daria_ldz Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 naklejka chipa denzela jest przekazana do medora bo zabrałam ja razem z denzelem z hoteliku :) Quote
Tilia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ja dostałam Pchłę z naklejkami. Jedna została wklejona w książeczkę, dwie są na umowach adopcyjnych, jedna pofrunie jutro pocztą do Ciebie Eliza, jedna czy dwie zostały luzem w książeczce, przydadzą się przy wyrabianiu paszportu. Quote
1izabelka1 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Sonii i Sary mam u siebie , na umowę Sonii nakleiłam jedną a resztę wzięli ze sobą , Quote
Eden Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 A ja jedną wkleiłam do książeczki zdrowia Nutki a reszta jest u mnie. Quote
daria_ldz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 dobry dobry a u nas zimowy bo śnieg piękny spadł :) Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 daria_ldz napisał(a):dobry dobry a u nas zimowy bo śnieg piękny spadł :) U nas szaro..... Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Pani, która adoptowała Lilę zdecydowała się na adopcję Nawojki. Wyjazd 2 lutego. Nawojka będzie trzecią charcicą w domu (w tym roku na skutek choroby Państwo stracili 2 sunie greya). Quote
PannaAnna Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Benek doszedł tylko do gabinetu. W trakcie badania odszedł. :-(:-( Był taki cudowny... Ale nikt nie mógł tego przewidzieć. To nie jest niczyja wina. Ale super, że sunie znalazły dobre domy! ! :) Quote
1izabelka1 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 psiaków a psiaków :)Bajkoland już jedzie z oczkiem do domku , wpakowała się u mnie od razu do kosza mojej Nadii ,a Sara oczywiście pierwsze co przyleciała na przytulanki:) Morelka z nową koleżanką :) a teraz dajcie mi trochę odpocząć po podróży:) i Biszkopcik w nowym prezencie ,uroczy psiak :) Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Bossszz jak to małe patrzy na Morelkę, biedna, pewnie ma problem z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, zawsze do góry patrzy :evil_lol: Ale Biszkopta nie uprowadziłyscie ? Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Wizyta dla Pati przełożona, bo pani zachorowała. Dziś natomiast wizyta dla Dosi, która jest na DT u WP. Pierwsza strona aktualna. Quote
Eden Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Bossszz jak to małe patrzy na Morelkę, biedna, pewnie ma problem z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, zawsze do góry patrzy :evil_lol: Ale Biszkopta nie uprowadziłyscie ? Biszkopta nie chciały nam dziewczyny wydać:-) W prezencie dostał obroże. Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 eliza_sk napisał(a):Bossszz jak to małe patrzy na Morelkę, biedna, pewnie ma problem z szyjnym odcinkiem kręgosłupa, zawsze do góry patrzy :evil_lol: Mam nadzieję, że chiłka nie będzie przekąską;) Quote
1izabelka1 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 M&S napisał(a):Mam nadzieję, że chiłka nie będzie przekąską;) Nina to wojowniczka:) Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 1izabelka1 napisał(a):Nina to wojowniczka:) Uff, to już jestem spokojna;) Quote
malawaszka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 ależ się chartole rozchodzą jak ciepłe bułeczki :klacz: bardzo mi przykro z powodu Benjamina :( to straszne ['] Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Dziś świetny domek znalazła również Dosia będąca na DT w ok. stolycy. Była wizyta i sunia już w drodze do domu :) Quote
Eden Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Alez Dosia wypiekniala :-)Powodzenia w nowym domu. A to mój nowy tymczas :-) Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jaka piękna:loveu: Powodzenia na nowej drodze życia :) Quote
eliza_sk Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Mściwoj ogłoszony na wielkopolskie. A Kofinka cudna ! Quote
1izabelka1 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Dosia prze piękna suczka , żyj szczęśliwie maleńka :) Quote
Recommended Posts