diana79 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 spokojnie jeszcze nie leci ;) Uszatek leci na początku maja :) Quote
bela51 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Nikt nie zasugerował nowej pani, aby wybrała sie drogą lądową ? Quote
diana79 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='bela51']Nikt nie zasugerował nowej pani, aby wybrała sie drogą lądową ? lot już miała zaplanowany jeszcze przed przylotem do Polski i zakupione bilety również dla Uszatka więc lądowy odpada Quote
stzw Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='bela51']Kiedy wyjazd ?[/QUOTE] Wylot, kochana pani. Wylot! Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie. Quote
bela51 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='stzw']Wylot, kochana pani. Wylot![/QUOTE] To okreslenie ujmuje połowe radosci i napawa mnie lękiem. Dlatego wole myslec, ze pojedzie.:lol: Quote
stzw Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 E, podobno transport powietrzny jest najbezpieczniejszym sposobem podróżowania. Tupolewem i Dreamlinerem nie lecą... Quote
bela51 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='stzw']E, podobno transport powietrzny jest najbezpieczniejszym sposobem podróżowania. Tupolewem i Dreamlinerem nie lecą...[/QUOTE] Przeraza mnie ten luk bagazowy dla psa. Bezduszne przepisy... Quote
stzw Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 też fakt. Jak człłowiek leci obok rodziny z dwójką małych dzieci to zaczyna marzyć zeby koszmar się skończył. Nie sądzę, że jakikolwiek pies na pokładzie byłby gorszy od rozwrzeszczanych małolatów wychowywanych bezstresowo Quote
paula_t Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ciotki, mnie też ta podróż trochę przeraża, nie wyobrażam sobie zamknięcia swojego psiaka w luku bagażowym nie wiedząc co się z nim dzieje, ale czasem po prostu nie ma wyboru. To zaledwie parę godzin i Uszatek będzie już w docelowym miejscu do końca swoich dni:) Quote
inka33 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='stzw'] Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie.[/QUOTE] Żeby nie umknęło... się dopisuję... Quote
diana79 Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='stzw']Wylot, kochana pani. Wylot! Ludzie - powiedzcie nowej Pani, żeby KONIECZNIE zmieniła tą obrożę. Ona się trzyma na Kropelkę i słowo honoru! Miała być tylko na czas transportu ode mnie do schronu na kastrację czyli na jakieś 10 metrów marszu. Jak Uchol szarpnie to się obroża rozpadnie.[/QUOTE] oczywiście powiem, dziś jak zdążę z pracy do się będę widzieć z panią i Uszatkiem, wiem że poza tą obroża ma nowy komplet obroży i smyczy i kolczatkę bo strasznie ciągnął, ale teraz już coraz mniej ciągnie :) Quote
BORYSboxer Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='bela51']Kolczatke lepiej wyrzucic.[/QUOTE] Też o tym pomyślałam... Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='bela51']Kolczatke lepiej wyrzucic.[/QUOTE] Zgadam się ! Kolczatkom mówimy PRECZ ;) może szelki ??? Quote
Nadziejka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Usinku zagladam i sciskam ogromnie ogromnie za ciebie kochany:iloveyou::thumbs::thumbs::modla: kolczatki sa dla niegrzecznych facetow , nie dla ucholenkow zwierzunkowych szeleczki bylyby cudne ! Quote
inka33 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='ewa gonzales']Usinku zagladam i sciskam ogromnie ogromnie za ciebie kochany:iloveyou::thumbs::thumbs::modla: kolczatki sa dla niegrzecznych facetow , nie dla ucholenkow zwierzunkowych szeleczki bylyby cudne ![/QUOTE] Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami i uszami (tylko dwoma)! :modla: Quote
stzw Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) Szelki dla Uszatka...hmm..... Dog niemiecki w niebieskich szeleczkach, amstaff w żółtych ( yellow dog project) a Uszatek w czerwonych. Fajnie. Zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242450-Pies-strasznie-ciągnie-Niemoc-w-nauce-nieciągnięcia-Może-obroża-uzdowa?p=20749520#post20749520 Edited April 18, 2013 by stzw Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='stzw']Szelki dla Uszatka...hmm..... Dog niemiecki w niebieskich szeleczkach, amstaff w żółtych ( yellow dog project) a Uszatek w czerwonych. Fajnie.[/QUOTE] ciocia masz jakieś wątpliwości ? :razz: jestem pewna że w czerwieni będzie mu do " twarzy" :diabloti: Quote
stzw Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Szczerze powiedziawszy staram się nie robić z psów idiotów :-P Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='stzw']Szczerze powiedziawszy staram się nie robić z psów idiotów :-P[/QUOTE] czerwone szelki zrobią z Uszatka "IDIOTĘ" ??????? :roll:to kupcie mu czarne i po sprawie! Quote
Nadziejka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) Nasze znalezione psie serduszka - duze psiaki :loveu:Brunio , Stefanek wiele wiele innych - doiskonale nosza sie w szeleczkach , panciowie chodza dumni! :loveu: sami wybrali czerwone szelki wielkie dla Stefunia:multi:a waza po kilkadziesiat kilo , w szelkach- tebesciaki:bye::bye: Uszaciu trzymamy kciuki za ciebie , nawet w szelkach filetowych bedziesz cudny , najwazniejsze abys byl zdrow i szczesliwy , aby miec wiesci o tobie piesku! Martuniu zakladam szelki i lece ku tobie:multi:na spacerek Edited April 18, 2013 by ewa gonzales Quote
yolanovi Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Dzewczynki, zapraszam do głosowania na Bernardyny http://www.dogomania.pl/forum/threads/242488-Fundacja-Bernardyn-pom%C3%B3%C5%BCcie-im-wygra%C4%87-karm%C4%99-w-ankiecie-Krakvetu-do-ko%C5%84ca-kwietnia Quote
inka33 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [quote name='stzw']Szelki dla Uszatka...hmm..... Dog niemiecki w niebieskich szeleczkach, amstaff w żółtych ( yellow dog project) a Uszatek w czerwonych. Fajnie. Zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242450-Pies-strasznie-ciągnie-Niemoc-w-nauce-nieciągnięcia-Może-obroża-uzdowa?p=20749520#post20749520 A czego miałaby go nauczyć kolczatka...? :niewiem: Quote
Recommended Posts