Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kopiuję z fb:

[h=5]Piszczałka/Skoti jedzie w przyszły weekend do swojego domu ...rodzina cudowna, będzie miał swojego młodego pana do zabawy ... już dziś chciał go zabrać ale ze względów wcześniejszych zobowiązań (chłopak bierze udział w WOŚP) zdecydowaliśmy, że młody jeszcze ten tydzień posiedzi u mnie a w sobotę go zawiozę.[/h]
Czyli musiał dzisiaj pojechać do DS :D :D :D

Posted

Kopiuję z fb:

[h=5]Skoti już w nowym domku ... na dzień dobry obsikał państwu pół przedpokoju ... co przyjęli ze zrozumieniem :-) mam nadzieję, że jak się przyzwyczaji to będzie stosował powszechnie znane zasady ... sikamy na spacerku ... przed nową rodziną wyzwanie bo Skoti to tak naprawdę jeszcze szeniak, ale uprzediłam ich o różnych psich wyskokach i został przyjęty do rodziny z dobrodziejstwem inwetnarza ;-)[/h]
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']Kopiuję z fb:

Skoti już w nowym domku ... na dzień dobry obsikał państwu pół przedpokoju ... co przyjęli ze zrozumieniem :-) mam nadzieję, że jak się przyzwyczaji to będzie stosował powszechnie znane zasady ... sikamy na spacerku ... przed nową rodziną wyzwanie bo Skoti to tak naprawdę jeszcze szeniak, ale uprzediłam ich o różnych psich wyskokach i został przyjęty do rodziny z dobrodziejstwem inwetnarza ;-)

:loveu::loveu::loveu:

super!!!:multi:

Posted

[quote name='Bjuta']_Laro - załóż wątek Efrze. Ona tak długo czeka - a najwyraźniej masz jakąś dobrą passę! Może ktoś się i nad Efrą zlituje! :)[/QUOTE]

Dzisiaj ją widziałam i właśnie o niej myślałam! Założę kochana :)