Elza22 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ciotki do mnie może trafić najwcześniej tak za dwa tygodnie no i dzieli nas strasznie duża odległość z transportem może być ciężko... Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 miejsce dla takiej małej suczynki to bym znalazła, tylko i tak musimy poczekać do jutra czy tamten facet jej nie kupi :( aż mi skóra cierpnie że nie wiemy co to za gość... czy nie jakiś pseudo Quote
Mysia_ Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Biedna sunia :-( A są jakieś wieści o Piszczałce? :) Quote
zachary Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Przerażona strasznie ta sznupeczka...Widać,że nic dobrego w tym domu nie doświadczyła...Ciotki, nie kraczcie z tym psudo....Litości, ona taka biedniutka...i miałaby trafić z deszczu pod rynnę... Quote
Bogusik Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Biedny maluch...!On ma chyba ciachnięty ogonek?Słyszałam,że jest to od jakiegoś czasu zabronione,ale może gdzieś nie tak doczytałam.Czy może ktoś zna to od strony prawnej?Bo jeżeli się to potwierdzi,to kto i gdzie tego dokonał,wbrew prawu? Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 od piszczałki z fb: Pies dojechał cało i szczęśliwie .... godzina wycinania dredów za nami (kilka ząbków zaliczyłam ale delikatnie), kąpiel za nami (przebiegła wzorowo) ... chyba mnie narazie troche nie lubi ;-) chwilowo wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy ... niestety trzeba go będzie na zero maszynką zrobić cała reklamówka dredów Quote
Mysza2 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Bardzo się cieszę że Piszczałka już na miejscu:) Quote
Olga7 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) malawaszka napisał(a):miejsce dla takiej małej suczynki to bym znalazła, tylko i tak musimy poczekać do jutra czy tamten facet jej nie kupi :( aż mi skóra cierpnie że nie wiemy co to za gość... czy nie jakiś pseudo Gdyby bylo wiadome,gdzie zamieszka sunia,może jakies ciotki na miejscu czy w pobliżu zorientują się w wtedy,namierzą. Pytalam ,czy wie do kogo ma trafić sunia i czy na pewno będzie psem domowym ,nie trafi np.do budy,ale pewnie nie pytal tych chętnych o warunki jakie mogą zapewnić suni. Mówil,że będzie wszystko dobrze. Im zależy pewnie glownie na sprzedaży suni a nie interesuje ich los psa,bo inaczej by wypytali dokladnie albo nawet sam wlasciciel pojechal by zawiezc sunię ,zobaczyć gdzie trafi ich pies.Trzeba jednak na to czasu i chęci. Edited January 7, 2013 by Olga7 Quote
edek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 A może przebić cenę za wykup suni ? [FONT="]A możesunia jest wysterylizowana wtedy pseudo odpada… do budy chyba nikt by niekupował psa:( [/FONT] Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Już chyba się pogubiłam............. Pies został zabrany ze schronu do DT czy jest w nim nadal? I kto chce go kupić? W schronie kupuje sie psy? Pierwsze słyszę................... Quote
edek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 MALWA napisał(a):Już chyba się pogubiłam............. Pies został zabrany ze schronu do DT czy jest w nim nadal? I kto chce go kupić? W schronie kupuje sie psy? Pierwsze słyszę................... Psiak jest już w dt. A piszę o wykupie suni z postu 80.Jakaś cioteczka wypatrzyła ją na tablicy :( Facet chce za nią 200 zł. Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Cioteczki, może załóżcie wątek tej sznupce, bo tu się bajzel straszny robi i nikt nic nie wie :/ MALWA, wczoraj do dt pojechała ze schronu kupka nieszczęścia i dojechała, już wygolona i wykąpana :) A ta druga psinka to jakaś suczka z tablicy, którą chce sprzedać facet za 200zł, ze zdjęć przerażona... Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 __Lara napisał(a):Cioteczki, może załóżcie wątek tej sznupce, bo tu się bajzel straszny robi i nikt nic nie wie :/ MALWA, wczoraj do dt pojechała ze schronu kupka nieszczęścia i dojechała, już wygolona i wykąpana :) A ta druga psinka to jakaś suczka z tablicy, którą chce sprzedać facet za 200zł, ze zdjęć przerażona... A, to kumam. O tej psince pisała chyba ewu na innym wątku, że pojechała wraz ze szczeniakami do DT. Co z tą psinką z tablicy? Jeśli nawet zostanie wykupiona, to kto z dogomaniaków jest gotów ją przygarnąć? Quote
Vicky62 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Malawaszka wspomniała ze znalażła by dla niego miejsce Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Malawaszka - dawaj więćej info. Może jakaś zrzutka na maleństwo? Quote
Bjuta Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Tak, trzebaby rozdzielić te wątki - bo jak ktoś nowy wchodzi, to ma mętlik od razu! Quote
Guest majamax Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Suczka jest zarezerwowalam i czeka na odbior.Tak jak napisalam pieniadze za nia wysylam do tego kto bedzie odbieral.Co robimy dalej? ja jestem teraz za granica i oprocz pieniedzy nie moge wiecej pomoc.malawaszka miala idee z dt Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Bjuta napisał(a):Tak, trzebaby rozdzielić te wątki - bo jak ktoś nowy wchodzi, to ma mętlik od razu! Oj ma:):):) Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Piesio już w Warszawie, wczoraj była piękna akcja:) Odebrałam od Lary pod schronem małe , polepione, przestraszone psiuńko. Szybko nabrał pewności siebie i władował się na moje kolana:) Do Warszawy pojechał w ogromnym transporterze , w którym swobodnie mógł chodzić:) Szczeniaczki jechały razem w transporterze ode mnie:) Zabawne maluszki. Dzwoniłam do Pani z dt, super fajna Babka :) Piszę tu o Piszczałce a nie suni do sprzedania. Quote
ewu Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 MALWA napisał(a):Malawaszka - dawaj więćej info. Może jakaś zrzutka na maleństwo? Dorzucę grosik:) To post dla suni:) Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='ewu']Piesio już w Warszawie, wczoraj była piękna akcja:) Odebrałam od Lary pod schronem małe , polepione, przestraszone psiuńko. Szybko nabrał pewności siebie i władował się na moje kolana:) Do Warszawy pojechał w ogromnym transporterze , w którym swobodnie mógł chodzić:) Szczeniaczki jechały razem w transporterze ode mnie:) Zabawne maluszki. Dzwoniłam do Pani z dt, super fajna Babka :) Piszę tu o Piszczałce a nie suni do sprzedania. Dziękuję Ci pieknie Basiu i Ani, która wiozła suńkę - bez Was to by się nie udało! Mam dług wdzięczność wobec Was jak stąd do wieczności!!! Dziękuję :) Ponawiam prośbę o założenie osobnego wątku dla suni sznupkowej ;) Quote
MALWA Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Napisałam na pw. Zgłosiła się do mnie osoba, kóra chce pomóc jako DT, tak zrozumiałam. Lara odpisz. Quote
__Lara Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 MALWA napisał(a):Napisałam na pw. Zgłosiła się do mnie osoba, kóra chce pomóc jako DT, tak zrozumiałam. Lara odpisz. DT już jest - ale dzięki! Może się przydać innym psiakom przecież! Quote
Elza22 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 __Lara napisał(a):DT już jest - ale dzięki! Może się przydać innym psiakom przecież! już się pogubiłam zaraz to ogarnę i założę małej wątek Quote
Vicky62 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 No i u mnie teraz mętlik w głowie. Malwa DT komu dla suni z ogłoszenia czy dla psiaka ze schronu.? Quote
Recommended Posts