Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='kasztanowa']KCD jeszcze raz dziekuje... narazie jeszcze nie odmawiam Twojej propozycji ale mam nadzieje, że będziesz mogla dać domek w razie pozytywnego rozwiązania innej bidzie.. Jakby co to mamy pod Warszawą jedną bidę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/240629-BARDZO-PILNA-POMOC-OSTATNIA-SZNASA-Ta-maleńka-sunia-potrzebuje-domu-tymczasowego! Quote
halszka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 jestem na zaproszenie,straszna tragedia....przeczytałam i trzymam kciuki! Quote
kcd Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Warunkiem wzięcia przeze mnie suni na tymczas jest bycie wzorem dla mojego pokręconego łebka, który się wszystkiego boi. Czyli absolutna łagodność i brak lęku do ludzi i zwierzaków. Jeśli sunia z załącznika nie będzie dla mojego Tobisia partnerem do trzęsienia portkami, to biorę :-) Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kcd napisał(a):Warunkiem wzięcia przeze mnie suni na tymczas jest bycie wzorem dla mojego pokręconego łebka, który się wszystkiego boi. Czyli absolutna łagodność i brak lęku do ludzi i zwierzaków. Jeśli sunia z załącznika nie będzie dla mojego Tobisia partnerem do trzęsienia portkami, to biorę :-) To już musisz z założycielką wątku pogadać jak ona jest :) Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, bo nie wiemy co z Jamajką. Quote
kcd Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mazowszanka napisał(a):To już musisz z założycielką wątku pogadać jak ona jest :) Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, bo nie wiemy co z Jamajką. Jasne, jasne :-) Czekamy na, mam nadzieję, pozytywne wieści :-) Quote
kasztanowa Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Mazowszanko jesteśmy w kontakcie z KCD :) Jamajka jest super łagodny cieprpliwym i zrównoważonym psiakiem więc napewno by się dogadały pieski :) Jednak czekamy do jutra na rozwój styacji bo dla Jamajki znalazł się wczoraj DS :) ale ja się jesczze nie podniecam i poprostu bardzo mocno cała w stresie trzymam kciuki...... Quote
mdk8 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) mam nadzieję, że suńka trafi w dobre ręce. cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej. Dzisiaj była widziana w Piastowie. Edited March 14, 2013 by mdk8 Quote
kcd Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Moja szefowa mieszka w Ursusie :D podeślijcie linki do zdjęć, poruszę Niebo i Ziemię, i cały Ursus ;-) Quote
mdk8 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kcd napisał(a):Moja szefowa mieszka w Ursusie :D podeślijcie linki do zdjęć, poruszę Niebo i Ziemię, i cały Ursus ;-) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526558737396077&set=a.526558657396085.1073741827.168636789854942&type=1&theater dzięki kochana :multi: ona się przemieszcza- jeszcze parę dni temu była w Ursusie a dzisiaj pokazała się w Piastowie. Nie wiadomo gdzie może być jutro:shake: Quote
kcd Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Udostępniona. Jutro wydrukuję zdjęcie i podstawię pod nos wszystkim w pracy :-) Quote
Mazowszanka13 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Już napisałam to na innym wątku: auraa mieszka w Ursusie. Quote
kasztanowa Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Hej dziewczyny :) Jamajka ma za pare godzin wyruszyć w trasę do nowego domku. Proszę Was, trzymajcie kciuk!!!! Ja sama siedzę jak na szpilkach.... Co do zaginionej suni to Ursus i Piastów to są tak ze sobą połączone, że do końca nigdy nie wiadomo gdzie jest granica. Jeśli sunia cały czas w tym obrębie śmiga to powinno udac się ja znaleźć. Jutro rano wsiąde w auto i przejadę się po ulicach tam, polukam koło marketów. Quote
Cantadorra Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 kasztanowa napisał(a):Hej dziewczyny :) Jamajka ma za pare godzin wyruszyć w trasę do nowego domku. Proszę Was, trzymajcie kciuk!!!! Ja sama siedzę jak na szpilkach.... Co do zaginionej suni to Ursus i Piastów to są tak ze sobą połączone, że do końca nigdy nie wiadomo gdzie jest granica. Jeśli sunia cały czas w tym obrębie śmiga to powinno udac się ja znaleźć. Jutro rano wsiąde w auto i przejadę się po ulicach tam, polukam koło marketów. No to cóż, farciara mała, życzę szczęścia malutkiej, oby to była ostatnia jej przystań i ta najlepsza pod słońcem. Życzę również złapania drugiego pieska :) Quote
halszka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 ooo rany :multi: trzymam najmocniej jak potrafię,powodzenia sunieczko :kciuki: Quote
malagos Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja też trzymam kciuki, by to był TEN DOM :) Quote
Recommended Posts