Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
o mój boże to już dziś :crazyeye: czekamy na wieści !!! dobrze że wcześniej tu nie zajrzałam bo bym już całe palce zjadła ;)

Ja też wcześniej czytałam, że w czwartek, ale jakoś nie skojarzyłam, że to już dziś....Czekam z niecierpliwością na wieści!

Posted

paula_t napisał(a):
Ja też wcześniej czytałam, że w czwartek, ale jakoś nie skojarzyłam, że to już dziś....Czekam z niecierpliwością na wieści!

Paula ja sobie dziś chciałam dać rękę uciąć że jest sobota ;)

Posted

Uszatek bezpiecznie już wypoczywa na Majorce :multi::multi::multi:
podróż bardzo dobrze przeszedł, był spokojny, grzeczny i większośc przespał, załoga z samolotu bardzo go chwaliła :loveu:
obecnie robi furorę swoimi wielkimi uszami na Majorce :multi: wszyscy sie nim zachwycają i podziwiają :loveu:
ufffffffffffffffffff kamień z serca :multi::multi::multi:

Posted

kochany nasz :iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi:cieszymy sie ogromnie i caluni czas sciskamy kciuki , miej zczesliwe dobre zycie psinuniu:modla::modla::bye:

Posted

UFFFFFF, najgorsze za nim - teraz już tylko szczęście i radośść w swoim domku :multi::multi::multi: No to jeszcze na foty czekamy ale juz nie tak nerwowo :)

Posted

Figunia napisał(a):
Kamień...??? :crazyeye: Cały głaz! ;)!!!!

Ale skąd załoga wiedziała, że On grzeczny, spał itp. Przecież on był w luku bagażowym?

nie wiem gdzie on dokładnie był czy w luku bagażowym czy gdzie ale ktoś się z załogi nim musiał opiekować w czasie lotu, załadunku i rozładunku, dostawał też wodę do picia w między czasie :)

Posted

diana79 napisał(a):
nie wiem gdzie on dokładnie był czy w luku bagażowym czy gdzie ale ktoś się z załogi nim musiał opiekować w czasie lotu, załadunku i rozładunku, dostawał też wodę do picia w między czasie :)

Powiało optymizmem i jak widać linie lotnicze stanęły na wysokości zadania :lol: bardzo się cieszę że załoga psiolubna :lol:

Posted

Mysle, ze nalezy to do obowiązków załogi.
Pamietam sprawe ( była głosna w tv ) jak labradorka nie przezyła lotu, a nikt nawet nie zajrzał co z psem sie dzieje.:-( To było jakies 2 lata temu.

Posted

teraz chyba zaostrzyli przepisy, bo nawet sami przy załatwianiu formalności powiedzieli że musi być obowiązkowo przygotowana butelka z wodą dla Uszatka :)
Uszatek też był bardzo dzielny, bez niczego wchodził do klatki i wychodził, wystarczyło raz powiedzieć i był w środku :)
niesamowity pies:loveu:
teraz się tylko zastanawiamy czy będzie się sam kąpał w morzu ;)