Nadziejka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Trzymamy caluni czas za to serce cudene:iloveyou::iloveyou: uszenkowe:modla: Quote
Mysza2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 błagam o pomoc w znalezieniu DT i obecność na wątku :-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20463641 Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Wielkie Uszy masz, komu je dasz...? :kciuki: :nerwy: :kciuki: Quote
piescofajnyjest Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ......takie ladne Uszy, takie ladne Uszy!!!! Quote
diana79 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 ciekawa jestem czy osoby zainteresowane Usztakiem które dzwoniły jeszcze zadzwonią Quote
Martika&Aischa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Uszatku do domciu !!! Dianko bo ja pewnie pominęłam dlatego pytam :roll::oops: Kiedy mniej więcej Uszatek uda się na zabieg usunięcia narośli na brzuszku ??? Quote
diana79 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Uszatku do domciu !!! Dianko bo ja pewnie pominęłam dlatego pytam :roll::oops: Kiedy mniej więcej Uszatek uda się na zabieg usunięcia narośli na brzuszku ??? nie wiem kiedy dokładnie, na razie zostało to przesunięte aby Uszatek doszedł ładnie do zdrowia, wzmocnił się i nabrał ciałka :) Quote
Martika&Aischa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):nie wiem kiedy dokładnie, na razie zostało to przesunięte aby Uszatek doszedł ładnie do zdrowia, wzmocnił się i nabrał ciałka :) rozumiem :) Quote
Ada-Vebby Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):ciekawa jestem czy osoby zainteresowane Usztakiem które dzwoniły jeszcze zadzwonią Kciuki zaciskamy,oby.... Quote
paula_t Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):ciekawa jestem czy osoby zainteresowane Usztakiem które dzwoniły jeszcze zadzwonią A były to jakieś takie bardziej.....konkretne telefony czy ludzie tylko tak orientacyjnie dzwonili? Quote
diana79 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 paula_t napisał(a):A były to jakieś takie bardziej.....konkretne telefony czy ludzie tylko tak orientacyjnie dzwonili? dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ... Quote
Nadziejka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 :crazyeye::-(:shake::shake: o matenko ..... Uszaciuniu sciskamy ogromnie:bye::iloveyou: Quote
paula_t Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ... To czekajmy cierpliwie. Lepiej, żeby ludzie sobie to przemyśleli na spokojnie i podjęli odpowiedzialną decyzję, a nie pod wpływem emocji, bo takie adopcje nie zawsze dobrze się kończą.... Pozwól Ciotki, że drugiego zdania nie skomentuję, bo już nie mam słów na takich idiotów:angryy: Quote
AlfaLS Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 My, jak daliśmy ogłoszenie w prasie dla naszego Urana, to jedyny naprawdę sensowny telefon mieliśmy w czwartek / ogłoszenie było w piątkowym wydaniu/. Prawdę mówiąc już straciliśmy nadzieję, ze ten telefon będzie... Ale był i Uranek u tej właśnie rodziny zamieszkał :lol:. Trzeba czekać... Quote
diana79 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 AlfaLS napisał(a):My, jak daliśmy ogłoszenie w prasie dla naszego Urana, to jedyny naprawdę sensowny telefon mieliśmy w czwartek / ogłoszenie było w piątkowym wydaniu/. Prawdę mówiąc już straciliśmy nadzieję, ze ten telefon będzie... Ale był i Uranek u tej właśnie rodziny zamieszkał :lol:. Trzeba czekać... o to budzi nadzieję :) super :) Quote
Martika&Aischa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 piescofajnyjest napisał(a):nadziejkowo hopsam Uszatka:) oj tak :) Uszatek do domku ! :) najlepszego domku na ziemi :):):) Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 diana79 napisał(a):dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ... To się nadaje ewidentnie do wstawienia na wątek "po ile ten pies". I tak dobrze, że gość doszedł do takiego wniosku przed, a nie po adopcji.... Quote
Panna Marple Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 inka33 napisał(a):To się nadaje ewidentnie do wstawienia na wątek "po ile ten pies". I tak dobrze, że gość doszedł do takiego wniosku przed, a nie po adopcji.... Ludzki pan...:mad: Quote
Martika&Aischa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='diana79']dwa były takie nawet konkretne ale ludzie mieli jeszcze przemyslec i dac znać jeden był masakryczny ktoś chciał psa dla 90 letniego ojca ale potem stwierdził ze moze lepiej nie bo pies moze umrzeć z głodu ... O świecie wesoły !!!!!! :shake: Quote
piescofajnyjest Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 jak tam Uszy sie miewaja????;) Quote
diana79 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 też jestem ciekawa jak tam Uszy? może trochę przestał już szczekać? a może po kastracji by się trochę uspokoił? może hormony mu szaleją przez całe życie? ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 diana79 napisał(a):też jestem ciekawa jak tam Uszy? może trochę przestał już szczekać? a może po kastracji by się trochę uspokoił? może hormony mu szaleją przez całe życie? ;) Odżyła doopka to się rozgadał ;) Quote
Recommended Posts