Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vicky62 napisał(a):
O matko, biedna sunia, taka przerażona na zdjęciu :-(

Nie mogę przestać myśleć o tej suni. Tak by sie chciało ją przytulić i powiedzieć, zeby sie nie bała, że już bezpieczna.

Posted (edited)

Zajrzalam teraz na to ogloszenie ,ale juz nie jest aktualne.Może sprzedali sunieczkę ,albo wycofali tylko ogloszenie ? Pewnie pozbywają się/sprzedają sunię ,bo znudzila się a może nie mieli zamówień na szczeniaczki ,jak spodziewali się.Może trafi do jakichś dobrych ludzi tym razem. Elzo ,dziękuję za chęć pomocy tej suni.

Edited by Olga7
Posted (edited)

Piszczałka pewnie w drodze :) dt mu pewnie zmieni imię, bo to jest trochę niemęskie :eviltong: ale jestem ciekawa jak będzie wyglądać po obcięciu :)

Edited by __Lara
Posted (edited)

malawaszka napisał(a):
i co? udało się dodzwonić?

Rozmowa tel.byla krótka. Trzeba dzwonić jutro -w spr.kupna suni ma przyjechać ktoś z okolicy chyba.Gdyby nie kupil suni ,wtedy może cena bylaby nieco nizsza,ale nie obiecywal.
Wlaściciel suni powiedzial,że tak wyszlo i nie mają też czasu zajmować się nią.
Możliwe,że też dlatego,iz dziecko/dzieci dokuczają psu ,ale tego wlasciciel psa nie powiedzial wprost. Placz i krzyki dziecka/dzieci w pobliżu nie sprzyjal wypytywaniu.Może żona więcej jutro powie. Mowil,że sunia do dzieci jest lagodna i mieszka w domu ,ale biega też na podworku. Innych psow do sprzedaży nie mają. Możliwe,że też dlatego,iz dziecko/dzieci dokuczają psu, ale tego wlasciciel psa nie powiedzial wprost.

Edited by Olga7
Guest majamax
Posted

Kto pojechalby po sunie gdyby mozna bylo ja kupic i u kogo by miala byc? czy jest juz jakis plan

Posted

Nie sądzę żeby powodem było męczenie przez dzieci widząc jak ona wygląda to nie ruszyło by właścicieli może jest agresywna do dzieci? jak ma do mnie trafić na dzieci i sunie musi być sprawdzona.

Guest majamax
Posted

dodzwonilam sie do tego goscia jutro o 11 ma dac odpowiedz.W domu sa male dzieci slychac bylo jak placza i krzycza.Powiedzial ze psina jest spokojna.

Posted

Czekam na wieści o tej małej... Ona jest najwyraźniej znękana. Mimo finansowej świąteczno/noworocznej spłuczki partycypuję w kosztach wykupu z niewoli.

I cieszę się jak dziecko, że Piszczałek - Opałek już bezpieczny :)

Guest majamax
Posted

Za wykupienie jej moge zaplacic, trzeba by bylo zorganizowac transport.Kto moglby ja odebrac i dowiezc do Elza22