Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Nikt nie zasugerował nowej pani, aby wybrała sie drogą lądową ?

lot już miała zaplanowany jeszcze przed przylotem do Polski i zakupione bilety również dla Uszatka więc lądowy odpada

Posted

[quote name='bela51']Kiedy wyjazd ?[/QUOTE]

Wylot, kochana pani. Wylot!

Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie.

Posted

[quote name='stzw']E, podobno transport powietrzny jest najbezpieczniejszym sposobem podróżowania. Tupolewem i Dreamlinerem nie lecą...[/QUOTE]
Przeraza mnie ten luk bagazowy dla psa. Bezduszne przepisy...

Posted

też fakt. Jak człłowiek leci obok rodziny z dwójką małych dzieci to zaczyna marzyć zeby koszmar się skończył. Nie sądzę, że jakikolwiek pies na pokładzie byłby gorszy od rozwrzeszczanych małolatów wychowywanych bezstresowo

Posted

Ciotki, mnie też ta podróż trochę przeraża, nie wyobrażam sobie zamknięcia swojego psiaka w luku bagażowym nie wiedząc co się z nim dzieje, ale czasem po prostu nie ma wyboru. To zaledwie parę godzin i Uszatek będzie już w docelowym miejscu do końca swoich dni:)

Posted

[quote name='stzw']
Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie.[/QUOTE]
Żeby nie umknęło... się dopisuję...

Posted

[quote name='stzw']Wylot, kochana pani. Wylot!

Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie.[/QUOTE]

oczywiście powiem, dziś jak zdążę z pracy do się będę widzieć z panią i Uszatkiem, wiem że poza tą obroża ma nowy komplet obroży i smyczy i kolczatkę bo strasznie ciągnął, ale teraz już coraz mniej ciągnie :)

Posted

Usinku zagladam i sciskam ogromnie ogromnie za ciebie kochany:iloveyou::thumbs::thumbs::modla:
kolczatki sa dla niegrzecznych facetow , nie dla ucholenkow zwierzunkowych
szeleczki bylyby cudne !

Posted

[quote name='ewa gonzales']Usinku zagladam i sciskam ogromnie ogromnie za ciebie kochany:iloveyou::thumbs::thumbs::modla:
kolczatki sa dla niegrzecznych facetow , nie dla ucholenkow zwierzunkowych
szeleczki bylyby cudne ![/QUOTE]
Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami i uszami (tylko dwoma)! :modla:

Posted

[quote name='stzw']Szelki dla Uszatka...hmm.....
Dog niemiecki w niebieskich szeleczkach, amstaff w żółtych ( yellow dog project) a Uszatek w czerwonych.
Fajnie.[/QUOTE]

ciocia masz jakieś wątpliwości ? :razz: jestem pewna że w czerwieni będzie mu do " twarzy" :diabloti:

Posted (edited)

Nasze znalezione psie serduszka - duze psiaki :loveu:Brunio , Stefanek wiele wiele innych - doiskonale nosza sie w szeleczkach , panciowie chodza dumni! :loveu: sami wybrali czerwone szelki wielkie dla Stefunia:multi:a waza po kilkadziesiat kilo , w szelkach- tebesciaki:bye::bye:
Uszaciu trzymamy kciuki za ciebie , nawet w szelkach filetowych bedziesz cudny , najwazniejsze abys byl zdrow i szczesliwy , aby miec wiesci o tobie piesku!
Martuniu zakladam szelki i lece ku tobie:multi:na spacerek

Edited by ewa gonzales