Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dostałam Pchłę z naklejkami. Jedna została wklejona w książeczkę, dwie są na umowach adopcyjnych, jedna pofrunie jutro pocztą do Ciebie Eliza, jedna czy dwie zostały luzem w książeczce, przydadzą się przy wyrabianiu paszportu.

Posted

Pani, która adoptowała Lilę zdecydowała się na adopcję Nawojki. Wyjazd 2 lutego. Nawojka będzie trzecią charcicą w domu (w tym roku na skutek choroby Państwo stracili 2 sunie greya).

Posted

Benek doszedł tylko do gabinetu. W trakcie badania odszedł.

:-(:-( Był taki cudowny... Ale nikt nie mógł tego przewidzieć. To nie jest niczyja wina.

Ale super, że sunie znalazły dobre domy! ! :)

Posted

psiaków a psiaków :)Bajkoland już jedzie z oczkiem do domku , wpakowała się u mnie od razu do kosza mojej Nadii ,a Sara oczywiście pierwsze co przyleciała na przytulanki:)

Morelka z nową koleżanką :)

a teraz dajcie mi trochę odpocząć po podróży:)

i Biszkopcik w nowym prezencie ,uroczy psiak :)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Bossszz jak to małe patrzy na Morelkę, biedna, pewnie ma problem z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, zawsze do góry patrzy :evil_lol:
Ale Biszkopta nie uprowadziłyscie ?

Biszkopta nie chciały nam dziewczyny wydać:-) W prezencie dostał obroże.

Posted

eliza_sk napisał(a):
Bossszz jak to małe patrzy na Morelkę, biedna, pewnie ma problem z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, zawsze do góry patrzy :evil_lol:

Mam nadzieję, że chiłka nie będzie przekąską;)