Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warunkiem wzięcia przeze mnie suni na tymczas jest bycie wzorem dla mojego pokręconego łebka, który się wszystkiego boi. Czyli absolutna łagodność i brak lęku do ludzi i zwierzaków. Jeśli sunia z załącznika nie będzie dla mojego Tobisia partnerem do trzęsienia portkami, to biorę :-)

Posted

kcd napisał(a):
Warunkiem wzięcia przeze mnie suni na tymczas jest bycie wzorem dla mojego pokręconego łebka, który się wszystkiego boi. Czyli absolutna łagodność i brak lęku do ludzi i zwierzaków. Jeśli sunia z załącznika nie będzie dla mojego Tobisia partnerem do trzęsienia portkami, to biorę :-)

To już musisz z założycielką wątku pogadać jak ona jest :)
Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, bo nie wiemy co z Jamajką.

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To już musisz z założycielką wątku pogadać jak ona jest :)
Ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, bo nie wiemy co z Jamajką.

Jasne, jasne :-) Czekamy na, mam nadzieję, pozytywne wieści :-)

Posted

Mazowszanko jesteśmy w kontakcie z KCD :) Jamajka jest super łagodny cieprpliwym i zrównoważonym psiakiem więc napewno by się dogadały pieski :)

Jednak czekamy do jutra na rozwój styacji bo dla Jamajki znalazł się wczoraj DS :) ale ja się jesczze nie podniecam i poprostu bardzo mocno cała w stresie trzymam kciuki......

Posted (edited)

mam nadzieję, że suńka trafi w dobre ręce.

cioteczki z W-wy znacie kogoś z Ursusa ? Potrzebna pomoc w poszukiwaniu suńki, która została adoptowana z palucha i uciekła nowym opiekunom. szukają jej.
Dzisiaj była widziana w Piastowie.

Edited by mdk8
Posted

Hej dziewczyny :)

Jamajka ma za pare godzin wyruszyć w trasę do nowego domku. Proszę Was, trzymajcie kciuk!!!! Ja sama siedzę jak na szpilkach....

Co do zaginionej suni to Ursus i Piastów to są tak ze sobą połączone, że do końca nigdy nie wiadomo gdzie jest granica. Jeśli sunia cały czas w tym obrębie śmiga to powinno udac się ja znaleźć. Jutro rano wsiąde w auto i przejadę się po ulicach tam, polukam koło marketów.

Posted

kasztanowa napisał(a):
Hej dziewczyny :)

Jamajka ma za pare godzin wyruszyć w trasę do nowego domku. Proszę Was, trzymajcie kciuk!!!! Ja sama siedzę jak na szpilkach....

Co do zaginionej suni to Ursus i Piastów to są tak ze sobą połączone, że do końca nigdy nie wiadomo gdzie jest granica. Jeśli sunia cały czas w tym obrębie śmiga to powinno udac się ja znaleźć. Jutro rano wsiąde w auto i przejadę się po ulicach tam, polukam koło marketów.

No to cóż, farciara mała, życzę szczęścia malutkiej, oby to była ostatnia jej przystań i ta najlepsza pod słońcem. Życzę również złapania drugiego pieska :)