BORYSboxer Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 inka33 napisał(a):Twój TŻ też ma takie uchole...? :diabloti: Miałam na myśli,że mój Tz uwielbia psiaki z wielkimi uszami i jeszcze w typie owczarka....:mad: Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 BORYSboxer napisał(a):Miałam na myśli,że mój Tz uwielbia psiaki z wielkimi uszami i jeszcze w typie owczarka....:mad: hahaha ale ciotki są pośmiewne :evil_lol: wpłaty: 10zl Dominika M. 30zl Karolina S. Quote
inka33 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) [quote name='BORYSboxer']Miałam na myśli,że mój Tz z wielkimi uszami i jeszcze w typie owczarka....uwielbia psiaki:mad: :diabloti: Uszatek, ratuj! Biją mnie tu! :scared: A ja tylko Ci ruch robię... jak tylko umiem najlepiej... :p Edited February 12, 2013 by inka33 Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='inka33']Uszatek, ratuj! Biją mnie tu! :scared: A ja tylko Ci ruch robię... jak tylko umiem najlepiej... :p i chwała Ci za to :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 przelałam za pobyt Uszatka w DT 135,48zł za czas od 18.01 do 31.01. mam fakturę jak mi się uda to ją wstawię Quote
diana79 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dostałam PW od wujka Rolanda_de dla Uszatka miesięcznie 10 zł stałej deklaracji :multi::loveu: konto wysłane :lol: nie mam ani jednej wpłaty od wujka czyżby zapomniał? ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 diana79 napisał(a):nie mam ani jednej wpłaty od wujka czyżby zapomniał? ;) Dianko wyślij proszę do Rolanda przypomnienie wraz z linkiem do wątku :) to bardzo solidna firma więc nie powinno być żadnego problemu :) Quote
a.piurek Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zaglądam do Ucholka i zobowiązuję sie pod koniec lutego jeszcze coś wyskrobać na bazarro dla Niego Quote
Martika&Aischa Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 a.piurek napisał(a):Zaglądam do Ucholka i zobowiązuję sie pod koniec lutego jeszcze coś wyskrobać na bazarro dla Niego ciocia kochana :multi::loveu:ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
inka33 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Pomiar wielkich uszu Wielkich Uszu dokonany...? :mad: Quote
piescofajnyjest Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 hehehhe:) mysle, ze okolo 3 m kwadratowych;) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Prosze mi sobie tu żartów nie robić z pięknych Uszek :mad: ;) cała uroda to te cudowne radary :loveu: Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Prosze mi sobie tu żartów nie robić z pięknych Uszek :mad: ;) cała uroda to te cudowne radary :loveu: Ależ oczywiście cioteczko :):loveu: Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 oby te Uszy znalazły szybko domek :) Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 zapraszam na wątek rocznej Rysi która siedzie w schronie w Rudzie i nie radzi tam sobie :-( to jest kolejna podopieczna Danusi szukamy dla niej DT bo z DT pewnie szybko by domek znalazła a ze schronu mimo wielu ogloszeń cisza :-( roczna Rysia nie radzi sobie w schronie pilnie szuka domu Quote
diana79 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 ktoś na fb rozpoznał Uszatka, jest przekonany na 99% że to on, ale jego była Pani nie przyznaje się do niego mówiąc że ma inną sierść i inną wielość choć tak naprawdę to z fotek za bardzo nie widać jaki jest duży i jaką ma sierść a przez ostatnie 3 lata mogła się zmienić... za to nic nie wspomina o jego charakterystycznych wielkich uszach... chyba nie chce się przyznać bo się może boi że będziemy ją namawiać aby go wzięła... tak w skrócie jego historia mieszkał w Siemianowicach, ma na imię Czarek i ma ok 6 lat, od początku mieszkał w budzie, próbowali go wziąć do domu ale podobno bardzo wszystko niszczył (a to normalne bo był jeszcze szczeniakiem) po 3 latach został podobno zabrany do schroniska w Chorzowie przez Straż Miejską bo bardzo szczekał a to sąsiadom przeszkadzało, jego Pani się dużo wcześniej wyprowadziła a psem kiepsko zajmował się jego Pan który był alkoholikiem... z tego wynika że to Czarek i ma ok 6 lub max 7 lat dziewczyna jest przekonana że to on bo te charakterystyczne Uszy i podobieństwo oraz to że jest szczekliwy wskazuje jednoznacznie, no chyba że to byłby taki duży zbieg okoliczności że tam jest, był drugi taki sam pies z tak wielkimi uszami... Quote
Ada-Vebby Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jeśli faktycznie tak było....:( :( Biedyny Uszatek. Quote
stzw Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 diana79 napisał(a):ktoś na fb rozpoznał Uszatka, jest przekonany na 99% że to on, ale jego była Pani nie przyznaje się do niego mówiąc że ma inną sierść i inną wielość choć tak naprawdę to z fotek za bardzo nie widać jaki jest duży i jaką ma sierść a przez ostatnie 3 lata mogła się zmienić... za to nic nie wspomina o jego charakterystycznych wielkich uszach... chyba nie chce się przyznać bo się może boi że będziemy ją namawiać aby go wzięła... tak w skrócie jego historia mieszkał w Siemianowicach, ma na imię Czarek i ma ok 6 lat, od początku mieszkał w budzie, próbowali go wziąć do domu ale podobno bardzo wszystko niszczył (a to normalne bo był jeszcze szczeniakiem) po 3 latach został podobno zabrany do schroniska w Chorzowie przez Straż Miejską bo bardzo szczekał a to sąsiadom przeszkadzało, jego Pani się dużo wcześniej wyprowadziła a psem kiepsko zajmował się jego Pan który był alkoholikiem... z tego wynika że to Czarek i ma ok 6 lub max 7 lat dziewczyna jest przekonana że to on bo te charakterystyczne Uszy i podobieństwo oraz to że jest szczekliwy wskazuje jednoznacznie, no chyba że to byłby taki duży zbieg okoliczności że tam jest, był drugi taki sam pies z tak wielkimi uszami... Co do tego szczekania to rzeczywiście masakra - nie można go w żaden sposób wyłączyć. Też czekam na straż miejską... Quote
Danusia1 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Uszatek skończ szczekać , bo nie będzie wesoło! Quote
paula_t Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wiele psów w swoim życiu widziałam, ale takich uszu jeszcze nigdy:shake: On jest tak charakterystyczny, że ciężko byłoby go pomylić z innym psiakiem... Quote
Recommended Posts