Mazowszanka13 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Napisałam do michelle04 instrukcję obsługi AS Quote
piescofajnyjest Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 i Bastus sie zalapal na fotorelacje Stefci:) Quote
ajw Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Cześć Stefcia, dzielna dziewczyna z ciebie;) Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 bardzo jej do twarzy z tym abażurem :) ale co się dziwić .....ładnemu we wszystkim ładnie ;) kochana Stefcia :calus: Quote
AgusiaP Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Odwiedzam Stefcię widzę, że wszystko w najlepszym porządku...:lol: Quote
Kamila Proc Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 przywitam sie ze Stefcia, choc to niewiele da Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Kamila Proc napisał(a):przywitam sie ze Stefcia, choc to niewiele da Gdyby Stefcia wiedziała ile cioteczek ją odwiedza pewnie nieustannie machała by swoją kitą ;) Quote
Gabi79 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gdyby Stefcia wiedziała ile cioteczek ją odwiedza pewnie nieustannie machała by swoją kitą ;) Z całą pewnością i na pewno rozdawała by buziaki:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Z całą pewnością i na pewno rozdawała by buziaki:loveu: Gabi kochana czy otrzymałaś torebeczkę z bazarku ? ;) zostawiłam ją u Eli dla Ciebie :) Quote
Gabi79 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gabi kochana czy otrzymałaś torebeczkę z bazarku ? ;) zostawiłam ją u Eli dla Ciebie :) Marticzko, dzięki serdeczne:loveu: Jeszcze nie dostałam, bo od czwartku nie widziałam się z Elą. Ale nie ma pośpiechu, poczekam cierpliwie. Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gabi79 napisał(a):Marticzko, dzięki serdeczne:loveu: Jeszcze nie dostałam, bo od czwartku nie widziałam się z Elą. Ale nie ma pośpiechu, poczekam cierpliwie. no to bardzo się cieszę ;) Quote
Mysza2 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Stefcia to mia na pewno wybaczy jak zaproszę na bazarek:) giełda staroci, warto zajrzeć:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239481-Gie%C5%82da-staroci-i-nie-tylko-dla-Milo-do-10-02-2013-godz-22-00 Quote
AgusiaP Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Mysza2']Stefcia to mia na pewno wybaczy jak zaproszę na bazarek:) giełda staroci, warto zajrzeć:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239481-Giełda-staroci-i-nie-tylko-dla-Milo-do-10-02-2013-godz-22-00 Oj warto ;) a Stefka na pewno wybaczy :lol: Quote
kiyoshi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Gabi79 napisał(a):Sądzę, że do Michelle a jaki jest numer do Michelle??? chciałabym juz Stefi zrobić te ogłoszonka:D wyślijcie ten numer na priv i też na jakie województwo ją ogłosić?? Quote
AgusiaP Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 kiyoshi napisał(a):a jaki jest numer do Michelle??? chciałabym juz Stefi zrobić te ogłoszonka:D wyślijcie ten numer na priv i też na jakie województwo ją ogłosić?? Na dolnośląskie tylko nie wiem czyj numer w ogłoszeniach podać:roll: Poczekajmy kochana na Gabi;) Quote
Gabi79 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='kiyoshi']a jaki jest numer do Michelle??? chciałabym juz Stefi zrobić te ogłoszonka:D wyślijcie ten numer na priv i też na jakie województwo ją ogłosić?? Ja nr do Michelle nie mam, tylko do Giselle, sama nie wiem do kogo podać nr w ogłoszeniach. Ja nawet Stefci na żywo nie widziała, więc nie wiem czy będę umiała odpowiedzieć na pytania zainteresowanych adopcją. A jeśli chodzi o województwo, to chyba najlepiej na dolnośląskie Cioteczki Michelle i Giselle na kogo podać namiary do ogłoszeń?????? Quote
giselle4 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Gabi79']Ja nr do Michelle nie mam, tylko do Giselle, sama nie wiem do kogo podać nr w ogłoszeniach. Ja nawet Stefci na żywo nie widziała, więc nie wiem czy będę umiała odpowiedzieć na pytania zainteresowanych adopcją. A jeśli chodzi o województwo, to chyba najlepiej na dolnośląskie Cioteczki Michelle i Giselle na kogo podać namiary do ogłoszeń?????? podasj oba telefony moj-664 315 852 michelle- mozesz tez swoj podac i dajcie na dolny sląsk w przyszlym tygodniu wysle do naszych gazet teraz polecial Hrabal i Norka Quote
Gabi79 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 giselle4 napisał(a):podasj oba telefony moj-664 315 852 michelle- mozesz tez swoj podac i dajcie na dolny sląsk w przyszlym tygodniu wysle do naszych gazet teraz polecial Hrabal i Norka Giselle, dzięki, ale napisałaś tylko 1 nr Za Hrabalka i Norkę trzymamy kciuki A ile kosztują takie ogłoszenia w prasie??? Quote
AgusiaP Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 giselle4 napisał(a):podasj oba telefony moj-664 315 852 michelle- mozesz tez swoj podac i dajcie na dolny sląsk w przyszlym tygodniu wysle do naszych gazet teraz polecial Hrabal i Norka Dziękujemy pięknie Grażynko:loveu: Quote
Mysza2 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Gabi79 napisał(a):Giselle, dzięki, ale napisałaś tylko 1 nr Gabuniu, najlepiej dać telefon Grażynki, a jako drugi kogoś z nas, może być Twój, mój. I tak na wielu portalach można podać tylko jeden Quote
Gabi79 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Mysza2 napisał(a):Gabuniu, najlepiej dać telefon Grażynki, a jako drugi kogoś z nas, może być Twój, mój. I tak na wielu portalach można podać tylko jeden Elunia, czy mogę podać Twój, nie to że chcę się wymigać, ale Ty lepiej potrafisz prześwietlić ludzi w rozmowie!!!! Quote
Recommended Posts