Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
ten kocyk się tak odbija że śmiało obsługa samolotu mogła go pomylić z tygrysem :evil_lol:

hahahaha tak nasze tygrysiątko ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
no i się popłakałam :shake: ze szczęścia oczywiście :) Uszatku kochany tygrysie bądź szczęśliwy :loveu:

..i ja ryczę..:( Kochane tygrysiątko...SUPER FOTKI!Dzięki :)

Posted

Tak szybciutko tylko wzrokiem przeleciałam (!)...

Super! :klacz:
Fajna ta podniebna załoga, fakny "braciszek" i uśmiechnięte Uchole pod palmą. :multi:

Jeszcze tylko to sombrero i będzie NAJ. ;)

Posted

:iloveyou::iloveyou::buzi:alez cudnie:multi::multi:kochany naj naj njalepsiutkiego wszelkiego , dla braciszkow tez postokroc:loveu::loveu:i dla panci , spokoju i zdrowenka:loveu::loveu:

Posted

Uszatek jeszcze niedawno w budzie na mrozie baliśmy się, że nie przeżyje zimy w schronie a teraz tyłek grzeje na Majorce to normalnie cud, teraz wierze, że cuda się zdarzają :loveu::multi:
:Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola::cunao::cunao::cunao:

Posted

Uszatku, nawet nie wiesz jak nam się serducha radują widząc, że bezpiecznie dotarłeś do swojego nowego domku!:multi:
I pewnie wszystkie zazdrościmy wiecznych wakacji pod palmami;)

Posted

Coś mi się zdaje, że Mu jeszcze bardziej (ze zdumienia???) ucholce urosły...;)
Pewnie jest zaskoczony, zszokowany ciągłymi zmianami w swym życiu.:cool3:

Pięknie dziękujemy za zdjęcia - niezbity dowód Uszatkowego szczęścia :lol::multi:

Posted

Dawno nie zaglądałam do Uszatka, a tu takie wspaniałe wieści i foty.

Popłakałam się ze wzruszenia - Uszatek trafił do raju na ziemi:loveu:

Posted

Fantastyczne fotki.:loveu:
Uszaty, nasza polska, bezdomna bida zamieszkała na hiszpanskiej riwierze. Nie do wiary :lol:
Ale ciesze sie, ze jego Panią jest Polka.:lol:
NIestety Hiszpanie nie kojarza sie najlepiej, ze swoją "miłoscia" do zwierzat.

Posted

O ludzie, CUDA SIĘ ZDARZAJĄ, AAAAAAAAAAAAAAAAAA.........JA NIE MOGĘ, TE PALMY :D :D :D to wygląda jak jakiś dobry żart, a żartem nie jest :D :D :D :D :D

Posted

Jak American dream - from rags to riches. Każdemu z tych biedaków należy się, nie bogactwo ale serce, miłość człowieka i ciepły domek, nieważne gdzie, ważne jaki.

Posted

yolanovi napisał(a):
Jak American dream - from rags to riches. Każdemu z tych biedaków należy się, nie bogactwo ale serce, miłość człowieka i ciepły domek, nieważne gdzie, ważne jaki.

dokładnie tak :) a Uszasty jest tym szczęściarzem że ma wszystko :):):) i palmę i kochaną rodzinkę :multi::loveu: