paula_t Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Martika@Aischa napisał(a):o mój boże to już dziś :crazyeye: czekamy na wieści !!! dobrze że wcześniej tu nie zajrzałam bo bym już całe palce zjadła ;) Ja też wcześniej czytałam, że w czwartek, ale jakoś nie skojarzyłam, że to już dziś....Czekam z niecierpliwością na wieści! Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 paula_t napisał(a):Ja też wcześniej czytałam, że w czwartek, ale jakoś nie skojarzyłam, że to już dziś....Czekam z niecierpliwością na wieści! Paula ja sobie dziś chciałam dać rękę uciąć że jest sobota ;) Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 diana79 napisał(a):mi już żołądek do gardła podchodzi... Dianko (NIE) cierpliwie czekamy na wieści ......... Quote
bela51 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Diana, wyslij choc sms-a z zapytaniem o podroz. Pewnie Pani odpowie. Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 a wiadomo o której mieli wylądować ???:roll: jeśli przeoczyłam bardzo przepraszam :oops: Quote
Figunia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Martwi mnie ten brak wieści. Juz dawno powinny być... Quote
diana79 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Uszatek bezpiecznie już wypoczywa na Majorce :multi::multi::multi: podróż bardzo dobrze przeszedł, był spokojny, grzeczny i większośc przespał, załoga z samolotu bardzo go chwaliła :loveu: obecnie robi furorę swoimi wielkimi uszami na Majorce :multi: wszyscy sie nim zachwycają i podziwiają :loveu: ufffffffffffffffffff kamień z serca :multi::multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Kamien z serca, to prawda :lol: Teraz tylko czekamy na zdjecia Uchatego z Majorki :lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Kochany ..Dzielny Uszatek :loveu::loveu::loveu::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Będzie Gwiazdą na Majorce :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Figunia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Kamień...??? :crazyeye: Cały głaz! ;)!!!! Ale skąd załoga wiedziała, że On grzeczny, spał itp. Przecież on był w luku bagażowym? Quote
Nadziejka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 kochany nasz :iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi:cieszymy sie ogromnie i caluni czas sciskamy kciuki , miej zczesliwe dobre zycie psinuniu:modla::modla::bye: Quote
yolanovi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 UFFFFFF, najgorsze za nim - teraz już tylko szczęście i radośść w swoim domku :multi::multi::multi: No to jeszcze na foty czekamy ale juz nie tak nerwowo :) Quote
diana79 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 teraz czekamy na pierwsze fotki naszego Ucholca :loveu: Quote
diana79 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Figunia napisał(a):Kamień...??? :crazyeye: Cały głaz! ;)!!!! Ale skąd załoga wiedziała, że On grzeczny, spał itp. Przecież on był w luku bagażowym? nie wiem gdzie on dokładnie był czy w luku bagażowym czy gdzie ale ktoś się z załogi nim musiał opiekować w czasie lotu, załadunku i rozładunku, dostawał też wodę do picia w między czasie :) Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 diana79 napisał(a):nie wiem gdzie on dokładnie był czy w luku bagażowym czy gdzie ale ktoś się z załogi nim musiał opiekować w czasie lotu, załadunku i rozładunku, dostawał też wodę do picia w między czasie :) Powiało optymizmem i jak widać linie lotnicze stanęły na wysokości zadania :lol: bardzo się cieszę że załoga psiolubna :lol: Quote
Figunia Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 No to wspaniale, że tak to wygląda!!! Teraz i tak najważniejsze jest dalsze szczęsliwe życie Uszatka. I za to trzymam kciuki!!! Quote
bela51 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Mysle, ze nalezy to do obowiązków załogi. Pamietam sprawe ( była głosna w tv ) jak labradorka nie przezyła lotu, a nikt nawet nie zajrzał co z psem sie dzieje.:-( To było jakies 2 lata temu. Quote
diana79 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 teraz chyba zaostrzyli przepisy, bo nawet sami przy załatwianiu formalności powiedzieli że musi być obowiązkowo przygotowana butelka z wodą dla Uszatka :) Uszatek też był bardzo dzielny, bez niczego wchodził do klatki i wychodził, wystarczyło raz powiedzieć i był w środku :) niesamowity pies:loveu: teraz się tylko zastanawiamy czy będzie się sam kąpał w morzu ;) Quote
Ada-Vebby Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Teraz tylko wieeelkie Uffffffff po szczęśliwym dotarciu na miejsce i czekamy na dalsze wiadomości i fotki :)Najlepszego Uszatku!! Quote
diana79 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts