Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Uszatku do domciu !!! Dianko bo ja pewnie pominęłam dlatego pytam :roll::oops: Kiedy mniej więcej Uszatek uda się na zabieg usunięcia narośli na brzuszku ???

nie wiem kiedy dokładnie, na razie zostało to przesunięte aby Uszatek doszedł ładnie do zdrowia, wzmocnił się i nabrał ciałka :)

Posted

diana79 napisał(a):
ciekawa jestem czy osoby zainteresowane Usztakiem które dzwoniły jeszcze zadzwonią

A były to jakieś takie bardziej.....konkretne telefony czy ludzie tylko tak orientacyjnie dzwonili?

Posted

paula_t napisał(a):
A były to jakieś takie bardziej.....konkretne telefony czy ludzie tylko tak orientacyjnie dzwonili?

dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać
jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ...

Posted

diana79 napisał(a):
jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ...

To czekajmy cierpliwie. Lepiej, żeby ludzie sobie to przemyśleli na spokojnie i podjęli odpowiedzialną decyzję, a nie pod wpływem emocji, bo takie adopcje nie zawsze dobrze się kończą....
Pozwól Ciotki, że drugiego zdania nie skomentuję, bo już nie mam słów na takich idiotów:angryy:

Posted

My, jak daliśmy ogłoszenie w prasie dla naszego Urana, to jedyny naprawdę sensowny telefon mieliśmy w czwartek / ogłoszenie było w piątkowym wydaniu/. Prawdę mówiąc już straciliśmy nadzieję, ze ten telefon będzie... Ale był i Uranek u tej właśnie rodziny zamieszkał :lol:. Trzeba czekać...

Posted

AlfaLS napisał(a):
My, jak daliśmy ogłoszenie w prasie dla naszego Urana, to jedyny naprawdę sensowny telefon mieliśmy w czwartek / ogłoszenie było w piątkowym wydaniu/. Prawdę mówiąc już straciliśmy nadzieję, ze ten telefon będzie... Ale był i Uranek u tej właśnie rodziny zamieszkał :lol:. Trzeba czekać...

o to budzi nadzieję :) super :)

Posted

diana79 napisał(a):

To się nadaje ewidentnie do wstawienia na wątek "po ile ten pies".
I tak dobrze, że gość doszedł do takiego wniosku przed, a nie po adopcji....

Posted

[quote name='diana79']dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać
O świecie wesoły !!!!!! :shake:

Posted

też jestem ciekawa jak tam Uszy? może trochę przestał już szczekać?
a może po kastracji by się trochę uspokoił? może hormony mu szaleją przez całe życie? ;)

Posted

diana79 napisał(a):
też jestem ciekawa jak tam Uszy? może trochę przestał już szczekać?
a może po kastracji by się trochę uspokoił? może hormony mu szaleją przez całe życie? ;)

Odżyła doopka to się rozgadał ;)