elik Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='elik']No to jeszcze jedna dobra wiadomość - Negrunia od dzisiaj jest w swoim, wspaniałym domu :multi:[/QUOTE] Ale trzeba za nią trzymać kciuki, bo mała jest bardzo uciążliwa i DS będzie musiał ją bartdzo pokochać :) Wiadomość od Wandzi - nie może sama wejść na dogo. [COLOR=#0000cd]Ostatnio źle się czuję i wstyd się przyznać, ale przesypiam prawie całe dnie. Mobilizuję się tylko do spacerków, karmienia psów i podania im leków. Zobaczyłam dodane ogłoszenia dla Berka. Berek ma dopiero 2 miesiące i będzie dużym psem tak powiedział wet. Jest wielkim rozrabiaką, wszystko gryzie więc co w zasięgu jego możliwości poustawiałam wyżej. Zawsze jednak znajdzie sobie coś do gryzienia. Nawet dopatrzył się, że można obdzierać wersalkę, której już na stół nie dam rady postawić. Wszystko szarpie. Karmy tej Brit dużo niszczył, rozrzucał po podłodze. Miałam kilka próbek dla szczeniąt no i dostałam z pół kg drobniutkiej jakiejś karmy i teraz to je. Czy wszystkie szczeniaki robią takie kupki, ze trudno je zbierać? Ja już zapomniałam jak to jest ze szczeniakami. Moje ostatnie mają już po 7 latek i na fajdanko wynosiłam je na trawkę. We wtorek zadzwonię do przechowalni i dopytam czy sówka poszła do adopcji. W poniedziałek miał ktoś podjąć decyzję. Makila czy dzwonił ktoś o Tinkę? Ma 60 wejść na ogłoszeniu. Może się jakoś pozbieram to częściej będę zaglądać Przeczytałam ogłoszenie i w nim napisane, że ma 3 miesiące i będzie mały i grzeczniutki. [B]An1a niech mi poda adres do wysyłki to wyślę jej jakoś te umowy a najlepiej jakby mogła je odebrać na wschodnim u Ani Tygrysiczki, bo ja 6 jadę znowu do Warszawy to bym tam podrzuciła[/B][/COLOR] Quote
Marysia R. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Przepraszam za te ogłoszenia, zaraz postaram się poprosić o wyedytowanie w nich tekstu. Quote
an1a Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Wyślę smsa z danymi do wysyłki, bo nie mam jak dojechać na Wschodni. Quote
wanda szostek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='an1a']Wyślę smsa z danymi do wysyłki, bo nie mam jak dojechać na Wschodni.[/QUOTE] Wysyłaj szybko, bo idę załatwiać te umowy i zaraz wyślę za jednym wyjściem Quote
Marysia R. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:) No i osoba, która robiła ogłoszenia dla niego dostała takie zapytanie z Tablicy: [COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit][/FONT] [/FONT][/COLOR][COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit]Witam Zauroczył mnie ten mały psiak , zwłaszcza że zastanawiamy się nad małym pieskiem do adopcji , mam jednak pytanie , czy piesek bedzie duzym pieskiem ? czy wiadomo jak wyglądali jego rodzice , czy byli duzymi psami ?[/FONT][/FONT][/COLOR] Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:) Quote
wanda szostek Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Marysia O.']Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:) No i osoba, która robiła ogłoszenia dla niego dostała takie zapytanie z Tablicy: [COLOR=#414141][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit]Witam Zauroczył mnie ten mały psiak , zwłaszcza że zastanawiamy się nad małym pieskiem do adopcji , mam jednak pytanie , czy piesek bedzie duzym pieskiem ? czy wiadomo jak wyglądali jego rodzice , czy byli duzymi psami ?[/FONT][/FONT][/COLOR] Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:)[/QUOTE] Przyślij maila. Oczywiście, że napiszę. Rób przekierowania na mnie. Quote
Marysia R. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='wanda szostek']Przyślij maila. Oczywiście, że napiszę. Rób przekierowania na mnie.[/QUOTE] Wysłałam:) Quote
Onaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Myślałam że szczeniaki tzreba trzy razy szczepić pod rząd. Quote
wiosenka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jeśli mają pełny cykl od 6-7 tyg pierwsze to tak. Quote
Atomowka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 O Drosika nikt więcej już nie pytał niestety Drops jest cudny, ale straszny z niego łasuch no i jednak terytorialny dość jak na szczeniaka, mojego syna zapchnął na sam koniec hierarchii Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Marysia O.']Teks w ogłoszeniach Berka już zmieniony:) No i osoba, która robiła ogłoszenia dla niego dostała takie zapytanie z Tablicy: [COLOR=#414141][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=#414141][FONT=Verdana][FONT=inherit]Witam Zauroczył mnie ten mały psiak , zwłaszcza że zastanawiamy się nad małym pieskiem do adopcji , mam jednak pytanie , czy piesek bedzie duzym pieskiem ? czy wiadomo jak wyglądali jego rodzice , czy byli duzymi psami ?[/FONT][/FONT][/COLOR] Może jeśli nie Berek to jakiś inny psiak mógłby znaleźć tam dom (np. Drops). Może warto odpisać tej Pani. Dajcie znać, czy ktoś się z Nią skontaktuje to podam mail na pw:)[/QUOTE] Koniecznie. Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [SIZE=3][B]Dotarło 45 zł z bazarku Mazowszanki :) Dziękuję:):):)[/B][/SIZE] Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Boże ,żeby ta mała Iga- sówka poszła do dobrych ludzi... Quote
malagos Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Atomówko, a ta karma po szczylku Fotku u Inki, przydała się? Quote
Atomowka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Malagos dziękuje przez pare dni korzystaliśmy, w sb dziewczyny przywiozły dla szczeniąt karmę więc ta Twoja leży nieużywana Jakoś by się przydało Ci ją przetransportować Aha od ewu doszło 40 zł na zabawki dropskowe Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Atomowka']Malagos dziękuje przez pare dni korzystaliśmy, w sb dziewczyny przywiozły dla szczeniąt karmę więc ta Twoja leży nieużywana Jakoś by się przydało Ci ją przetransportować Aha od ewu doszło 40 zł na zabawki dropskowe[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='enia']Co u Berka? ogłaszasz go Wanda? [SIZE=4][B]słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[COLOR=#808080][FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:" proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE] Bakusiowa napisała: [B][SIZE=5][COLOR=#0000cd]Uwaga! Odnalazłam wątek psa którego uspiła po 36-ściu godzinach od adopcji. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...zin-po-adopcji[/URL]!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Onaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa. Dzisiaj była pani - młoda sympatyczna dziewczyna zeby poznać Koko. Jest zainteresowana adopcją KoKo. Ma jeszcze przyjść raz, z mamą. Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji. Oczywiście, czekamy na wizyte pa. Koko miałaby domek z ogródkiem. Quote
wiosenka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Obiecane dwa pakiety w tym wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240089-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-karm%C4%99-szczepienia-dla-Emila-Sisi-Leosia-Toffika-do-7-03?p=20545819&posted=1#post20545819[/url] dla którego psiaka? Quote
elik Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Dogo07']Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa. Dzisiaj była pani - młoda sympatyczna dziewczyna zeby poznać Koko. Jest zainteresowana adopcją KoKo. Ma jeszcze przyjść raz, z mamą. Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji. Oczywiście, czekamy na wizyte pa. Koko miałaby domek z ogródkiem.[/QUOTE] Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ? Quote
masza44 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='elik']Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ?[/QUOTE] Aga.k jest z Tarnowa i sama ma DT dla szczeniaków więc jakby miała czas na pewno sprawdzi dobrze przyszły dom. Quote
wanda szostek Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Dogo07']Potrzebna osoba do wizyty przedadopcyjnej dla Koko z Tarnowa. Dzisiaj była pani - młoda sympatyczna dziewczyna zeby poznać Koko. Jest zainteresowana adopcją KoKo. Ma jeszcze przyjść raz, z mamą. Prosze o kontakt z osobą która jest odpowiedzialna za Koko i ją wyda do adopcji. Oczywiście, czekamy na wizyte pa. Koko miałaby domek z ogródkiem.[/QUOTE] Polecam TARNOW Agnieszka-Małek gg 2145433 tel. 602-322-919 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] NET DTA 1-2 doby WIZDom Tarnów i okolice WIZPoadopcyjna Tarnów i okolice WANNA kapiel psiaka Polecam znam ze wspólnych adopcji Quote
Onaa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='elik']Czy ta pani, która przyszła poznać Koko jest z Tarnowa i specjalnie przyjechała do Krakowa ?[/QUOTE] Nie wiem kto ma sie kontaktować z osobą do wizyty pa dla Koko. Ja czy enia czy ktoś jeszcze inny ? Ta młoda osoba co była zobaczyć Koko studiuje tutaj i na weekendy przyjeżdża do domu do Tarnowa, Koko by tam mieszkała z jej mamą. Wstępnie w piątek ma ta pani jeszcze raz przyjść do Koko właśnie ze swoją mamą. I potem dobrze żeby w weekend czy w najbliższych dniach była ta wizyta przedadopcyjna. Aha, padło jeszcze pytanie odnośnie - jazdy samochodem , podróżowania Koko w tramwaju itp. Ja nie wiem jak sie Koko czuje podczas podrózy środkami lokomocji. Quote
Mazowszanka13 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Z tego co wiem to jak do mnie jechała z Siedlec to nie było wymiotów. Quote
Recommended Posts