Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BORYSboxer napisał(a):
Miałam na myśli,że mój Tz uwielbia psiaki z wielkimi uszami i jeszcze w typie owczarka....:mad:

hahaha ale ciotki są pośmiewne :evil_lol:

wpłaty:
10zl Dominika M.
30zl Karolina S.

Posted (edited)

[quote name='BORYSboxer']Miałam na myśli,że mój Tz z wielkimi uszami i jeszcze w typie owczarka....uwielbia psiaki:mad:
:diabloti:

Uszatek, ratuj! Biją mnie tu! :scared:
A ja tylko Ci ruch robię... jak tylko umiem najlepiej... :p

Edited by inka33
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Dostałam PW od wujka Rolanda_de dla Uszatka miesięcznie 10 zł stałej deklaracji :multi::loveu: konto wysłane :lol:

nie mam ani jednej wpłaty od wujka czyżby zapomniał? ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Prosze mi sobie tu żartów nie robić z pięknych Uszek :mad: ;) cała uroda to te cudowne radary :loveu:

Ależ oczywiście cioteczko :):loveu:

Posted

ktoś na fb rozpoznał Uszatka, jest przekonany na 99% że to on, ale jego była Pani nie przyznaje się do niego mówiąc że ma inną sierść i inną wielość choć tak naprawdę to z fotek za bardzo nie widać jaki jest duży i jaką ma sierść a przez ostatnie 3 lata mogła się zmienić... za to nic nie wspomina o jego charakterystycznych wielkich uszach...
chyba nie chce się przyznać bo się może boi że będziemy ją namawiać aby go wzięła...

tak w skrócie jego historia

mieszkał w Siemianowicach, ma na imię Czarek i ma ok 6 lat, od początku mieszkał w budzie, próbowali go wziąć do domu ale podobno bardzo wszystko niszczył (a to normalne bo był jeszcze szczeniakiem) po 3 latach został podobno zabrany do schroniska w Chorzowie przez Straż Miejską bo bardzo szczekał a to sąsiadom przeszkadzało, jego Pani się dużo wcześniej wyprowadziła a psem kiepsko zajmował się jego Pan który był alkoholikiem...

z tego wynika że to Czarek i ma ok 6 lub max 7 lat
dziewczyna jest przekonana że to on bo te charakterystyczne Uszy i podobieństwo oraz to że jest szczekliwy wskazuje jednoznacznie, no chyba że to byłby taki duży zbieg okoliczności że tam jest, był drugi taki sam pies z tak wielkimi uszami...

Posted

diana79 napisał(a):
ktoś na fb rozpoznał Uszatka, jest przekonany na 99% że to on, ale jego była Pani nie przyznaje się do niego mówiąc że ma inną sierść i inną wielość choć tak naprawdę to z fotek za bardzo nie widać jaki jest duży i jaką ma sierść a przez ostatnie 3 lata mogła się zmienić... za to nic nie wspomina o jego charakterystycznych wielkich uszach...
chyba nie chce się przyznać bo się może boi że będziemy ją namawiać aby go wzięła...

tak w skrócie jego historia

mieszkał w Siemianowicach, ma na imię Czarek i ma ok 6 lat, od początku mieszkał w budzie, próbowali go wziąć do domu ale podobno bardzo wszystko niszczył (a to normalne bo był jeszcze szczeniakiem) po 3 latach został podobno zabrany do schroniska w Chorzowie przez Straż Miejską bo bardzo szczekał a to sąsiadom przeszkadzało, jego Pani się dużo wcześniej wyprowadziła a psem kiepsko zajmował się jego Pan który był alkoholikiem...

z tego wynika że to Czarek i ma ok 6 lub max 7 lat
dziewczyna jest przekonana że to on bo te charakterystyczne Uszy i podobieństwo oraz to że jest szczekliwy wskazuje jednoznacznie, no chyba że to byłby taki duży zbieg okoliczności że tam jest, był drugi taki sam pies z tak wielkimi uszami...

Co do tego szczekania to rzeczywiście masakra - nie można go w żaden sposób wyłączyć. Też czekam na straż miejską...