał po podłodze. Miałam kilka próbek dla szczeniąt no i dostałam z pół kg drobniutkiej jakiejś karmy i teraz to je. Czy wszystkie szczeniaki robią takie kupki, ze trudno je zbierać?
Ja już zapomniałam jak to jest ze szczeniakami. Moje ostatnie mają już po 7 latek i na fajdanko wynosiłam je na trawkę.
We wtorek zadzwonię do przechowalni i dopytam czy sówka poszła do adopcji. W poniedziałek miał ktoś podjąć decyzję.
Makila czy dzwonił ktoś o Tinkę? Ma 60 wejść na ogłoszeniu. Może się jakoś pozbieram to częściej będę zaglądać
Przeczytałam ogłoszenie i w nim napisane, że ma 3 miesiące i będzie mały i grzeczniutki.

[B]An1a niech mi poda adres do wysyłki to wyślę jej jakoś te umowy a najlepiej jakby mogła je odebrać na wschodnim u Ani Tygrysiczki, bo ja 6 jadę znowu do Warszawy to bym tam podrzuciła[/B][/COLOR]

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:)
No i osoba, która robiła ogłoszenia dla niego dostała takie zapytanie z Tablicy:
[COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit][/FONT]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit]Witam
Zauroczył mnie ten mały psiak , zwłaszcza że zastanawiamy się nad małym pieskiem do adopcji , mam jednak pytanie , czy piesek bedzie duzym pieskiem ? czy wiadomo jak wyglądali jego rodzice , czy byli duzymi psami ?[/FONT][/FONT][/COLOR]

Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:)

Posted

[quote name='Marysia O.']Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:)
No i osoba, która robiła ogłoszenia dla niego dostała takie zapytanie z Tablicy:
[COLOR=#414141][FONT=Verdana]
Zauroczył mnie ten mały psiak , zwłaszcza że zastanawiamy się nad małym pieskiem do adopcji , mam jednak pytanie , czy piesek bedzie duzym pieskiem ? czy wiadomo jak wyglądali jego rodzice , czy byli duzymi psami ?[/FONT][/FONT][/COLOR]

Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:)[/QUOTE]

Przyślij maila. Oczywiście, że napiszę. Rób przekierowania na mnie.

Posted

O Drosika nikt więcej już nie pytał niestety

Drops jest cudny, ale straszny z niego łasuch no i jednak terytorialny dość jak na szczeniaka, mojego syna zapchnął na sam koniec hierarchii

Posted

[quote name='Marysia O.']Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:)
[COLOR=#414141][FONT=Verdana]

Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:)[/QUOTE]
Koniecznie.

Posted

Malagos dziękuje przez pare dni korzystaliśmy, w sb dziewczyny przywiozły dla szczeniąt karmę więc ta Twoja leży nieużywana
Jakoś by się przydało Ci ją przetransportować

Aha od ewu doszło 40 zł na zabawki dropskowe

Posted

[quote name='Atomowka']Malagos dziękuje przez pare dni korzystaliśmy, w sb dziewczyny przywiozły dla szczeniąt karmę więc ta Twoja leży nieużywana
Jakoś by się przydało Ci ją przetransportować

Aha od ewu doszło 40 zł na zabawki dropskowe[/QUOTE]
Dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

[quote name='enia']Co u Berka? ogłaszasz go Wanda?
[SIZE=4][B]słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[COLOR=#808080][FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:"
proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]

Bakusiowa napisała:

[B][SIZE=5][COLOR=#0000cd]Uwaga! Odnalazłam wątek psa którego uspiła po 36-ściu godzinach od adopcji.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...zin-po-adopcji[/URL]!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa.
Dzisiaj była pani - młoda sympatyczna dziewczyna zeby poznać Koko.
Jest zainteresowana adopcją KoKo. Ma jeszcze przyjść raz, z mamą.
Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji.
Oczywiście, czekamy na wizyte pa.
Koko miałaby domek z ogródkiem.

Posted

Obiecane dwa pakiety w tym wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240089-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-karm%C4%99-szczepienia-dla-Emila-Sisi-Leosia-Toffika-do-7-03?p=20545819&posted=1#post20545819[/url] dla którego psiaka?

Posted

[quote name='Dogo07']Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa.
Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji.
Koko miałaby domek z ogródkiem.[/QUOTE]

Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ?

Posted

[quote name='elik']Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ?[/QUOTE]
Aga.k jest z Tarnowa i sama ma DT dla szczeniaków więc jakby miała czas na pewno sprawdzi dobrze przyszły dom.

Posted

[quote name='Dogo07']Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa.
Koko miałaby domek z ogródkiem.[/QUOTE]

Polecam
TARNOW
Agnieszka-Małek
gg 2145433
tel. 602-322-919
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
NET
DTA 1-2 doby
WIZDom Tarnów i okolice
WIZPoadopcyjna Tarnów i okolice
WANNA kapiel psiaka

Polecam znam ze wspólnych adopcji

Posted

[quote name='elik']Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ?[/QUOTE]

Nie wiem kto ma sie kontaktować z osobą do wizyty pa dla Koko.

Ja czy enia czy ktoś jeszcze inny ?

Ta młoda osoba co była zobaczyć Koko studiuje tutaj i na weekendy przyjeżdża do domu do Tarnowa, Koko by tam mieszkała z jej mamą. Wstępnie w piątek ma ta pani jeszcze raz przyjść do Koko właśnie ze swoją mamą.
I potem dobrze żeby w weekend czy w najbliższych dniach była ta wizyta przedadopcyjna.
Aha,
padło jeszcze pytanie odnośnie - jazdy samochodem , podróżowania Koko w tramwaju itp.
Ja nie wiem jak sie Koko czuje podczas podrózy środkami lokomocji.